גאפי מוטו

babi44

New member
גאפי מוטו

לכל מי שלא מכיר את ירון מגאפי אז ככה . אולי הוא לא הכי סימפטי בעולם אבל מילה שלו זאת מילה ואני מכיר את כל תהליך שיפוץ האופנוע שבסיפורהאופנוע שופץ בהרבה כסף ולא נכסכה אף אגורה מהבורג הכי קטן עד המנוע שפורק ושופץ אגזוז חדש צמיגים חדשים הכל חדש באופנוע .לכן מאד קל ללכלך על מוסכים כי כל אחד שלא נראה לו משהו הוא נכנס לאינטרנט ומלכלך אני הייהי מאד קרוב לשיפוץ של האופנוע ואני יכול להגיד שזה לא האופנוע היחיד ששופץ בגאפי מוטו ואנשים מאד מרוצים מהיחס והשרות של המוסך.

razc

New member
../images/Emo4.gif

אני לא מכיר אישית אף אחד מהצדדים אבל נראה לי שאם החבר שלך, ג'אפי, רוצה לצאת מהבוץ שהוא נמצא בו, כדאי שינסח תגובה ויסביר את עמדתו לחברי הפורום. אני לא רוצה להתנבא אבל זה נראה כאילו מתחיל להתהוות כאן סוג של חרם צרכנים, וחבל...

ש ב ז

New member
אני עד לכל התהליך! המסקנות בהתאם../images/Emo163.gif../images/Emo46.gif

מפאת מחשבה לעתיד והתפתחויות אסיים פה.

s h p i t z s

New member
אין על ג'אפי מוטו

טחד האנשים היותר נעימים לעסקים, ובכלל. תמיד עם חיוך, ליטוף, פרגון לאופנוע, מחירים ליגה, יחס חם אוהב ואנושי, ממליץ לקבלת פרס האום לשנת 2008 NOT
גועל נפש של מוסך ועוד יותר של בנאדם, בכדי שלא יאיים עלי בתביעה גם לא אפרט, אבל התמונה ברורה. ולפותח ההודעה, יצאת פקק של בקבוק חומץ גדול ביותר.

itiel

New member
../images/Emo191.gif ../images/Emo31.gif פתחת ניק רק בשביל ההודעה הזו ?

חבל לך על הזמן, אף אחד לא קונה את זה פה .....

מיצו

New member
אני מבין שחיכית עד ל"יוני 2008" כדי להירשם

לתפוז ולספר לנו על כך. אז תעשה טובה ותמסור לירון מג'אפי שהוא מוזמן להגיע לפורום כדי למסור את גירסתו, ושכדאי לו לעשות את זה במקום לאיים בתביעות משפטיות. איך אומרים, שיצא גבר ויעמוד מול אלה שטוענים נגדו אחרת, ובמידה ויצא צודק אני מבטיח לו שלא רק שיקבל גיבוי מלא, אלא גם יוציא את עצמו צדיק. תמסור לו שבעבר היו מקרים בהם בעלי עסקים הואשמו על ידי גולש אחד או יותר בחוסר הגינות או בהתנהגות לא מקצועית. ברובם המכריע של המקרים האלה הגיעו בעלי העסק או אנשים מטעמם והביאו את גירסתם. אני בטוח שהגולשים פה יזכרו את המקרים עליהם אני מדבר, ומה שיפה הוא שבמקרים האלה דווקא בעלי העסק יצאו צדיקים, ואלה שהשמיצו אותם יצאו קטנים. אם ירון מג'אפי היה נוקט באותה צורה, ובמידה והיה מביא את תגובתו לעניין, ובמידה והוא אכן צודק, תמסור לו שלא רק שהוא היה יוצא צדיק, אלא כל מי שהיה קורא את ההודעות ואת השתלשלות המקרים היה מסמן עבורו V ומרים עבורו
, כי אנשים פה לא טפשים, וכשמגיע למישהו לצאת צדיק, הוא יוצא. בדרך שבה הוא נוקט הוא רק מחמיר את מצבו. אז אולי מבחינה משפטית הוא יכול לטרטר את הכותבים, אבל מבחינת הנזק לתדמית, הוא פוגע בעצמו יותר ויותר. מכיוון שאתה, הטרול, פתחת את ההודעה הזו כהודעה לכאורה חיובית על ירון וג'אפי, אין לי שום סיבה בעולם למחוק אותה, ולהיפך, טוב שהיא תישאר פה. היא הודעה חיובית, טובה, מקסימה, וחשוב שכולם יקראו. אני אפילו אנעץ אותה היטב עם הרבה נעצים כדי שהרבה גולשים יקראו, ילמדו, ויסיקו את המסקנות בעצמם. שום איום בתביעה לא יכול לגרום לי להסיר את ההודעה הזו, שכן ההודעה עצמה היא הודעה חיובית, לא? היא לא משמיצה אף אחד, אז אין שום סיבה למחוק אותה. הקיצר, בישלת דייסה, תביא כפית ותתחיל לאכול.

מיצו

New member
ולמען הסר ספק, חשוב לקרוא

אני לא מכיר לא את ירון ולא את ג'אפי. אבל קחו בחשבון שיש בהחלט אפשרות לכך שמדובר בלקוח טורדני ומציקן שמחפש על מה להתעלק (ומי כמונו יודע שיש הרבה כאלה, חלקם אפילו כתב פה בעבר...). יש בהחלט מצב שבו מדובר במוסך עם בעלי מקצוע טובים, שנתקלו בקרציה כפייתית שרק מחפשת להתלבש למישהו על הוריד. קל היום מאוד להשמיץ, האינטרנט היא מדיה פתוחה וקל מאוד להתחבא מאחורי ניקים וכתובות IP. מצד שני לא כל בעלי העסק שמנגד הם מסוג האנשים התקשורתי ה"מודרני", לא כולם מבינים את מהות המדיה הזו, לא כולם מעריכים את כוחה, ולא כולם מתבטאים בכתב כמו שהם מתבטאים בעל פה (או במכות). אני מכיר בעל עסק אחד, מאוד, אבל מאוד אמין, שיצא לא משהו בעקבות הודעות כאלה ואחרות שלא בדיוק השמיצו אותו אבל התעסקו בקטנות. מה לעשות שהבחור פשוט לא יודע להתמודד או לא רוצה להתמודד עם המדיה הזו. לכן, כמנהל פורום נייטראלי (בשלב הזה לפחות), חשוב לי מאוד שכל מי שקורא את השתלשלות המקרים ייקח גם את האופציה הזו בחשבון. עכשיו איפה הכפיות האלה?

למעלה