גאליס 6-שבוע 5

שיר m

Well-known member
גמילה זה קשה ממה שלא יהיה

שיר m

Well-known member
אה? אה, ספויילרים... מעולם לא ניסיתי להיגמל מהם

Roei152

Well-known member
מנהל
הסודות נחשפים והצרות איתם נחכה להמשך מתחילים להחשף...
יונתן וניקה מתנשקים ושוב הדיבורים האלו על אתה תראה שאיתי אתה תשכח מדני מתחילים ... כ"כ מאוס עד שאני רוצה שזה יגמר...
ברור שזה תמיד היו הם יונתן ודני אז למה בכלל לטרוח?
ליעם -הוא כ"כ כועס על יולי ... עד כדי כך שהוא משנה את דעותיו ושוב מוצא את עצמו עם שרון -לא, אורן אם אתה קורא פה אני לא נסכים איתך יוליעם הם הזוג הכי חמוד סטייל אגם ואודי,דינה ומתי...
סרט שלם מתנשקים!!! מזל שלוא התחלתם להגזים פה בכל זאת סדרת ילדים....

שיר m

Well-known member
כן דורי ורונה כאלה דביקים

(נראה לי שאורן בהפסקת "האח הגדול")

Roei152

Well-known member
מנהל
יודע שהוא בהפסקת

אבל הוא בכל זאת ממשיך לעקוב אחרי העונה ... והיה לו חשוב להכנס לפה ולהגיב על יוליעם...
תקראי את השרששורים הקודמים לגאליס...

שיר m

Well-known member
ממש קומדיה
הרבה קטעים קורעים היו בפרק הזה...
&nbsp
וליעם חמוד אחד

"על עקבים יהיה לך מאוד קשה לברוח!"
אדם יסדר... אבל מי יסדר לו?
נו, אדם? לווית מהשוק האפור? כמה כסף היה שם? ואת כל זה הוא השיג מלארגן מסיבות?
&nbsp
משקפי שמש כדי להסתיר את הפנס, אדם? האמת שזה פנס די רע. אני בטוח שאדם עדיין מאוהב ברונה. או שזה סתם בגלל שהוא כועס על דורי. אבל הוא לא יודע עדיין שרונה ודורי חזרו.
&nbsp
אז לאדם יש דוד עשיר בארה"ב. אני מזכיר לכם שאחד מהדברים שאבא של אדם אסר עליו לעשות בעונה הראשונה היה לפתוח את החיסכון הזה: גם כשאדם רצה להשתמש בו כדי לשכור דירה ולא ללכת לבית אומנה (הוא ודורי היו בריב) אבא שלו לא הסכים. כל הכסף הלך על כאלה דברים? פתאום מבינים איך אוזי איבד את הכסף שלו...
&nbsp
ניקה נראית נורמלי
פרט לסמל על הראש שלה, ניקה נראית נורמלי לחלוטין. "מנו" ספקטור? הזוי. אני לא מבין, ניקה היא "החברה" של לאון? חה, ספקטור מנסה להסביר לניקה על ה"בעיה" של לאון... אוי, טום מוגזם. בנעלי עקב?! המבט של ספקטור פרייסלס. ידעתי, הוא מאוהב ביונתן בעצמו. זה מה שקורע אותו מבפנים... והחלק על הקמת המשפחה והחתונה, בחייאת, זה משחק לא אמין, אבל ניקה פראית, מה היא מבינה...
&nbsp
וואו, עברו 13 דקות ורק אז רואים את דני, ואת יונתן בכלל לא. אני מבין שאנחנו בעלילות גברים-נשים השנה.
&nbsp
יונתן מופיע אחרי עשרים דקות וחצי. ועוד מדבר לעצמו. תגידו, כמה זמן הם ביער בלי פיקוח?! אוקיי, ניקה אומרת משהו ואז עושה ההיפך ("לא להסתבך עם בנים שמאוהבים באקסית שלהם, אבל אני לוקחת מה שאני רוצה"). את יכולה להיות ראש הממשלה. הגישה הבסיסית של ניקה ("תלמד לאהוב אותי") נועדה להיכשל.
&nbsp
מה לעזאזל הם עושים?! חידון תנועות?! מה יש לפעילויות?! אגב, דורי עושה פנטומימה של ספר והוגו עושה פנטומימה של אייפון באותו הזמן, קורע. לא, דורי צודק, זה הגיוני, אבל זה קצת קשה. וגם לא ממש ספר. אוקיי, הוגו, אתה קרעת אותי. למרות שהוא צודק- אישון כי רואים בפנים השתקפות, ואיינשטיין...
&nbsp
ניקה נחש.
&nbsp
אוי, יפה. רמז יפה. אבל שם הספר? לא נראה לי.
&nbsp
לפני שלוש עונות, ולפני עונה
ליעם לא חושב הרבה דברים טובים על חברה שלו... גם בעונה שעברה הוא טען שהיא "דוגמנית שקרנית"... אולי זה לא זוג טוב? אולי טעינו?
&nbsp
אה, כן, נזכרתי למה יש לי בעיה עם רונה ודורי... הם רואים, אגב, את "שומר הראש" עם וויטני יוסטון (אפשר לשמוע אותה שרה ברקע). אוי, ליעם. חזרנו ללפני עונה.
&nbsp
שאני אבין, רק דורי יודע על הגירושין של ההורים של רונה ויולי?
&nbsp
אין מה לעשות, רונה סיפרה לשרון. כן, שרון "הסיקה", אבל רונה אמרה לה שדורי התנשק עם מישהי ואז שהיא רבה עם יולי. עם כל הכבוד, זה לא הסתרת סוד. אבל הביץ' חוזרת בגדול.
&nbsp
תמר שחקנית מצוינת. רק... ליעם הוא כן בן אדם אלים וכועס. וכן, היא לא ריבאונד.
&nbsp
פרק ממש כיפי.

