ג'ארו דופילוס

טוטס

New member
ג'ארו דופילוס

שלום לכולם! לא יודעת אם זה המקום הנכון לשאול (ואשמח אם במידה ולא - תוכלו להפנות אותי) - הייתי היום אצל רופא נשים בשל הפרשות וגינאליות. הוא אמר שהוא לא מוצא משהו חריג אבל נתן לי את ה"ג'ארו דופילוס" במקום אנטיביוטיקה. האם זה משהו שיכול לעזור במצב כזה? הבנתי ממנו שזה אצידופילוס אבל על הקופסא לא כתוב שזה רק זה אלא זה ועוד חיידקים נוספים... תודה!!

yoelnd

New member
גארו

היי המוצר מכיל 8 סוגים של חידקיים ידידותיים בניהם גם האצידופילוס. ישנם מוצרים מקבילים עם 9 זנים ואחרים עם חידקיים ספציפיים לנשים והם גם יותר זולים. הם יעילים , אם כי לא בטווח המיידי של יום יומיים אלא לטווח ארוך קצת ותר. יש מקום לביצוע שטיפות וגינאליות גם עם הנ"ל, פתיחת הכמוסה לקצת מים, ויש מקום להוסיף טיפה שניים של שמן עץ התה! אין ספק שישנה חשיבות מרובה לנושא התזונה וההייגנה נשית גבוהה! בבריאות טובה!

saritsh

New member
ההגיינה הנשית הגבוהה והטובה ביותר

אינה להתרחץ 80 פעם ביום עם סבון שמפר את האיזון של הפלורה הטבעית אלא לשטוף עם מים בלבד וגם זה ךא צריך להיות בתדירות יוצאת דופן. ובטח לא לעשות שטיפות עם כל מיני תכשירים שקיימים בשוק. למה כולם חושבים שהווגינה צריכה יותר פעולות ותכיפות ניקיון מכל איבר אחר? כמו גם במעיים ובעוד מקומות בגוף יש המון "חיידקים טובים" - פרוביוטיקה - ששומרים על האיזון באיברינו השונים מעודף חומציות או בסיסיות. השם אסידופולוס פשוט נהיה הכי מוכר אך יש לו עוד חברים טובים. (לא מזמן הוספתי לינק בנושא החיידקים למינהם, כתבה מקיפה ומענינת, נסי למצוא ואתה נדמה לי שקראתי לה חיידקים טובים או הכל על חיידקים) שוב - ההצעה להשתמש בעץ התה- לא הייתי ממליצה לך ללכת ולקנות סתאם שמן עץ הה בבית טבע אלא ללכת למטפלת מוסמכת ולקנות דרכה שמן איכותי. עוד הצעה להחזרת האיזון החיידקי ומניעת גירוי וגירוד- קחי 1-2 כפיות יוגורט ביו וערבבי אותו עם תכולתה של אחת הקפסולות המכיולות את האסעדופולוס וחבריו. נסי לנחדיר את התערובת לנרתיק, שימי פד על התחתונים. שטפי כל פעם במים והחדירי שוב כמה פעימים ביום. אם משום מה פעולה זו לןא נראית לך שימי את התערובת על פד שמודבק לתחתונים. ההגרעה מיידית

עוד דבר חשוב:

בזמן הטיפול יש להשתמש בפדים אורגניים וזאת מכיוון שבמוצרים הרגילים יש חומרים שגורמים לפטריות , כמו חומרי הלבנה וכדומה. בהצלחה:)

בבתי טבע שמתמחים בעיקר

במוצרים אורגניים... אם את מחיפה אני אוכל לתת לך שמות של בתי טבע.:)

טוטס

New member
לא, דווקא מהמרכז :-}

פדים אורגניים זה אלה שצריך לכבס אותם והם רב פעמיים?

לאאאא

מה פתאום! אלו יותר נכון תחתוניות כאלה שפשוט לא עברו תהליכים כימיים במפעלים והם מיוצרים מכותנה בלבד.

טוטס

New member
או, מעולה ../images/Emo13.gif

הרב פעמיים לא לטעמי ממש
תודה רבה!!

ממש עושה לי טוב לדעת ש

רופא נשים קונבנציונלי(!!!) ממליץ על פרוביוטיקה-ממש הגיעו ימות המשיח..
ממש משמח אותי לדעת שלאט לאט מתחילה להיות הבנה ביננו לבין הממסד הקונבנציונלי

טוטס

New member
אז בשורה התחתונה אתה אומרים

שזה בעצם אמור להועיל, נכון?
ותודה לכולם על התגובות

saritsh

New member
2 קישורים על תחבושות רב פעמיות ועוד

פעמיות. באתר של לגעת אשה יש חנות ואפשר להזמין מהן.

למעלה