"המלך צ'ימיצ'ורי"
הומוסקסואל זאת מחלה?
יבריא? מה, לאון וספקטור שיקרו לניקה? אוקיי, ספקטור נמצא ברקע כבר שנים ומעדיף את יונתן בגלל העובדות שהוא המיועד. גידול, עלק... מעניין אם זה מה שספקטור באמת חושב. אוקיי, ניקה לא יודעת מה היא עושה.

דוד חשוד. מאוד. תום, אדוארד, דורי- למה שהוא יהיה שונה? דני מפנטזת על מחזמר בברודוויי- זה לא הפסטיגל פה.

התערבות קטלנית

איזה קטע שאני צפיתי במועדון החנונים, ונווה התנשק עם אליאנה. כאן הכל שונה.

נו, עוד פעם המשקפיים האלה... נו, מתי יהיה היום הורים? בפרק מחר? ודורי, אתה לא יודע לשמור על פוקר פייס. כן, תנסה לעבוד על מישהי שלא שמעה איך הוגו צילם את הסרט... יולי ביצ'ית וחכמה... והמבט שלה זה בול המבט של יולי בעונה הראשונה.

מסכן מוטי. אני חוזר ואומר: מוטי אולי לא בולט לצד נעמי רובין, גדי דנצינגר או האבא העשיר של דורי, אבל כולם כבר יודעים שהוא איש תחזוקה, זה לא חדש. אלא אם רונה מפחדת שידעו ש...א) הוא התגרש מאמא של יולי. ב) הוא אפילו לא שיפר את מצבו אחרי הגירושין אלא אף החמיר אותו. אגב, שמתי לב שהתנגן דווקא "אור גדול" ברקע... כנראה מוזיקה לרונה ויולי ולמשפחה שלהן. קצת יותר מדי מוזיקת רקע ייחודית. אגב, ארי קצת טעה... הוגו עדיין החנון, ליעם עדיין בערך הילד היתום, יולי היא עדיין דוגמנית מפונקת, ואדם... אני כמעט בטוח שהכסף שלו מסריח.

היי צוות הרקולס. מה הפעילות היום? שרון ודורי, תיזהרו. יולי בכל מקום...

אוי, ליעם קרע אותי... המלך צ'ימיצ'ורי...

ליעם, זאת תכנית מטומטמת. רועי לא יתרגש משרון ובחייאת, זה לא העניין.

אם רועי היה צריך לבקש כסף מההורים- מאיפה הכסף למחנה כזה? עכשיו גם רועי יורד על הגובה של ליעם. אבל מה ההצעה?

"לשתות או לנשום?" "גם וגם!". אוי, אין יום הורים, ציפיתי. תחרות מעניינת. ולא בנית את המחנה בשתי ידיים, אלא בידיים של החותן שלך, סיימון. זוכר שהוא שילם? אוי, יולי עומדת לשרוף מישהו.

סיום ענק, יולי בטוחה שהכל הולך, דורי יוצא ואז שומעים את החדשות. אבל מצד שני- זה לא טוב, לא לרונה.