גאליס 6-שבוע 6

אבל התעסקו בכך
א) ספקטור אמר שישתמש בספר כדי "לרפא את לאון מהמחלה שלו" וכדי "לסדר לו את הראש". הרעיון כאן ברור.
&nbsp
ב) חכה, בסופו של דבר גם זה יאמר.

תראה...
מה שלא יהיה עוד, ואין לי מושג לאן הדברים יתפתחו מכאן והלאה עם יולי, זו רק היא שנועדה להיות עם ליעם וגם מתאימה לו. הם הפכים גמורים, כמו במקרה של מתי ודינה בחממה או אודי ואגם של שכונה, שפשוט מדהימים ביחד

בעונה השנייה נרקם ביניהם סיפור מיוחד במינו, דווקא מתוך מה שקרה לו אז עם שרון, וכך זה צריך להסתיים שוב, והפעם אחרי שהיא שבה. זה יהיה הכי חזק ועוצמתי שיש. מקווה שהם ישכילו לעשות כך במבחן התוצאה על המסך...

Roei152

Well-known member
מנהל
גאליס 6-שבוע 6 צפייה מהנה ומרתקת בפרקים הלפני אחרונים לעונה ולמחצית הקיץ הרביעי והא-ח-ר-ו-ן!!!!!!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
אז כמו סדרת חמיצר קלאסית....
גם גאליס כל עונה מספרת הרפתקה אחרת ... ובסופן כולן מתברר שהן נבעו ממשהו אחד.... ספר הבריאה ... אז קיבלנו את התשובה מאיפה באים כל ההרפתקאות של יונתן ודני ... כנראה שדרך זה גם קיבלנו הסבר למה יונתן ודני באים כל הזמן בגלגולים ... מעיין הנשמות כנראה החיה אותם כל פעם מחדש.... דרך הספר... כנראה שהספר קילל את יונתן ודני שהם בקשו באחד הגלגולים בכך שהם יחזרו שובושוב .... כמו באי עד שדילן לא השמיד את האי... ההיסטוריהה חזרה על עצמה שוב ושוב שוב ושוב....
מחזק את התיאוריה שליי שבפרקים שנחזור למחצית האחרונה (עונה 7) יתברר שכדי להציל את העולם ואת עצמםם מהיעוד שלהם יונתן ודני יאלצו לוותר על הדבר היקר להם ולחבריהם ..... היער בו שוכן מחנה גאליס...

שיר m

Well-known member
אוי ואבוי
כן מיועד, לא מיועד, כן, לא, כן, לא... ועכשיו יש שניים. אחד שיציל ואחד שיהרוס, כאילו שיונתן ודני לא רבו מספיק

&nbsp
עדי ואדם? באמת?
&nbsp
ליעם יבין שיולי אשמה נכון?

נראה כמו פרק ארוך
קארמה זה יולי
אז אחרי שאני רואה את גיא זוארץ נהרג בשיר שלנו 2, אני צריך לראות אותו פה. יפה. תגידו, נראה לכם שזה הסוף של יולי גם במחנה ולא רק בהדרכה? והאם נגלה ששרון באמת מסתירה משהו?
&nbsp
26 דקות שלמות עד שרואים את דורי, רונה, ליעם, ושרון. דני ודוד לא שם. מעניין אם שרון תהיה המדריכה החדשה.
&nbsp
עדי ואדם ביחד?! דווקא לא מוזר
עדי מבינה את הוגו.
&nbsp
"גם אדם הוא בסך הכל בן אדם. בגלל זה קוראים לו ככה." וגם במציאות.
&nbsp
העלילה של הוגו לא מתקדמת הרבה אבל עם טונה רגש.
&nbsp
עדי קורעת. אבל תמימה מאוד. הוגו גאון.
&nbsp
ממתי יש מעלית באמצע היער?!
עושים לנו שיעור היסטוריה עם עיט הרייך, הא? מעניין אבל איך הנאצים הגיעו לפה. מזכיר לי שבעונה הקודמת המון חשבו שמשה איבגי יבוא לשחק את היטלר. הנה היוצרים עושים משהו דומה.
&nbsp
גרגורי מדבר בצורה סטראוטיפית. החבר'ה של ספר הבריאה מאוד מגוננים. זאת לא סצנה רצינית כשהוא מחליף בין מינים של אנשים!
&nbsp
יונתן משתמש ב-25% מהמוח שלו. הוא חייך חיוך רחב מאוד כשאמרו את זה.
&nbsp
אה... אה! אז זה מה שנכתב בספר! עכשיו הכל ברור!
&nbsp
רגע, מה עם האבן? היא לא נכתבה שם.
&nbsp
28 דקות עד שדני ודוד מגיעים! ואף אחד לא שם לב שהם חסרים! מה דוד מתכנן?
&nbsp
לדני יש 50% מהמוח שלה. יונתן יחריב את העולם? דני תחריב אותו? מי האנטי-מיועד?
&nbsp
פרק ממש ממש טוב.

Roei152

Well-known member
מנהל
תנו לי להבהיר משהו|!!!!!!
זה לא משנה מי המיועד ומי האנטי מיוועד!!!!!! שניהם-יונתן ודני חייבים לשתף פעולה כדי להשמיד את הספר!!! כמו שסיגריט אמרה אחד הוא המיועד והשני הוא הכוח.....

Roei152

Well-known member
מנהל
למה בגלל שהוא מגעיל העונה?
אבל הוא זהה שמוצא את האוצרות ,הקריב את עצמו למען גאליסיה...
יש לזה משקל מאוד כבד....

