גאליס 7-המשכון שבוע 2

אורן, כולם חוצים את הגבולות של הסדרות
מציעים ליובל שידוך מסדרה אחרת, רוצים שפיזנטי יבוא ויחטוף, ואיכשהו הבומבה של אמה הגיעה ליונתן...

Roei152

Well-known member
מנהל
גאליס 7-המשכון שבוע 2 רק פרק אחד

תהנו....

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 197
פרק לפני הפסקת סופ"ש ארוכה במיוחד עם שבועות בראשון...
תהנו....

מתקתקים עניינים...
אוקיי, הוגו גילה מהר מדי. ממש לא צפיתי את זה... טוב, כנראה שלא סתם רונה ועדי הפכו עכשיו חברות. וגם מסתבר לנו שעדי בכל זאת רוצה קצת שינוי מהמשקפיים. עדידוש, את חנונית בדמך ובנשמתך, לנצח! אל תשני את עצמך, לא חיצונית ובטח שלא פנימית, בעקבות אדם הזה. החנון המקסים שלך מחכה רק לך...

מה שכן, מור לא עשתה טוב את החלק שהיא מזכירה את אדם. זה היה נשמע כאילו היא סיפרה לו בכוונה ולא שנפלט לה בטעות, מה שאמור להיות, כמובן. נראה לי חלקם קצת נשחקו עם הזמן... הרי כמה אפשר לחזור על אותם הריטואלים...?

טוב, גם את ההצעה המקורית של הנחשה לדורי לא ממש צפינו כולנו, אני חושבת. אבל בהמשך מסתבר שהוא לא ממש היה זקוק להתרעה מצידה של יולי, וקורה לו בדיוק מה שקרה לה, וגם הוא "זוכה" לראות שניים שמשתפים פעולה.

איתן הזה יותר מדי חש מעצמו. סתם דביל ונמושה, בתכל'ס. לחשוב שעוד ראיתי אותו כסוג של קורבן בכל הסיפור המצחין הזה. אז הוא ממש לא עושה רושם של אחד כזה.

אין, אני מתה על השילוב הזה בין יולי לקובי. זה מיוחד לגמרי. מלכת הכיתה לשעבר (ותמיד נסיכה, במובן הטוב של המילה) נטמעת היטב אצל השכונקים...

וואו, טום באום... נו, מה אני יכולה לומר בנידון? הם פשוט הלכו על הצד הקומי של כל העניין, שלא לומר הפארודי. אבל לפחות נפלט לו לגבי גרגורי. גם משהו. אני מקווה שלא ישדכו לו את מורטון, כן? למרות שכמו שיוסי שיער, הוא נדלק גם על יונתן.
טוב, כל רגע על מישהו אחר - ארמונד, יונתן, מורטון. נו, שיהיה.

קרעה אותי הנפילה של יונתן. הנפילות האלה, שניה מתחילת הסצנה, וזהו.

Roei152

Well-known member
מנהל
איתן הוא רק הוספת משקל
לסיפור של דורי ורונה . כדי להוסיף למציאות איתה רונה באה למחנה , חבר חדש שבסה"כ אוהב אותה , והיא גם כן מחבבת אותו... אבל לא בצורת אגדה ...
הוא לא מכשפופה (איימי ,יובל הופמן ) , והוא לא כלום ... הוא הוספת רקע ... המטרה שלו היא אומנם להשיג את רונה , אבל גם אם הכל יתגלה בסופו של דבר בעזרתו (רונה תסרב להתנחם בחיקו ותרצה רק להיות לבד. והוא יקבל את זה .) אני לא אופתע כי הסיפור שלהם נורא שטחי...
&nbsp

ברור לגמרי.
ברור שאיתן הוא ממש לא סוג של איימי, וגם לא מתיימר להיות כזה. 'סיפור שטחי' זו הגדרה מדוייקת לגביהם. וואי, מכשפופה זה נחמד.

