גאליס 6 -שבוע 3

Roei152

Well-known member
מנהל
לאט לאט החלקים מתחברים בפזל....
מוטי הוא מוקד לעלילה של יולי ורונה .... ליולי העונה שתי עלילות מקבילות שהן ליעם ושרון מול הכניסה הלא רצויה לעלילת דורי ורונה .... יולי משמשת כמוקד הסכסוך בין רונה ודורי והסכסוך עם מוטי ורונה , שם היא משתמשת קצת ביולי הרעה...
ליעם -אנחנו מתחילים לשמוע על אביו שקוראים לו קובי ,טיפוס מפוקפק .... יושב בכלא על פשעים וליעם בקשר לא הכי טוב איתו....
יונתן ודני-ההתקדמות הכי גדולה .... אז ספר הבריאה הוא ספר מיוחד עליו המיועד יכול לכתוב את המציאות? איך זה קשור לבסיס של הגלגולים? ארליך אמר שהרבה אנשים טענו שהם המיועד אז זה קשור עלילת הגלגולים?

בואו נראה
מה, לא מראים את התגובה של רונה?
&nbsp
"יש לי תחושה חזקה שמה שאנחנו מחפשים זה ספר"- וואו, יונתן, מלמדים את זה בקורס מיועדות? "אוהבים הרפתקאות, מסעות, ערים אבודות?". מעניין, היוצרים מנסים להגיד לנו שבתכל'ס אין הבדל בין ספר לסדרת טלוויזיה? ספרן עיוור ומסכן.
&nbsp
"שריפה אחים, שריפה". יולי אמנם מדריכה, אבל מדברת כמו פקאצה. מוטי מאוד מאופק.
&nbsp
דורי, אתה רוצה עוד מכות עם ליעם? לא הספיק לך שנה שעברה? אפילו במכתבים רשמיים להוגו אין שם משפחה!
&nbsp
שרון פיקחית.
&nbsp
ליעם ואביו. הרבה מטען. עוד פעם נירו הוא קובי?! משחק החיים הוא קשה ופרוע. אבא שלו יורד לאילת? נו באמת, זה אבא זה?!
&nbsp
איזה ילדותי ההסבר של יונתן ודני נשמע.
&nbsp
מעניין עם מי ליעם יהיה בסוף.
&nbsp
איש תחזוקה בלי משקפיים שמעביר מצגת אש... הממ... לא נשמע טוב. וואו, יולי, פתאום אני ממש מפקפק ביכולת שלך להיות מדריכה. אגב, זה לא בטיחותי שאין מדריך/סגל במחנה, ולא, מוטי לא נחשב. ויולי מחליפה בין יולי החדשה לישנה...
&nbsp
איפה הייתה הספרייה שהנאצים חיפשו בה? באירופה? כי לא פה, זה בטוח.
&nbsp
מעניין מה הוגו כותב. זה לא נשמע כמו יומן.
&nbsp
איתן הזה יורד על נכים. אני מקווה שדוד ינקנק אותו. אני מקווה שדוד לא מהרעים אלא מהטובים, גם אם הוא מסתיר משהו. עדי, דוד, אדם- כולם נעלמו עד עכשיו. רונה צריכה לא להתבייש באבא שלה.
&nbsp
בחייאת, מוטי, היית מנהל משק בית. אתה לא צריך מצגת. אבל אדם צודק- באמת, זה מה שמנסים ללמד אותם? תקנו אותי אם אני טועה, אבל רונה מעולם לא צעקה. מצחיק שרק הוגו מקשיב לתדריך- מה עם עדי?
&nbsp
המשולש? חזרנו לשם? ומה כיוונו אליהם?
&nbsp
סה"כ פרק ממש טוב.

שיר m

Well-known member
איך רונה היתה עם איתן, זה משהו שאנחנו צריכים הסבר עליו.
וכן יולי מחליפה חופשי בין הישנה לחדשה... בכלל העונה הזאת מזגזגת בין ישן וחדש בלי סוף...

