ג'אנטים שטח ל - DRZ-SM

dink11

New member
ג'אנטים שטח ל - DRZ-SM

היי, אני חושב לקנות ג'אנטים לשטח ל DRZ-SM שלי מה אמור להיות טווח המחירים עבור ג'אנטים סבירים + צמיגים סבירים ? מה נדרש לגבי הבלם הקדמי ? מתאם ? האם להשאר עם הדיסק המקורי ? האם מישהו רוצה למכור ? תודה

SMחן

New member
הרכזתי היום יא צהוב.

תענוג לרכז בשטח. מבחינת מתאם לקדמי אין מה לעשות...רוכבים עם ה 310... חוץ מזה הכל נכנס בקלילות. סביבות 2500 ש"ח.

Super Max

New member
הכוונה להחליף את הג'אנטים של הסופרמוטו?

או סט גלגלים בנוסף לסופרמוטו? אם זו האפשרות הראשונה אז: א) אתה עוין. ב) אתה
ג) תצא בחוץ אם זו האפשרות השנייה, אז סט קומפלט, חדש מהניילונים, יעלה לך באיזור 6-7K ש"ח. וזה כולל: מקדימה - גלגל קומפלט (נאבה, שפיצים, גאנט, פנימית, צמיג), דיסק קדמי מאחורה - גלגל קומפלט, גלג"ש, דיסק אחורי אני משער שמסתובבים בשוק סטים משומשים קומפלט או כמעט קומפלט ל- DRZ-ים בחצי מהמחיר הזה. אני ממליץ להישאר עם דיסק קדמי ואחורי באותה מידה שיש לך היום, כדי שלא תצטרך להתעסק עם המתאם כל פעם מחדש (באופן כללי אני לא חושב שבריא להתעסק יותר מדי עם מכלולי הבלימה) SM

dink11

New member
הלו הלו לא יפה ככה...

אני רוצה סט נוסף להתאוורר קצת בשטח בקיץ .... מישהו רוצה למכור ?

M O R M

New member
תקנה ב- EBAY סט שטח של דגם S או E

אני רכשתי סט חדש של E עלה לי בסביבות 5000 ש"ח. אפשר לרכוש משומשים בארץ. לגבי הבלם הקידמי רק 310 מילימטר. תוכל לרכוש אחד משומש ב- EBAY או חדש בארץ. אפשר גם לרכוש 320 מילימטר שמתאים לנאבה ולחרוט אותו 5 מ"מ בהקיף (מכל כוון) תקבל 310 מ"מ אצל חרט. אין צורך במתאם. הדיסק האחורי טיפלה שונה מה שמצריך או רפידות שטח שלא מגיעות עד הסוף (לא נורא) או דיסק אחורי נוסף של סופרמוטו שגדול בכמה מילימטר. צריך גלגל שיניים אחורי של כ- 47 שיניים (אפשרי 15 או 14 לפנים ) ושרשרת נוספת ארוכה יותר עבור הסט שטח.

למעלה