גאמא/ שחקים......

MotiAd

New member
גאמא/ שחקים......

היי חברה. קיבלתי בתחילת שנת הלימודים זימונים למילוי שאלון באינטרנט לגבי פרוייקט שחקים. נאמר לי שאני צריך למלא את השאלון עד ה-1.10.03 וכך עשיתי. הזמן חלף לו וכשהתקשרתי לברר מה קורה ולמה נאמר לי שאני צריך לקבל זימון למבחנים בקרוב. המתנתי בציפייה דרוכה קצת. היום קיבלתי מכתב מחיל מודיעין וברוב שמחתי חשבתי שהנה הזימונים המיוחלים הגיעו סוף סוף. חוק מרפי פשוט עדב מצויין הפעם. כשפתחתי את המעטפה התברר לי שקיבלתי זימונים למבדקים של גאמא. (לא יודע אם להגיד לעזאזל או לא אבל אני נוטה להגיד לעזאזל). זה רע עד כדי כך? למה יכולים לפסול אותי? אם מלאתי את הנתונים באופן יותר מלא מאנשים רבים אחרים שאני מכיר ושכן קיבלו זימונים למבדקים של שחקים? במיוחד בתחום של מחשבים ופעילות חברתית, ידע אקטואלי, ידע במדעים וכו'? מישהו יודע מה קרה? אני אשמח אם תוכלו לספר לי עוד. שלכם, מוטי.

MotiAd

New member
היי שוב...

אם התעוררה בלבכם השאלה. אז התקשרתי לשם ושאלתי האם אני עדיין ממויין למסלול שחקים למרות שקיבלתי זימון לגאמא. התשובה הייתה שלצערה הרב (של אותה אחת שדיברתי איתה) לא עברתי את המיונים.

עבור מי שרוצה לעשות במחשבים בצבא

גאמ"א עדיף על שחקים, מאחר ובשחקים יש רק מסלול אחד כזה (האחרים לא קשורים) שבמתכונתו הקודמת לא היה ממש אטרקטיבי (לפחות לא עבורי), לא יודעת מה קורה איתו עכשיו... לגבי הקטע של ה"יוקרה" זה סתם שטויות, שחקים וגאמא הם סתם אוספים של מסלולים, תוכל להשוות אולי בין מסלול למסלול אבל לא את האוספים כאוספים אחד לשני.... אמרתי לך כבר מה לי נראה, שבמחשב שלהם כתוב שעשית מבחנים ולא עברת בעוד שבכלל לא עשית... כבר קרו דברים מעולם ולא פעם.

"גאמ"א עדיף על שחקים"???../images/Emo26.gif

נכון - הם אכן אוסף של מסלולים.... אבל - "לא אטרקטיבי"?? "סתם אוספים של מסלולים"??? טווווב..... אז בתור מי שמכיר את אותם מסלולים (בשני הפרויקטים) ויודע במה מדובר - אני יכול להגיד לך שיש לך אי-דיוקים קלים...
אם לא יודעים - לא מדברים... גישה מצויינת לחיים...

DNile

New member
אורי, הגזמת...

"לא אטרקטיבי" - היא בהחלט טרחה להוסיף את הסוגריים, שבאים לאמר - לא כל אחד רוצה להקדיש את זמנו ל(בלה בלה בלה, לא צריך לפרט מה הולך שם בקורס). סתם אוספים של מסלולים - התייחס לנושא גאמא מול שחקים, שכאמור, כל אחד מהם הוא סתם אוסף של מסלולים, מה שמשנה זה המסלולים שבתוכו. הייתי ממשיך ומגיב פה, אבל יש פה בפורום משום מה פוליסה של "לא מדברים על צבא".

שמע...../images/Emo26.gif

דיברתי על הנימה - לא על הפסיקים.... אם יורדים לפסיקים - אז תקרא מה שכתבתי - ותראה שמה שכתבתי היה הכי פרווה שאפשר. הוספתי אפילו סמיילי בשביל המצב-רוח הטוב. אבל שמע, אין שום ספק שהגברת לא ממש שולטת בחומר. אפילו העובדות שהיא כתבה - פשוט לא נכונות. ודעות זה דבר לגיטימי - אבל הן חייבות להתבסס על משהו!... בכל מקרה - אני במצב-רוח טוב היום - אז אני שולח מראש התנצלות גורפת למי שנפגע ממשהו שאמרתי או עשיתי. מין מיני יום-כיפור שכזה.

