גבוה גבוה........מעל הכל

גבוה גבוה........מעל הכל

אז,רוצה לשתף אתכם במשהו שעשיתי .... ויש לו משמעות חשובה מאוד בשבילי עמדתי אי שם למעלה......במרומי העץ,אחרי טיפוס....מלא חששות והתרגשות. מי היה מאמין, שאני הרבנית המהוללה אתנסה בחווית אתגר של פארק חבלים....או בשפת העם....טיפוס מטורף למרומים. מחצית מהעליה עשיתי בכיסוי עיניים ,כי ידעתי שאני יכולה לנצח את הפחד הזה שבפנים. ואז.....ממש רגע לפני הזינוק המדהים של האומגה (ולא התכוונתי לזו שבולעים) . הבטתי למטה ,מדמיינת לעצמי את כל הדיינים,את חברי הקהילה ההמומים.....וחשבתי לעצמי..."...מה הייתם אומרים...?" לא הצלחתם לשלוט בגופי,לא הצלחתם לשלוט בנפשי,לא הצלחתם לשלוט בנשמתי !!!!!!! ריחפתי במורד האומגה כרוח סערה מאחלת לכולכם אור ואהבה

admor

New member
מזל טוב

הכי טוב לרחף. מתי מנהל הפורום מזמין את כל האדומים בפורום לריחוף?

פנדיאני

New member
שמח בשבילך

מי ייתן ותוכלי תמיד לעשות את מה שאת רוצה מתי שאת רוצה. ונאמר אמן.

uty76

New member
הקהילה הגאה שולחת נשיקות גאווה!

אולי אפילו הגיע הזמן לשנות את הניק לקזבלן הקטן ; )

גבוה מעל האלבטרוס

תלוי ללא-ניע באויר ועמוק מתחת לגלים המתגלגלים במבוכים של מערות אלמוגים ההד של גאות במרחקים מתקרבת וזוחלת לאורך החול והכל ירוק ותת-מימי ואף אחד לא הראה לנו את האדמה ואף אחד אינו יודע היכן או למה אבל משהו זע ומשהו מנסה ומתחיל לטפס לעבר האור זרים עוברים ברחוב במקרה שני מבטים זרים נפגשים ואתה אני ומה שאני רואה זה אותי והאם אקח אותך יד ביד ואוביל אותך דרך הארץ לעזור לי להבין כמיטב יכולתי ואף אחד אינו קורא לנו להתקדם ואף אחד אינו כופה עלינו להשפיל עינינו ואף אחד אינו מדבר ואף אחד אינו מנסה אף אחד לא עף מסביב לשמש (בהיר) כל יום אתה נופל על עיניי המתעוררות מזמין ומשדל אותי לקום ודרך החלון בקיר זורמים פנימה על כנפי אור השמש מיליון שגרירים בהירים של בוקר ואף אחד אינו שר לי שירי ערש ואף אחד לא מכריח אותי לעצום עיני ואז אני פותח את החלונות לרווחה וקורא אליך מעבר לשמיים

למעלה