לכן כתבתי שהוא סתם נמושה, אבל מהסוג הקטן ביותר. הוא בדיוק מהטיפוסים האלה שלא מסוגלים וגם לא רוצים להתמודד עם האמת - במקרה הזה, שרונה לא באמת אוהבת אותו, והוא לא הבחירה שלה לחיים. אז הוא בסך הכל "קפץ על העגלה" של צמד הנחשים. הצעד הכי נואש שיכול להיות.

אבל הסצנה בינו לבין דורי היום הייתה באמת טובה. אמיתית כזאת.

Roei152

Well-known member
מנהל
לגבי מור , מבחינה עלילתית זה בסדר...
רונה סיפרה להוגו בכוונה. מתוך ידיעה שהוא יודע .. לפי ;מה שעדי אמרה לה , הוא יודע מכל הסיפור... מה שעדי לא יודעת , זה שאדם שיקר לה לגבי התוודדעות הוגו ליחסים בינהם... ..

נכון.
כבר אחרי שכתבתי את זה, קלטתי שבעצם טעיתי, כך שהיא אמרה לו שהם ביחד בידיעה שהוא יודע על זה. לגמרי טעות מוזרה שלי. עזוב.

לפעמים הם כל כך מצליחים לבלבל אותי כבר, עם כל הסמטוחות בכל סיפור, אז שכחתי לרגע שעדי ביקשה מרונה לא לספר לאדם שהיא יודעת עליהם, והרי הוגו כבר "יודע", אז איתו אין בעיה. ממש...
אוף, הם כאלה מתוקים שאין דברים כאלה!

Roei152

Well-known member
מנהל
כן הא?
הנה קיבלנו עוד הוכחה בדין אן די היום ... קצת מפחיד אותי שזה לא באמת מקרה דינה מתי ומנו ואדם לא יוותר .. אגב היום איך שהוגו צעק ככה .. הזכיר לי למה הוא שונה ממתי ... מתי לא היה מסוגל לצעוק ככה אוולי רק בסצינת הסיום , ולא להתנפל על החבר ...
&nbsp

קח אותו לאט את הזמן...
ואם לא אז יש מכונה ובסדר.
&nbsp
אני יודע מה יפעיל את המכונה. "בלאט"?!
&nbsp
אוקיי, אז דורי חוזר ללא עזרתה של יולי. יפה. האיחוד ממשיך. רק חסרה לנו עוד צלע אחת. מה לעתידים?! טוב ששרון לא הציעה הרקולס. איתן עובר לגאליס? טוב מבחינתו ומבחינת רונה, לא טוב מבחינת ההיגיון הבריא. פאק, זה מתרחש, איתן עובר לגאליס. אבל אם ככה... איך יהיה לנו האיחוד?
&nbsp
החבורה המוזרה. טום באום כזה לא שייך. ניקה ומורטון? אוקיי... טום באום רק מגזים עם ההומוסקסואליות שלו. ספקטור חייב את הספר כדי "לרפא" את לאון. עדיין.
&nbsp
יולי, בחייאת... אם שרון עם רועי, מן הסתם שהיא תומכת בעתידים.
&nbsp
מתי צילמו את כל התמונות של דני ויונתן? חלקם לא במצב נכון כדי שיהיו תמונות. פאק, דוד מדבר על רצח בצורה כזאת נונשלנטית. לדחוף מישהו לצוק שהוא אפילו לא יפול אלא יישרף בדרך כי זה מה שקורה למי שנופל מהצוק.
&nbsp
עוד פעם גבר לובש בגדי נשים. הפעם זה באמת הומו. היי, שניהם אוהבים לבלבל בין מינים! נכון?
&nbsp
אוי, עדי עוברת לעדשות מגע? חבל... היא תמיד יפה, אבל בכל זאת... אגב, החולצה של רונה כזאת תואמת למצבה. רונה לא מכירה את אדם? אדם, שהיא יצאה איתו? שהיא כותבת איתו שירים? עדי, מה את יורדת על גברים? את הולכת לצאת עם אחד...
&nbsp
שרון, בחייאת... יש לך עוד אחד לדבר איתו לפני שאת סוגרת עם רועי הכל. אגב, האם באמת חדשים מקבלים בונבוניירה או שהוגו סתם מתלהב שוב מגברים? אולי איתן יהיה זה שיחזור בתשובה בסוף.
&nbsp
אם כבר מדברים, אולי ארמונד יחזור בתשובה. איזו עלילה עצובה. חרקים עם רעל! חוזרים לימי השמינייה העליזים, מי רצח את ארמונד? התשובה ב... אף פעם, כי הוא לא מת. בחייאת, יונתן, דוד שומר את הספר עליו.
&nbsp
יולי, אני לא חושב שקובי זה החייל הכי טוב, בסדר? לא תמיד. היי, מצלמות ביער? אני מכיר מישהו שיכול לעזור בזה. סיבה טובה?
&nbsp
דורי ראה את השיחה, הא? עתידים לא זהירים.
&nbsp
דוד שקרן גרוע. בטח. דוד רודף אחרי הכוח של המיועד, הא? ואגב, איפה חברו הטוב ליעם? מעניין מה יקרה במצוק.
&nbsp
בחייאת, יונתן, אין לך את כל הזמן שבעולם.
&nbsp
רגע רגע רגע. על החולצה של רונה כתוב שהיא מרגישה "טקילה"? אלכוהול? "היא ואדם ביחד?!"
&nbsp
מלאכי, בחייאת מלאכי, זאת לא התכנית שלך אז אל תרביץ לאנשים מאחור.

