גאליס 6- עלילה משוערת?

Roei152

Well-known member
מנהל
גאליס 6- עלילה משוערת? תראו אני לא יודע מה באמת מכינים לנו בעונה הזו... שהיא כנראה העונה האחרונה אאבל כבר יש לי סיפור מסגרת משוער..
נתחיל עם מה שוודאי לפי ערוץ הילדים...
יונתן ודני חיים במקסיקו סוף סוף חיים הכי קרוב לנורמלים .. אני אומר שזה לא נורמלי כי הם בסה"כ עוד קטינים אבל כבר הם חיים חיים מסודרים של מקסימום זוג נשוי ... גרים ביחד, עובדים אצל האישה מהכפר... אך דני עדין מרגישה רגשות אשם על כך שלא עשתה הכל כדי שיונתן ישתחרר מהיעוד .. יש מספר אפשריות לצורך שלהם לחזור לסביבה של גאליס ... אחת היא האפשרות הבדיונית . מתגלה ליונתן ודני המשימה הבאה שלהם כזוג המיועדים, והם צריכים לחזור לגאליס כדי לבצע אותה .... שנייה האפשרות האחראית : ארי מגלה בדרך לא דרך את הקומבינה של יונתן ודני בחיים עצמאיים ,כועס עליהם ומחזיר אותם בכוח... ושלישית הכי לא סבירה פשוט מתחשק להם לחזור לקיץ האחרון...
במקביל צוות אולימפוס: ליעם ,יולי ,דורי, הוגו ואולי חברי עבר נוספים חוזרים למחנה ומגלים שהפעם מחכה להם תחרות נגד מחנה עתידים שאולי מורכב מכאילו שכבר היו בצוות אולימפוס ... ואולי גם אוריאל (הדמות של טום ), רום ברנע ושגיא בריטינר
רונה חוזרת בשביל דורי ... עם מה האהבה שלהם תצטרך להתמודד העונה?
יולי וליעם מקבלים מפגש מביך עם שרון -האם שרון תהרוס את מושי וסושי שכולנו למדנו לאהוב? האם היא בכלל חוזרת בלי קשר?
הוגו לאחר עלילת גילי , חוזר בוגר יותר למפגש עם עדי... האם האש שוב תלקח בינהם? ,האם עדי היא כעת בת הזוג של אחד מחברי עתידים? האם עדי היא אכן האחת של הוגו? וככה זה יישאר?
שגיא מצטרף כנראה לסיפור יונתן ודני העונה ... האם הוא אדי החדש? האם הוא הבא בתור שרוצה להרוס את הזוג הנצח אבל יצטרך ללנמוד שזה תמיד היה הם?

מישהו יתערב בין יונתן ודני, זה בטוח...
בין אם זה תום/נינה, אדי/גאיה או דורי/אנה. אגב, שימו לב שרוב הפעמים יונתן נשאר נאמן ודני היא זאת שעוזבת.
&nbsp
אין מצב ששרון חוזרת בלי קשר. הפרידה שלה מהם הייתה קשה מדי כדי שזה יעבור חלק.

Roei152

Well-known member
מנהל
כתבתי שהפעם זה שגיא בריטיינר....
החדש ביוותר...

אהבתי מה שכתבת

למעלה