גאליס 6-שבוע 4

Roei152

Well-known member
מנהל
גאליס 6-שבוע 4 תהנו ... וצפייה מהנה

Roei152

Well-known member
מנהל
רחמים על שרון!!!!!!
הרקולס בהחלט עושים רושם של צוות רע אם הם לא קיבלו את שרון ... מעניין מה הם עשו יחד?
אז גאליס עומדת בפני סכנת הסגירה הראושנה שלה העונה...
הפרח מזויף מה יקרה ליונתן?

שיר m

Well-known member
רק הם?
ומה עם כל השאר? אף אחד לא ניגש אליה חוץ מרונה. כמו שאף אחד לא ניגש לסופי בחממה. סתם רעים כולם.
&nbsp
בטח יתפסו שוב את יונתן ודני תגיע להציל אותו... ואז יפרח הפרח האמיתי.

שיר m

Well-known member
יונתן, תלמד משהו
איזה טמבל.
&nbsp
דני, לכי תצילי את העולם.
&nbsp
יולי מגעילה כמו בהתחלה.
&nbsp
ורונה... יותר מדי תלויה ביולי, לצערה...

יאללה
לא!!!!!!!!!!!! רק לא הרקולס!!!!!!!!!!!!!! אין לך לב!!!!!!!!!!!!!!
אפילו את המדריך מהרקולס לא מכירים. יש להם פעילויות? ליולי יש פיצול אישיות קשה. נורא, פשוט נורא...
&nbsp
יולי מתנהגת כמו מדריכה צבאית...
&nbsp
כן, ההרקולסים מעמידים פנים שאשכרה הייתה להם פעילות. יולי קולטת את רונה ואני מפחד שהיא תרצח מישהו.
&nbsp
אני לא מבין, יש הפרדה מוחצת בין הרקולס ואולימפוס? זה נגד החוקים? בחייך, יולי, הצוות מגובש. עכשיו רונה צריכה לבחור בין יולי לשרון. תזכרי מה שרון בחרה בזמנו... יולי לאט לאט תאבד את הצוות שלה...
&nbsp
לא רוצה לקלל אבל אתה טמבל
עדי כזאת כיפית. חבל שלא ראינו אותה יותר לאחרונה. יצא לך הוגו? את הוגו בעצמך, בחייאת.
&nbsp
ריקודים למ-נהלת!
אני ראיתי כרגע נשיקה הומוסקסואלית בין הוגו לאדם?! בגאליס?! בערוץ הילדים?! WTF?! וחשבנו שטום באום יפרוץ דרך...
&nbsp
אמרתי שהוא יצטרך לבחור צד... לא, לא צד מיני, צד בין דורי ואדם!
&nbsp
ניפוח לביטוח
בחייאת, רועי יכול לעבוד על קרנות ביטוח עם זה. תן לי לנחש, גם היו שם פנינים? עלק ברירה, רועי.
&nbsp
המיועד מושלם וחתיך וגבוה ובמרכז ושולתתתתתתתתתתת!!!!!!111111
נו, יונתן חי לו כמו מלך עם פראים. יותר מדי נביאים ליום אחד... עכשיו גם נוצה. חכו חכו עם הפראים, חבר'ה. מעניין מתי כתבו בספר וחירבו את העולם. חחח, טירקל אחיו של מורטון, הלוחם הכי טוב, בטח. מעניין אם ספקטור זה האח של מורטון. יותר מדי מד"ב ופנטזיה. ודווקא במורטון מתמקדים- משהו בו חשוד.
&nbsp
אז רק צריך מישהי לבושה בביגוד פראי-חושפני ויונתן מיד חוזר להיות המיועד. חושב מהזין. מיועד גבר לשבט עם שליטה נשית? שוב המפה? וואו, יונתן אידיוט. כן, הוא יכריח אותך לכתוב בו, ילד דביל!
&nbsp
גם דוד חשוד. ודני כל כך טועה, יונתן מעכל רק את מה שהפראים מגישים לו כמו משרתים. ליונתן יש עפיפון?
&nbsp
פאק גדול בעלילה: מורטון נכנס לאוהל של מרקה והם מדברים בעברית. למה? הם צריכים לדבר בשפת הפראים. שישימו כתוביות או משהו... מעניין הקטע עם העולם המודרני.
&nbsp
מה, ניקה היא נינה? חיה ביער כל חייה? וחשבתי שדווקא אחרי קבלת השבועה הם יחרטו על המצח X. רק מה עם האנשים בבור?
&nbsp
אווו... איזה סיום... רק אם דני המיועדת: למה היא צריכה תמונה של עצמה?
&nbsp
פרק מצוין מצוין מצוין.

