גאלס 6-המשך שבוע 4

שיר m

Well-known member
אחלה פרק!

"המלך צ'ימיצ'ורי"
הומוסקסואל זאת מחלה?
יבריא? מה, לאון וספקטור שיקרו לניקה? אוקיי, ספקטור נמצא ברקע כבר שנים ומעדיף את יונתן בגלל העובדות שהוא המיועד. גידול, עלק... מעניין אם זה מה שספקטור באמת חושב. אוקיי, ניקה לא יודעת מה היא עושה.
&nbsp
דוד חשוד. מאוד. תום, אדוארד, דורי- למה שהוא יהיה שונה? דני מפנטזת על מחזמר בברודוויי- זה לא הפסטיגל פה.
&nbsp
התערבות קטלנית
&nbsp
איזה קטע שאני צפיתי במועדון החנונים, ונווה התנשק עם אליאנה. כאן הכל שונה.
&nbsp
נו, עוד פעם המשקפיים האלה... נו, מתי יהיה היום הורים? בפרק מחר? ודורי, אתה לא יודע לשמור על פוקר פייס. כן, תנסה לעבוד על מישהי שלא שמעה איך הוגו צילם את הסרט... יולי ביצ'ית וחכמה... והמבט שלה זה בול המבט של יולי בעונה הראשונה.
&nbsp
מסכן מוטי. אני חוזר ואומר: מוטי אולי לא בולט לצד נעמי רובין, גדי דנצינגר או האבא העשיר של דורי, אבל כולם כבר יודעים שהוא איש תחזוקה, זה לא חדש. אלא אם רונה מפחדת שידעו ש...א) הוא התגרש מאמא של יולי. ב) הוא אפילו לא שיפר את מצבו אחרי הגירושין אלא אף החמיר אותו. אגב, שמתי לב שהתנגן דווקא "אור גדול" ברקע... כנראה מוזיקה לרונה ויולי ולמשפחה שלהן. קצת יותר מדי מוזיקת רקע ייחודית. אגב, ארי קצת טעה... הוגו עדיין החנון, ליעם עדיין בערך הילד היתום, יולי היא עדיין דוגמנית מפונקת, ואדם... אני כמעט בטוח שהכסף שלו מסריח.
&nbsp
היי צוות הרקולס. מה הפעילות היום? שרון ודורי, תיזהרו. יולי בכל מקום...
&nbsp
אוי, ליעם קרע אותי... המלך צ'ימיצ'ורי...
&nbsp
ליעם, זאת תכנית מטומטמת. רועי לא יתרגש משרון ובחייאת, זה לא העניין.
&nbsp
אם רועי היה צריך לבקש כסף מההורים- מאיפה הכסף למחנה כזה? עכשיו גם רועי יורד על הגובה של ליעם. אבל מה ההצעה?
&nbsp
"לשתות או לנשום?" "גם וגם!". אוי, אין יום הורים, ציפיתי. תחרות מעניינת. ולא בנית את המחנה בשתי ידיים, אלא בידיים של החותן שלך, סיימון. זוכר שהוא שילם? אוי, יולי עומדת לשרוף מישהו.
&nbsp
סיום ענק, יולי בטוחה שהכל הולך, דורי יוצא ואז שומעים את החדשות. אבל מצד שני- זה לא טוב, לא לרונה.

Roei152

Well-known member
מנהל
היה ברור שלא יהיה יום הורים ....
בשביל יום הורים היה צריך להזמין לצילומים את מאיה דגן (נעמי בחולמים), שמעון מימרן( גדי דנציצגר) ואת זה שהיה ניצב בולט בעונה הרביעת(3) ,אבא של דורי , או השחקנית ששיחקה את אימא שלו בעונה הראשונה ... ואת כולם ליום אחד... אל תשכח גם שהיה להם לו"ז צפוף ... חודש היה להם לצלם....

בירה זה לא מיץ
במלחמה אין מנצחים
איזה כיף לראות את דורי נוקם ביולי. אבל רונה כן סכסכה בין בני זוג... לשעבר, בין דפני ודורי, אבל כן. דורי פלט כמה ציטוטים יפים.
&nbsp
חיים לא קלים היו לרונה. אבל קצת מוזר שהם קוראים לאמא של יולי "אמא של יולי". הם אמורים להכיר אותה.
&nbsp
"מה קורה, רונה?" והיא לובשת חולצה של "NOT IN THE MOOD". אדם ורונה, שניים עם כימיה גם במציאות.
&nbsp
הגענו מוקדם לשיר הזה. שוב חזרנו ללפני חמש עונות. נו טוב.
&nbsp
מה אדם עשה?
&nbsp
המממ... עכשיו ברור מה קרה לאדם.
&nbsp
נאומים בשפה לא מובנת
נאומים מוזרים. והנוצה חזרה? למה מורטון צועק בעברית?
&nbsp
דני ויונתן בקרב אגו. ויכוחים.
&nbsp
כמות הפעמים שניקה פלטה "אתה המיועד" היא ענקית... כנראה היא באמת מה שיונתן צריך. אוקיי, יונתן הזוי...
&nbsp
יש'ך 20 שקל? אני צריך להגיע לבאר שבע
נו באמת, אין בנות בהרקולס, אין צוות כזה... מה ליעם חושף פרטי מידע?
&nbsp
יולי חוזרת בתשובה? דרישות להיות אחראי תחזוקה בגאליס: גופייה. תאמינו לי, אני יודע מה יקרה פה... קובי בן בסט פשוט הזוי. אבל שיחה מתוחה.
&nbsp
פעם שרון ניסתה להתנשא מעל ליעם. לא הלך טוב.
&nbsp
יולי מתנשאת מעל ליעם... טוב, הפעם לא אשמתה.
&nbsp
או או... תודה, שרון.

Roei152

Well-known member
מנהל
בעיה בגאליס .. לעומת סדרות של גיורא...
בסדרות של גיורא אם מזכירים דמות "נעלמת" נותנים לה יותר זהות ובשר.... ואם פתאום יש לה שחקן . השחקן מקבל את הזהותץץץ
פה אין התיחסות....
אגב בספרים לאימא של יולי קוראים עופרה סער-דיין ולמוטי בספר "הכוכבים של יולי" קראו בכלל דוד דיין זה לפני שכתבו את העונה הזאת.... בעיה....

דוד כבר יש

למרות שבמקרה הזה הם היו צריכים לקרוא לדוד בשם אחר, כי זה היה השם של אבא של רונה קודם. אגב, ערן איווניר שיחק את אבא שלה גם לאיזה שנייה בעונה הראשונה. אני לא זוכר באיזה פרק אבל היה רגע.
&nbsp
ליעם קרא לאמא של יולי עידית. אז נכון שבספר קוראים לה עפרה, אבל... כן. בלאגן.

למעלה