MotiAd

New member
אני אגיד לכם מה אני חושב...

עד עכשיו לא היה ברור לי לגמרי מה מי מו ולמה. ידעתי שהקשר בין גאמא למחשבים חזק יותר ואת המסלולים בשחקים מן הסתם לא ידעתי כ"כ. אני מתכוון ללכת למבחנים שלהם כמו כל דבר אחר ששלחו לי. אולי בסוף אשרת בחיל הים מי יודע. אבל שטויות, ותודה לכולם. שלכם, מוטי.

DNile

New member
גאמא זה מודיעין.

תתקבל לשם, תשרת במודיעין. חיל הים זה בטוח לא.

לדעתי הוא התכוון שהוא עובר מיונים

גם לחיל הים, ואולי בסוף הוא ישרת שם. הלא כן, מוט'לה?

במה בדיוק הגברת לא שולטת?

או שאולי אתה רוצה להגיד שמי שבוגר הקורס "אולפן מחקר מיוחד" מתעסק יותר בתכנות מבוגר קורס ממ"ס? אולי גאמא ושחקים הם לא אוספים של מסלולים? או שאולי אתה טוען שקורס אח"ם במתכונתו הטר"צית כן אטקרטיבי עבורי (רוצה עוד לספר לי מה אני אוהבת? זו כבר לא הפעם הראשונה, קודם לכן ניסית לשכנע אותי שאני דווקא אוהבת גברים מ8200, אני פשוט לא מודעת לכך (לא חיפשתי במרכז הנכון?) )? העובדה שאתה בוגר היחידה 8200, לא מזכה אותך בזכות הטבעית לדבר שטויות.

אם לא יודעים לקרוא, גם לא מדברים

לא אמרתי שום דבר על המסלולים, לא של גאמ"א ולא של שחקים. סה"כ אמרתי שזה טפשי להשוות בין שני הפרוייקטים כפרוייקטים, כי אין לשמות "שחקים" ו"גאמא" שום משמעות למעט העובדה שהם שמות של האיתור, אחד לאוסף של 5 מסלולים (שכל קשר ביניהם מקרי) והשני לאוסף של 4 מסלולים בתחום המחשבים. אם אתה רוצה להשוות, תעשה את זה בין מסלול למסלול. תשאל, "מה יותר טוב אמ"מ הוא ממ"ס" (שזה גם טפשי לדעתי, כי זה תלוי בבן אדם ובמה הוא מעדיף לעשות/עושה יותר טוב), אם כבר.

DNile

New member
טוב,

לאחר מכות נמרצות מכל מיני גורמים שלא נזכיר את שמם, אני חוזר בי מההודעה הקודמת. ממ"ס לא בלאי. מרוצים?????

IdanR

New member
קורס תכנות עדיף אפילו יותר..

אם השאיפה שלך היא להיות תוכניתן, בניגוד למסלולים שם שהם שונים קצת. ולמען האמת, הקורס תכנות שמועבר בבסמ"ח הוא הקורס היחידי בצה"ל שמכשיר תוכניתנים בצה"ל. (מבחינה הגדרתית) חסרונות - חצי שנה קדם צבאי, שנתיים וחצי קבע. הנה כתבה: http://www.idf.il/newsite/hebrew/0126-3.stm (יש לשים לב שלא כל הדברים שנאמרים שם בהכרח מדויקים.
)

IdanR

New member
אוקי, התנצלות קטנה.

אין שום דבר שהוא באמת עדיף, יש רק את מה שכל אחד מעדיף באופן אישי. ומה שאני אישית יכול להמליץ.

MotiAd

New member
היי נועהל'ה...

טוב לראות אותך בחזרה בפורום בלי השגיאות של VC. בכל אופן ההודעה פה נכתבה לפני שדיברתי איתך. תודה.

למעלה