שיר m

Well-known member
תודה על התזכורת לגבי אדם...
ליעם הוא לא אלים וכועס. הוא שוחר-צדק, יש הבדל
ואגב תהיתי לאן נעלם אבא שלו כל הפרק.

אבל הוא אדם די אלים וכועס
יש סיבה שיולי פחדה לספר לו, יש סיבה שהוא הולך ישר ומרביץ לדורי.
&nbsp
גם בעונה שעברה עם דורי ודני.
&nbsp
נכון שהוא מאוד צודק בדרך כלל, אבל עדיין יש בו מהשכונה.

שיר m

Well-known member
אממ
מצטערת, הוא לא ההגדרה שלי לאלים וכועס.

Roei152

Well-known member
מנהל
מה גורם לך לחדשוב שליאון מאוהב ביוננתן?
הזכירו שהוא הומוסקסואל באופן כללי... הזכירו בחור ששבר לו את הלב...
אבל לא הזכירו את שמו.... אגב בפיסבוק של הסדרה חושבים שליאון מאוהב בארמונד (אנחל)

כן, העניין הוא
שאני די בטוח שאם כבר להיות מאוהב בגבר- לאון יתאהב ביונתן.
&nbsp
הוא בטוח יהיה "מעורב" יותר.

פרק מ-ע-ו-ל-ה

וגם הפרקים, העונה במיוחד, ארוכים מהרגיל באופן קבוע - 27 דקות בממוצע. יופי טופי!

ייאמר לזכותם שהם חשפו את הסיפור של אדם מהר מהצפוי. הייתי בטוחה שזה יקרה רק בפרק היציאה לפגרה. טוב, מן הסתם שם, נגלה עליו משהו נוסף שיתפתח וכו'...
יוסי, לחשוב שתהית מה עוד יהיה לו לתרום מלבד קטע עם חומר משלשל, אז הנה, מסתבר שגם לו אפשר לבנות סיפור מרתק קצת יותר.

אגב, מי שגילם את דוד שלו זה המלהק הנודע מורן מרציאנו, שבין השאר ליהק גם לגאליס. זו לא ההופעה הטלוויזיונית הראשונה שלו.

יוליעם!

איי איי איי... עצוב כל כך. היא הרסה לעצמה את הכל, ובאמת על שטויות.
זה גם מדהים לרפרף בטוקבקים הנוכחיים, ולראות איך רוב לא מבוטל בכלל של צופים פשוט התהפכו עליה מחדש, ממש כמו שהרגשנו כלפיה בעונה הראשונה... זה באמת חתיכת אתגר בשביל שחקן, שהדמות שלו כבר הייתה בצד השני, הטוב, וחוזר חלילה, לכבוד הגראנד פינאלה.
טוב, זה די ברור שהם יחזרו, אבל רק בסוף, וכמו כן גם שרון ורועי, לא ?

דורי ורונה יפים יפים, אבל מה, או ליתר דיוק - מי עומד להרוס להם

חשבתי על זה, ותהיתי מה עוד יהיה עם איתן הזה, אם כבר ליהקו פרצוף מוכר כמו רום.
אז עוד לפני נשיקת הקאמבק שלהם, תהיתי לעצמי מה יתפתח בגזרת ה"לשעבר" שלה, אם בכלל, והגעתי למסקנה הפשוטה שהוא בטח הולך לנקום בה, או גם בשניהם, אחרי שיגלה על החזרה שלהם.
בקיצור, במשימה הבאה הוא יראה אותם יחד, לראשונה, ומתישהו יתחיל לפעול...
נקווה למשהו מעניין באמת ולא סתם, לכיוון עלילה שאולי יאפיל אפילו על מה שיולי תרצה להחזיר לה, אם בכלל.
אני מדגישה, כמובן, שזה ממש לא בגדר ספויילר אלא תיאוריה שלי בלבד.

וכמובן...
יונתן, שכנראה רוצה להתחרות עם ללי בשאלה: "מי מאיתנו מחורפן יותר ?"
מי היה מאמין שיגיע היום בו הוא יילחם בכוח, בחירוף נפש של ממש, להחזיק בתואר המיועד, ולא להפך. ואיזה נשיקות... הוא לא נהנה כך בכל שנותיו עם דני.
מעניין באמת אם יתפתח משהו בין דני ודוד, כל עוד הוא לא מסתיר משהו משמעותי... לכו תדעו, אולי בסוף נגלה שהוא בכלל "המגן" שלה ולא יונתן.

ספקטור, לאון וניקה - לא, זה לא אמיתי מה שהלך שם... ענק!
טום באמת לא כזה גרוע. אה, וזה מנו. שם מעודן מדי בשביל אדם כזה.
מעניין מה היא חושבת לעצמה על בחור שהיא בטוחה שאוהב אותה והם בזוגיות, אבל מעולם לא נישק אותה. היא צריכה להיות מאוד תמימה, ויש שיאמרו גם טיפשה, כדי לא לקלוט את העניין.

למעלה