שיר m

Well-known member
בגלל זה הוא עדיין מיועד
אבל המטרות שלו לא טהורות כמו פעם. עכשיו הוא רק רוצה "להוכיח". הוא גאוותן. והוא רע לדני ולסביבה. מבחינתו זה "אני אני ואני".
&nbsp
יש לו ידע וניסיון וחוכמה ובגלל זה צריך אותו בשביל למצוא את הספר, הוא עדיין המיועד, אבל הפעם דני עולה עליו, היא פשוט בנאדם טוב יותר שרוצה לעשות רק טוב לאחר ולא חושבת על עצמה.

לכי תדעי
אמנם הגיוני שזה יונתן: כי אם הוא ימצא את הספר, ספקטור ישיג אותו וזה יוביל לחורבן.
&nbsp
אבל עצם העובדה שדני תמצא את הספר עם דוד עדיין חשודה בעיניי.

שיר m

Well-known member
לאט לאט אני מאמינה שהמטרה היחידה של דוד היא דני...

אוקיי...
אז צפיתי שני מהלכים: שארי יבעט אותה מההדרכה, כנראה ללא דרך חזרה, ושעדי תתאהב באדם, אולי זה גם יהיה הדדי, Who knows ?

אמנם גיחכתי קלות מעצם הרעיון, אבל היה לי ברור שזה הולך לשם, וזה אכן לגמרי בכיוון... מעניין איך תהיה משם דרך חזרה, עבור שניהם...
באמת סצנות מרובות של שניהם ביחד. עדי אשכרה תתנחם בקרוב בזרועותיו של בחור שהוא ההפך הגמור מחנון ?! עם שיא הביטחון. (עאלק)
מעניין איך ישתלב עם זה המשך הסיפור האישי שלו... אולי בסוף הוא ישתף אותה באמת עליו ?
מי היה מאמין שהוא יהיה בסוף עם עדי בכלל, ולא עם רונה או יולי ???

לגבי הוגו, האמת שזה די לא חכם מצידו ולא מתאים לו. איך הוא לא לקח בחשבון את האפשרות שעדי עלולה להתאהב בכלל באדם ?!
הרי הוא יודע שהיא התאהבה בו מחדש אחרי שקלטה מיד שהוא כותב את המערכונים, אז עכשיו הוא העביר את השרביט לאדם, ובנוסף לזה, הרי זו בדיוק הסיבה למה הוא מסרב לחזור אליה - בדיוק בגלל החשש הזה מבגידה נוספת מצידה ועזיבה לטובת בחור אחר, מה שעומד לקרות כתוצאה ממה שהוא עשה עכשיו במו ידיו ממש.
טוב, זה אולי הדבר האחרון שהוא אמור לחשוב, שאהובת ליבו תתאהב, או מה שזה לא יהיה, בחבר החדש והטוב שלו, אבל עדיין...
אגב, "אם את עדיין אוהבת אותי" לנצח יהיה נעימת הרקע בסצנות שלהם?

לגבי יולי, טוב, זה היה יותר מדי ברור שזה מה שיקרה. אל לה להלין אלא על עצמה, ולפחות את זה היא כבר הספיקה להבין. בהחלט.
לאור ההתפתחויות, מעניין אותי מה יעלה עכשיו בגורלו של איתן והרצון החזק שלו להחזיר אליו את רונה - האם הוא יעבור לפעול לבד, וזה יהיה לגמרי על תקן
מסע נקמה שכזה משל עצמו, או שמא הוא ויולי, על אף השינוי של הרגע האחרון בתוכנית, יחזרו בכל זאת לשתף פעולה? אולי הוא בכלל יבוא אליה עכשיו בדרישות, אחרי שהוא מילא את החלק שלו והיא הפרה את ההבטחה שלה בתמורה?

הרוסי הזה די מטורלל אם כי מפוקס לחלוטין. אשכרה ניקה "אתה" ויונתן "את"
זה הצליח להצחיק אותי, אני מודה.
אגב, זה מי שגילם את אבא של סלאבה ב"מתים לרגע". לו עצמו קוראים סלבה. בחיי שהיה לי מעט קשה לזהות אותו, אז בדקתי.

דני ודוד - חמודים כל כך. יאללה נשיקה!

אני ממש מקווה שלא נגלה עליו משהו בכיוון העל טבעי, או שיתגלה לו איזשהו קשר ישיר לנושא, ושהוא יישאר בגדר בני האנוש בלבד. לפחות הוא.

אני שוב אדגיש את זה - איזו כימיה נפלאה בין שניהם, השחקנים והדמויות כאחד. באמת מי צריך עוד את יונתן, חוץ מעניין המיועדים כמובן, מסתבר.

זה לא ייאומן כמה אני נהנית מהעונה כאן, בניגוד גמור לחממה, אבל זה המצב.

בנוגע לזה
שהוגו לא צפה שעדי תתאהב באדם.
&nbsp
הוא כבר חשב פעם שיש ביניהם משהו והתוצאה הייתה חומר משלשל. באמצע השלשול אדם הסביר שלא קרה ביניהם כלום. הוגו כנראה לא רוצה לפקפק בו שוב. והוא כנראה גם די בטוח שעדי תישאר מאוהבת בו- או שלא אכפת לו מה היא עושה (לכאורה).
&nbsp
ועדי הייתה מאוהבת בהוגו בלי המערכונים. אבל כן, הוגו מגשים את הנבואה שלו.

אין, אתה לא אמיתי...

"באמצע השלשול" וכו'...
תודה על ההקפדה שלך בכתיבת המשפט במלואו.

היום, כשהם בוגרים, זה יכול להיראות אחרת מאז... נראה.

שיר m

Well-known member
הוא שחקן מוכר וידוע

האמת שהכיוון של עדי ואדם הפתיע אותי... אבל זה הגיוני.
שאלה טובה מה עם איתן...

למעלה