גארפילד במשחק הרפתקאות מגניב

ועוד משהו- ישנה סיכה כזו בפריטים

מצד ימין שצריך למצוא! אני עוד לא נתקלתי בה!

חחחחחח קטע מצאתי את הסיכההה

על הראש המפחיד של האשה שנמצא על השידה בחדר שינה זה בטוח יפתח את המקרר

אה חשבתי דיברת על הראשון

שדיברנו עליו למעלה! ומצאתי את המאפין..אחרי הסיכה ופתיחת המקרר..

סיימתי את הראשון../images/Emo47.gif

טוב איפה הפרק השני של זה!?

מממ

תיכנסי למשחק שסיימת עוד פעם, למעלה יש תפריט של כל מיני דברים, תלחצי על פאן אנד גיימס ובציור הזה תלחצי איפה שהדגלים הצבעוניים תלויים וברשימה על המשחק הראשון [העליון]. אם את מצליחה לגמור אותו או לפחות לעשות מה שלא הצלחתי אז תגידי- וד"א לסדר ת'ספרים זה במשחק הזה, בשני זה סתם ספריה תקועה.

GD ROCKS

New member
אני תקועה

במשחק הראשון לקחתי כבר את כל הקופסאות ושנפתחה הסיפריה היה שם איזה איש שאמר לראות מה קרה למקום עם האש אני תקועה אני מנסה הכל ולא מצליחה מה אני עושה!!!

איפה את תקועה בדיוק?

אני מצאתי את כל קופסאות הסופגניות חוץ מאחת.. ואת כל הפריטים שמצד ימין.. הספרייה נפתחת לפי סדר אותיות אלפאביטי.. אני לא יודעת א יפה עוד לחפש את הקופסה האחרונה..

GD ROCKS

New member
מצאתי את כל הקופסאות

אבל עדיין לא קרה כלום לא ידעתי לאן ללכת.. אבל עכשיו יצאתי מהמשחק אז אני מתחילה הכל מהתחלה! איזה משחק ענקקקק זה! תביאו עוד משחקים כאלה!!!

יש שם ברווז כזה והוא אומר

find the bobble hads מי אלה ? ואיפה אני מוצאת אותם. פתחתי אץ המקרר לקחתי מהעכבר את הקופסא אבל נראה לי שזה מה שחסר לי. אודה על עזרתכם

ממממ.. ספויילר קטן

מצאת את הקופסת מאפינס שיש בחדר מוסיקה? ואת השאר שיש ב... זו שיש בכלא? וזו שיש עם העכבר אמרת כן זו שיש עם העטלפים? זו שיש בקבר באדמה? זו שיש בכספת? ועוד אחת ששכחתי כעת איפה היא חחחח תכף איזכר.. רק תגידי לי מה מזה יש לך כבר?

ואני פה מדברת על השלב השני שמתחיל

כשהוא מחוץ לבית וצריך להיכנס מהדלת הראשית! ולא על המשחק שגארפילד מתחיל בכלא החשוך!

סיימתי את שניהם.

משחק מדליק תודה רבה למי שהראה לנו את המשחק אם אתה רוצה להביא עוד משחקים כאלה אני אשמח לשחק

למעלה