קח אותו לאט את הזמן...
ואם לא אז יש מכונה ובסדר.

אני יודע מה יפעיל את המכונה. "בלאט"?!

אוקיי, אז דורי חוזר ללא עזרתה של יולי. יפה. האיחוד ממשיך. רק חסרה לנו עוד צלע אחת. מה לעתידים?! טוב ששרון לא הציעה הרקולס. איתן עובר לגאליס? טוב מבחינתו ומבחינת רונה, לא טוב מבחינת ההיגיון הבריא. פאק, זה מתרחש, איתן עובר לגאליס. אבל אם ככה... איך יהיה לנו האיחוד?

החבורה המוזרה. טום באום כזה לא שייך. ניקה ומורטון? אוקיי... טום באום רק מגזים עם ההומוסקסואליות שלו. ספקטור חייב את הספר כדי "לרפא" את לאון. עדיין.

יולי, בחייאת... אם שרון עם רועי, מן הסתם שהיא תומכת בעתידים.

מתי צילמו את כל התמונות של דני ויונתן? חלקם לא במצב נכון כדי שיהיו תמונות. פאק, דוד מדבר על רצח בצורה כזאת נונשלנטית. לדחוף מישהו לצוק שהוא אפילו לא יפול אלא יישרף בדרך כי זה מה שקורה למי שנופל מהצוק.

עוד פעם גבר לובש בגדי נשים. הפעם זה באמת הומו. היי, שניהם אוהבים לבלבל בין מינים! נכון?

אוי, עדי עוברת לעדשות מגע? חבל... היא תמיד יפה, אבל בכל זאת... אגב, החולצה של רונה כזאת תואמת למצבה. רונה לא מכירה את אדם? אדם, שהיא יצאה איתו? שהיא כותבת איתו שירים? עדי, מה את יורדת על גברים? את הולכת לצאת עם אחד...

שרון, בחייאת... יש לך עוד אחד לדבר איתו לפני שאת סוגרת עם רועי הכל. אגב, האם באמת חדשים מקבלים בונבוניירה או שהוגו סתם מתלהב שוב מגברים? אולי איתן יהיה זה שיחזור בתשובה בסוף.

אם כבר מדברים, אולי ארמונד יחזור בתשובה. איזו עלילה עצובה. חרקים עם רעל! חוזרים לימי השמינייה העליזים, מי רצח את ארמונד? התשובה ב... אף פעם, כי הוא לא מת. בחייאת, יונתן, דוד שומר את הספר עליו.

יולי, אני לא חושב שקובי זה החייל הכי טוב, בסדר? לא תמיד. היי, מצלמות ביער? אני מכיר מישהו שיכול לעזור בזה. סיבה טובה?

דורי ראה את השיחה, הא? עתידים לא זהירים.

דוד שקרן גרוע. בטח. דוד רודף אחרי הכוח של המיועד, הא? ואגב, איפה חברו הטוב ליעם? מעניין מה יקרה במצוק.

בחייאת, יונתן, אין לך את כל הזמן שבעולם.

רגע רגע רגע. על החולצה של רונה כתוב שהיא מרגישה "טקילה"? אלכוהול? "היא ואדם ביחד?!"

מלאכי, בחייאת מלאכי, זאת לא התכנית שלך אז אל תרביץ לאנשים מאחור.