גארנדין |שאלה|

siete

New member
גארנדין |שאלה|

ניסיתי להכין קוקטייל אחד, עם כמות דיי גדולה של גארנדין (3 דשים). וזה יצא גרוע. נראה לי באשמת הגארנדין המחורבן. 1. מישהו ניסה להכין גרנדין לבד? עוד מעט עונת הרימונים - יש למישהו מתכון? 2. קראתי שזה של מונין דיי מומלץ. מה דעתכם? 3. כמה עולה, ואיפה אפשר לקנות? (זה לא אלכוהולי, נכון?) תודה!

Crazy_Bitch

New member
אמ....

זה לא אלכוהולי, לא הייתי מתאמצת להכין לבד כי זו סתם טירחה וגם ככה אין ממש רימונים לסחוט. בכל מקרה- לי יש של בולס וספורס, שניהם מצוינים. של מונין לא ניסיתי אבל הסירופים שלהם ברמה טובה, אז אני מניחה שגם הגרנדין יהיה טוב. בכל סופרמקט גדול או חנות משקאות יהיה ובקבוק אמור לעלות 30 ש"ח בערך.

rustynail

New member
אסור לשים הרבה גרנדין הוא נורא מתוק

אני מנחש שהקוקטייל איבד כל טעם ויצא לך מיץ אדום בטעם של חומרי טעם אדום?!?!

siete

New member
נכון! זה היה גועלי

אבל המתכון דרש 3 דשים - אז דישדשתי. (שאר המתכונים שניסיתי דרשו דש יחיד - והיה בסדר)

siete

New member
Spring Breeze

מצורף לינק למתכון. לפי הטעם הזוועתי שקיבלתי כנראה שאיכות הגארנדין בו קריטית. השאלה אם הקוקטייל יצא שווה עם גרנדין תוצרת בית - או לפחות גרנדין מסחרי שעשוי גם מרימונים ולא רק כימקלים...

וואלה צודקת

את יכולה נסות לעשות כזה בלוג עם הבקבוק כאילו לשפוך טיפה כזה שיעשה בלוג ולהפסיק ולחזור על הפעולה לפי הצורך

siete

New member
אם הגרנדין לא מחורבן

אני מניחה שגם 3 דשים יהיו בסדר. זה לא המתיקות שהפריעה בקוקטייל - זה היה טעמים מגעילים וסנטטיים לא מזוהים - מהגרנדין.

Orrza

New member
חבר'ה דש זה ממש "שפליץ"

טיפות מעטות, אפילו כפית, הגרנדין כבד ויורד באיטיות יחסית ולכן צובע באלגנטיות כל משקה שאינו שקוף (כמו תפוזים) ונותן מראה מיוחד גם לשקופים (כמו קוברה). שלוש כפות גרנדין זה ממש ממש מוגזם. גם אם הגרנדין איכותי (ולמעו האמת אין שום הצדקה להוציא 30 שקל על סירופ) הטעם יהיה מזעזע. קונים תרכיז בבקבוק פלסטיק שנראה כמו פטל ומתחילים לצבוע. הגרנדין בקושי אמור להיות מורגש, הוא בעיקר כתוספת צבע. בהצלחה.

siete

New member
../images/Emo6.gif שפילץ זה יותר קטן משפריץ? ../images/Emo6.gif

הפירוש המילולי של dash

זה פס צר. ובהשאלה, הכוונה לקצת. לא אמורים למדוד dash, פשוט לשים את האצבע על הפיה של הבקבוק ולשפוך קצת, אבל ממש קצת. גרנדין באמת מיועד כמעט תמיד בשביל לתת צבע, ולא טעם, ככה שבאמת אין סיבה לשים הרבה, וכפועל יוצא, לעניות דעתי גם אין סיבה להשקיע בגרנדין איכותי.

siete

New member
../images/Emo45.gif

פשוט המתכון דרש שלושה דשים ולא אחד - אולי פשוט מי שהמציא אותו היה שיכור...

למעלה