Roei152

Well-known member
מנהל
גרגורי אהב לבלבל בין מינים
סשה מדבר על כל העולם ואפילו על עצמו בגוף שלישי...
הרוסים מוצגים כאן בצורה ;/קצת גזענית כמו שהיה בשרשור שלך...

כן, קצת... כלומר, קומית והכל, אבל...
אתה צריך לזכור ששני האחים האלה לא בדיוק עלו לארץ אלא נשלחו במשימות ריגול.

Roei152

Well-known member
מנהל
מתי זה הוזכר?
תזכיר לי מתי? ומה סופר?

Roei152

Well-known member
מנהל
איתן בחייאת איתן לך ליובל הופמן ...
היא מוזיקלית.. גנבת אבל מוזיקלית... תעזוב את גאליס ובוא לאשמורת ...
עוד פעם גברת בומבה קופצת לביקור ..
לפי השיחה של יולי וקובי נראה שעדיין חסרה להם החתיכה של השיימניג , יולי לא קפצה ואמרה "שרון עשתה את זה!!" אבל הם כן עלו על הכונית הגדולה ... לפי הקטעים שרואים , דורי יחזור לגאליס מהר ... חבל, עלילה של המחתרת שולחת סמוי היה יכולה להיות מגניבה..
מה יקרה בגזרה של "להםרוג את יונתן "? פרקים יגידו...

נו באמת, איתן ויובל? לא קשור
איך משווים בכלל בין טיפוס נאלח ויבש לבין גוש מהלך של כישרון?

Roei152

Well-known member
מנהל
איתן נמשך למוזיקליות ...
יובל מוזיקלית..
איתי הוא האביר על הסוס הלבן של שירה , לרונה יש אביר על סוס לבן משלה ...
חשבון פשוט..

איתי? אביר? בחייאת...
רועי, אל תבלבל בין דניאל גורן לאיתי גולדין. לאיתי לא הייתי נותן לרכב על פוני.
&nbsp
ואמנם איתן למד בלונדון, אבל הוא כזה לא מוזיקלי. ראינו אותו אולי סצנה אחת מנגן.

Roei152

Well-known member
מנהל
דיברתי מטאופרית ....
גם דורי אידיוט לפעמים .....
הייתי צריך להגיד "האחד של " יותר טוב לכם? .
&nbsp

למעלה