שיר m

Well-known member

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי הפעם הסיבה לפרידת יונתן ודני
היא מריבה על המענדות ...
יונתן הגאה מאמין שמצא את הפתרון המושלם... דני נגדו מתריסה .....
אז הסגירה היא עוד שבועים של מחנה ..
יולי מאשימה את שרון בהשפעה רעה על ליעם?? מנסה להוציא אותה ואת ליעם טובים .... ואת שרון הסכסכנית...
מה היא עושה בדיוק?

Roei152

Well-known member
מנהל
שאלה רטוריית
כתבתי שאלה רטורית ... זה הכל....
כאילו תגובה ליולי יולי מה את עושה????????

שיר m

Well-known member
שמישהו ייקח כבר את יונתן
יש לאדם מטרה חוץ מלסדר לכולם את החיים?
&nbsp
רונה...

לאבא שלי יש סולם
ורוב הסיכויים שהוא צבע.
&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=pNmI5WDweyU
&nbsp
לא כזו עזרה, עודד!
בדיחה מהפיג'מות, "הסיפור האמיתי", על עזרת נשים. אגב, את הקטע הזה קראתי ב-ME אני של מור פולנוהר שעברה עם בן אדם (השותף שלה לדירה) על טקסטים. גדול. ממש מחווה גדולה למערכון האהוב עליי מהקומדי סטור! הנה לכם דוגמה...
&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=04j0BNc5S9M
&nbsp
אדם חזר לשחק בחורה. פלא שהוגו נישק אותו? להוגו יש שעון על יד ימין? הוא שמאלי?
&nbsp
אין, עלילה קורעת. יש קבוצת מגניבים במדעים? כל זה זה ביי בקלינגונית?! מעניין את מי אדם יביא. כמובן, אם הם לא ילכו על הבנאלי.
&nbsp
עדי הייתה פצפונת בשנה הראשונה... ידעתי שהיא תהיה השחקנית.
&nbsp
אה, נינה. נו באמת, צפוי.
&nbsp
ואבא שלי הוא הכי בעולם
תגידו, מישהו מפקח איפה הרקולס נפגשים ומתי?
&nbsp
תגידו, עוד שבועיים זה הסוף של החצי הזה? יום הורים, מעניין אם נראה הורים (אבא של ליעם בטוח יבוא).
&nbsp
אף אחד לא יצחק על רונה. מי יצחק עליה? דורי ויולי שיודעים? שרון וליעם? הוגו ועדי? בחייאת, אולי אדם וגם זה לא בטוח.
&nbsp
דורי לא שייך לכלום, הוא לא שייך לבנות... מעניין אם נראה את כל ההורים, אני רוצה לראות את נעמי רובין... נו באמת, נדל"ן? כולם יודעים שאבא של רונה היה השרת של גברת סער...
&nbsp
מה רע בלבוש של מוטי?
&nbsp
אני עדיין המיועד! זה? זה לא צבע!
מורטון רץ מהר... וחוטף בול עץ בראש. ממש כמו יונתן בכניסה לעיר האבודה.
&nbsp
יונתן מסביר לדני על הפראיים. בעיית אמינות אין כאן. אם נתנו לטיראן ורפאל לגור כל השנים שם, מה אכפת לנו מכמה פראים... תגידו, כל המונולוגים הארוכים האלה זה כאילו בא לצחוק קצת על הסדרה? ואני חושב שלא יונתן ולא דני נמצאים בנבואה הזאת, כי יונתן, לדוגמה, לא מפריד בין עיקר (הצלת העולם) ותפל (שהוא המיועד). מירוץ לספר, הא? מה הייתה בשרשרת שהוא קרע?
&nbsp
האם אח של מורטון זה דוד או ספקטור? איך יונתן יודיע לניקה?
&nbsp
כן, הטוויסט לא היה מפתיע אם אתה יודע איפה לחפש ספוילרים. חכו עד שתגלו למה ניקה עובדת עם ספקטור!
&nbsp
אחלה פרק.

שיר m

Well-known member
יו האוטובוסים של פעם... גדול
כן, המונולוג של יונתן היה לגמרי קורע...
&nbsp
רגע רגע, תביא ספויילרים!

הסיבה היא
שניקה עוזרת לספקטור כי היא מאוהבת בלאון.
&nbsp
האמת שכל הזמן תהיתי איך היא לא תשים לב לזה שהוא הומו, עד שהבנתי שהיא תהיה הבת של מרקה וחברה בפראים, אז היא לא מכירה ממש את העניין...

שיר m

Well-known member
גם בהודעה של יוסי
הגיוני לגמרי... עכשיו אני רק תוהה מתי היא ראתה אותו בכלל. בשנה החופשית? ואיך בחורה חכמה כמוה מאוהבת בו

&nbsp
תודה:)

למעלה