שיר m

Well-known member

התכוונתי איך רונה הרגישה והעדינה והחמודה היתה עם מטומטם כזה... שנה שלמה...

Roei152

Well-known member
מנהל
גם דורי לא בדיוק נחשב לגבר נחשק...
לאור מה שקרה עם יונתן ודני בעונה שעברה....
אבל זה תלוי בגברת במקרה שלו... עם דני הוא רע ודביל ,עם יולי הוא קצת מכשכש בזנב ועם רונה הוא אביר על סוס לבן....

שיר m

Well-known member
נחמד
אבל רגע, אם יולי לא הלכה בסוף עם ליעם, למה היא לא באה להעביר את התדריך?
&nbsp
הנשיקה הזאת היתה כאילו סתם תקועה בשביל לסדר עלילה. מעצבן.
&nbsp
יונתן- "אמרתי לך דני!"
עכשיו לך תוכיח שאתה המיועד

&nbsp
ליעם ליעם ליעם...

הגיבן די הפחיד אותי.

ואדם הוא בטח לא בחור אמיד כיום, כמו שהוא מצייר את עצמו. נראה לי שוב יהיה לו בעיקר סיפור בענייני גניבות ומצב כלכלי, ופחות הצלחה בענייני בנות.

מעבר לזה, אחזור לכתוב מהפרק של היום...

צפיתי בכל הפרקים, פשוט התעצלתי גם להגיב, אחרי החפירות המרובות שלי בחממה.

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי הסיפורים ממשיכם להבנות.....
ליעם ויולי העונה יתמודדו עם אדם,דורי,שרון ורונה בכמה מישורים .... יולי תשמור על ההדרכה שלה בדרכים 0לא קונצבליות אדם מלכלך על דורי מתוך הכעס שלו עליו .... מה קרה לשניהם[
מאיפה אדם יודע מה קרה בקיצים שלךא היה בהם? עם נטלי ורותם? מהרקולס? עד כדי כך משעמם להם?
יונתן ודני -זה רק אני? או שהכותבים שכחו לגמרי מהעונה הקודמת? עם הכוח של המיועד?? דני נותנת ליונתן את הכוח להיות המיועד ? או שהיא בעצמה המיועדת? קודם הם מתווכחיםם אם י דני צריכה לבוא או לא ? ולא מזכירים בכלל את הכוח של דני בסיפור ... מה שבטוח אם צריך לעשות סדר באי ההגייון של העלילה הפנטזית שבסדרות ה נוער השנה גאליס לוקחת מקום שני אחרי שוברי ולפני החממה.....

תחשוב רגע
"ליעם ויולי העונה יתמודדו עם אדם,דורי,שרון ורונה בכמה מישורים"...
&nbsp
תוסיף לזה את אבא של ליעם, והזוג הזה צריך להתמודד עם חמישה אנשים! חמישה!
&nbsp
וואו, זה עמוס. אבל לא רע בכלל... זה כאילו לקחו את רונה-דורי-אדם-יולי מפעם, הגדילו את אדם והוסיפו את ליעם.
&nbsp
כן, זה התפקיד של הרקולס. "שמעת מה יונתן מצא היום?" "איזה כיף לו שהוא מוצא דברים, אני מצאתי רק דליפה בבקתות שלנו, ולארי אין מושג איפה הן..."

