גאמא

כיח

New member
גאמא

קיבלתי זימון לאמצע החודש , לפחות, זה מה שכתוב באתר החמ"ן. למישהו יש מושג מה שואלים שם? שאלתי אותם איזה תפקיד, אמרו לי:"תעשה את המבחן, ואחרי זה נראה אם יש לך תפקיד ספציפי". אם למישהו יש מושג בעניין, אני אשמח אם יעביר לי דברים שאינם מסווגים. תודה.

misterious1

New member
זה תלויי למה מודיעין רוצה אותך

אם למדת ערבית סביר להניח שהוא יעשה לך מבחנים בערבית ( לי הוא עשה) אם תפרט איזה מקצועות למדת בבית הספר או איזה יכולת מיוחדת או טובה יש לך אולי נוכל לעזור לך קצת...

Transc3ndent

New member
במבחנים הראשוניים

יהיה עליך לכתוב מספר תוכניות, ברמה מעט גבוהה מזו של בגרות במדעי המחשב ב', וכמו כן לענות על מבחן אמריקאי בנושאים כלליים (חומרה, רשתות, מערכות הפעלה) ושאלון אסמבלי, כאשר החלק הממיין ביותר הוא החלק הראשון בלבד (כתיבת תוכניות). בהתאם לתוצאות המבחנים, נתוניך ודרישות צה"ל - תשלח לשורת ראיונות לפי המסלולים אליהם תמוין. קיימים מסלולים רבים, ביניהם כאלו העוסקים בתחזוקת רשתות, אבטחת מידע, פיתוח ודברים אחרים. כמו כן, יתכן ותעבור ראיון קצר ביום המבחנים עצמו - וזאת בכדי לאמת את הנתונים אותם כתבת בשאלון באינטרנט (במידה ומילאת אותו). כך או כך - מסלולי פרויקט גאמא עוסקים כולם במחשבים, אך אין ביכולתך לדעת לאיזה מסלול ספציפי אתה ממויין בטרם עברת את שלבי המיון הראשוניים.

כיח

New member
תודה על תשובתך

כתבתי בפירוש שאני לא מעוניין בתיכנות, מקווה שקלטו את זה ולא ישאלו אותי על כך.

oneiro

New member
חשוב

חשוב מאוד לעשות את כל המבחנים ולא לצאת באמצע... אל תנחש איך הולך לך פשוט תסיים אפילו אם אתה מרגיש שלא הלך לך משהו. בכל מקרה יש באמת הרבה מסלולים שחלקם לא קשורים לתכנות. בהצלחה

כיח

New member
הקטע הבעייתי בכל הסיפור

שכתבתי שאני יודע 3 שפות באופן בסיסי ביותר, רמה 1 מתוך 5 זה יכול להשפיע לרעה לשלוח אותי למיון תוכניתי כלשהו?

Psych

New member
לדעתי האישית, לא

השאלון משפיע בעיקר על קבלת המבחנים עצמם, ולא הרבה הלאה. המבחנים הראשוניים בפרוייקט גאמא, אליהם אתה הולך, הם מבחנים ממינים. יש שם מבחן אמריקאי למשל, עם שאלות בכל מיני תחומים (וזה גם מחולק אליהם בפירוש). כך שגם אם אתה לא חזק בתיכנות, אתה תוכל להגיע למסלול אחר, פחות תיכנותי. ע"פ תוצאות המבחנים, יקבעו לאיזה מסלולים אתה בפוטנציאל, ואז אליהם אתה תקבל ראיון.

כיח

New member
אני מקווה ש

הכל יסתדר על הצד הטוב ביותר, ושצה"ל קרא בכלל את מה שכתבתי לו במילוי שאלון..

למעלה