איזו תכנית גרועה
לא, לא גאליס, התכנית של שרון...
שכחתם ממני? הנה אני שוב
הם השתילו מצלמה במחנה? זוג חולים. מכשירי הקלטה?! הכל בגלל פיטורין ותקרית מלפני שנתיים?! תגידו, מתי שרון התעסקה עם המנורה, זכור לי משהו כזה. למרות ששרון מתארת את מה שקרה- כולם שכחו ממנה.
"הו, הו, הו"... צודק, דורי... אם שרון תבחר בדברים דביליים מדי (הוגו לא בחידות, ליעם לא בכדורגל, ודורי לא בסיבולת) אז עלולים לעלות עליה... יונתן, דני ודוד? זאת לא בחירה כזאת רעה, למרות שעדי והוגו לא שם, יונתן ודני הם מספיקים בשביל זה וגם דוד לא רע. ליעם כן בכדורגל, אז היא נמנעה מזה- אבל אין אף בת אחרת שיכלה להיות שם. רק למה הסרבל המוזר הזה של יולי? הוגו ועדי אמנם לא חזקים כל כך בהרמת דברים, אבל דורי כן. אז איך בדיוק שרון דפקה את אולימפוס פה?
וואו, איתן יהיה גורם מפריע איפשהו. אדם שלא מודע לתכניות באמצע תמיד פוגע.
או שהתכנית של שרון היא לשתול אנשים פרודים ביחד, וזה עדיין לא כזה טוב. ידעתי שהחידה קשורה לסדרה כלשהי. אבל מה התכנית של שרון?
זאב כבשה וכרוב? לא מצאתם חידה יותר נדושה?
אולי אדם הוא ההימור של שרון. הבחור שוער גרוע... היה עדיף הוגו.
בחייך, ליעם. אתה טמבל.
ניצבי עתידים מדברים.
דורי ואיתן אחד מול השני. גדול.
ליעם ויולי בשיחת נפש ואני רק שומע את הצעקות ברקע.
אדם עכשיו עם יולי?
דורי סופרמן או מה?!
השלמת הכנסה למתורגמן
קוראים לו "ארמונד לוי"? ידעתם שהיה שוטר כזה? האיש הכי עשיר בארץ, ספקטור? ועוד מעט גם האוויר יהיה שלו. עלילה אקטואלית מאוד. ליעם יותר הגיוני מדני ומיונתן. אחרית הימים.
ליעם עושה שכיבות סמיכה? עוד כעס כלפי אבא שלו. והוא אפילו מסרב להכיר בו.
יונתן התחיל לפתוח פה על דוד.
אני לא רגוע מהחלפות הבגדים של ניקה. רגע היא בלבוש פראי, רגע אחר בשמלה הכי נשית בעולם.
לא חשבתי שניקה תערב את כל השבט שלה בעניין הזה...
פרק נחמד, בעיקר התלהבתי ממה שדורי עשה.