מתבטל שיעור באוניברסיטה ואפשר לראות בכיף
רואים את עמליה! כלומר, ב"אירועי הפרק הקודם" אבל עדיין רואים אותה! ואת נינה!
&nbsp
איזה דם מזויף... אבל ראינו רצח בטלוויזיה! עם אקדח והכל! ובחור שנעלם אחרי רגע שרואים אותו!
&nbsp
הם מנסים למשוך את הנשיקה של רונה ודורי עד הפרק האחרון, כמו בעונה הראשונה?
&nbsp
יולי בטח נסעה באוטובוס אחרי שרון וליעם, היא תבוא בסוף. ופתאום יש מוזיקה מזרחית עצובה כאילו אנחנו בסרט של אבי ביטר. אגב, אבא של ליעם לא היה מציל: זה סתם שנירו אוהב לרבוץ על חוף הים... במחנה קוראים לו ליעם המלך. כולם מזכירים את מירון, איפה אשל? יהיה מגניב אם יביאו את אילן לאיזה סצנה. אני חושב שדניאל מסכן, הוא משחק עם תמר והיא גבוהה מאוד לעומתו... שיחה מאוד טעונה.
&nbsp
לאט לאט דני הופכת להיות מיועדת ויונתן לא.
&nbsp
הוגו דביל... ואדם, בחייאת, בן אדם מבוגר, מה אתה יורד עליו?
&nbsp
"קטטה! קטטה אופציונאלית! קטטת חברים!" אין עונה בלי זה... מסכן הוגו, יצטרך לבחור צד.
&nbsp
יונתן, עלה לך השתן לראש?
&nbsp
ועכשיו, סופסוף, משפחת ספקטור המורחבת. לאון מנגן על מלודיקה. אוקי- זאת לא דמות רצינית בכלל. רציתי שספקטור יהיה יותר רציני, בלי איזה "איתן", "איקרה" או "טולה" לידו...
&nbsp
תכנית פשוטה מאוד. אז זה היה ארמונד שם. הפראיים נשמעים כמו שומרי הסוד, אני בטוח שיעזרו בסוף.
&nbsp
אז יולי לא נסעה אחרי ליעם ושרון? מוזר. עוד פעם אדם ינצל את יולי ודורי כדי להגיע לרונה?
&nbsp
שמתי לב שדני ויונתן מאבדים מעמד, מראים אותם פחות...
&nbsp
וואו, אדם הפך לשטן קטן. יושב ליולי על הכתף ומחזיר אותה להיות יולי של פעם... אם אדם ינסה לקחת שוב את רונה מדורי- מה יהיה עם איתן? נראה קרב משולש?
&nbsp
מעניין אם קובי יעבור לעבוד במחנה. זה יהיה מעניין...
&nbsp
רונה בחולצת הוגוורטס. אדם שטן.
&nbsp
ממתי יונתן יודע לטינית?! דני שוב פעם. יפה, למרות שאני חושב שמה שהיה כתוב שם היה בלשון זכר, אבל לא נורא.
&nbsp
העלילה הולכת ומסתבכת מרגע לרגע.

Roei152

Well-known member
מנהל
אם התיגרה בין דורי לאדם ...
תגיע לידי כך שהוגו יצטרך לבחור צד ... מקקווה שיבחר בצד של דורי ... הרי דורי היה לצידו כל המחנות ... אומנם במחנה שעבר הוא היה עיסוק בעיקר בעיניים של דני ובלשחק ברע .. אבל עדין נשאר הכי נאמן וקרוב ללבו של הגו יותר מעעדי ,רונה וגילי יחד...
לגבי איתן החדש זה יותר ארמונד לאון הוא אדרואד החדש... מעניין עם מי יהיה לו קטע?

אבל הוא ואדם
עשו ביחד תרגיל כדי להכניס את עדי למחנה. בכלל, הם עברו חומר משלשל ביחד! חוויה כזאת מדביקה בין אנשים!
&nbsp
ארמונד לא היה מעורב בדברים קומיים, לאון היה מעורב רק בסצנות מאוד קומיות ומאוד מוחצנות. בינתיים לא ראיתי שום אדוארד בו.

שיר m

Well-known member
אדם לא מנסה לקחת את רונה, אלא להחזיר לדורי.

שיר m

Well-known member
לא, הוא רק רוצה לסכסך
הוא רצה לפגוע בדורי- לשקר לרונה- רונה לא רוצה את דורי- דורי פגוע.
&nbsp
לא נראה שהוא מתעניין באף אחת, רק נהנה להרוס לכולם כל הזמן.

למעלה