גאליס 6 -המשך שבוע 6

שיר m

Well-known member
אחלה שם:) אבל
נראה לי שכולם רוצים כבר לסיים עם זה... כולל דני בעצמה

Roei152

Well-known member
מנהל
גאליס 6 -המשך שבוע 6 צפייה מהנה ודיון פורה!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק טווב
אז איתן לא שותף לתכנית של רועי ושרון... הוא סתם אחד מעתידים ש"מחליף" את ארז והוא אף יותר מכך בגלל שהוא הנדבך המסכסך בין רונה לדורי...
הו הו הו !!! הקריאה של עתידים היא של קופים ... כל פעם שאני שומע אותם אני מתפוצץ ...
דני צודקת ... אבל מי באמת מיוד האור?

איזו תכנית גרועה
לא, לא גאליס, התכנית של שרון...

שכחתם ממני? הנה אני שוב
הם השתילו מצלמה במחנה? זוג חולים. מכשירי הקלטה?! הכל בגלל פיטורין ותקרית מלפני שנתיים?! תגידו, מתי שרון התעסקה עם המנורה, זכור לי משהו כזה. למרות ששרון מתארת את מה שקרה- כולם שכחו ממנה.

"הו, הו, הו"... צודק, דורי... אם שרון תבחר בדברים דביליים מדי (הוגו לא בחידות, ליעם לא בכדורגל, ודורי לא בסיבולת) אז עלולים לעלות עליה... יונתן, דני ודוד? זאת לא בחירה כזאת רעה, למרות שעדי והוגו לא שם, יונתן ודני הם מספיקים בשביל זה וגם דוד לא רע. ליעם כן בכדורגל, אז היא נמנעה מזה- אבל אין אף בת אחרת שיכלה להיות שם. רק למה הסרבל המוזר הזה של יולי? הוגו ועדי אמנם לא חזקים כל כך בהרמת דברים, אבל דורי כן. אז איך בדיוק שרון דפקה את אולימפוס פה?

וואו, איתן יהיה גורם מפריע איפשהו. אדם שלא מודע לתכניות באמצע תמיד פוגע.

או שהתכנית של שרון היא לשתול אנשים פרודים ביחד, וזה עדיין לא כזה טוב. ידעתי שהחידה קשורה לסדרה כלשהי. אבל מה התכנית של שרון?

זאב כבשה וכרוב? לא מצאתם חידה יותר נדושה?

אולי אדם הוא ההימור של שרון. הבחור שוער גרוע... היה עדיף הוגו.

בחייך, ליעם. אתה טמבל.

ניצבי עתידים מדברים.

דורי ואיתן אחד מול השני. גדול.

ליעם ויולי בשיחת נפש ואני רק שומע את הצעקות ברקע.

אדם עכשיו עם יולי?

דורי סופרמן או מה?!

השלמת הכנסה למתורגמן
קוראים לו "ארמונד לוי"? ידעתם שהיה שוטר כזה? האיש הכי עשיר בארץ, ספקטור? ועוד מעט גם האוויר יהיה שלו. עלילה אקטואלית מאוד. ליעם יותר הגיוני מדני ומיונתן. אחרית הימים.

ליעם עושה שכיבות סמיכה? עוד כעס כלפי אבא שלו. והוא אפילו מסרב להכיר בו.

יונתן התחיל לפתוח פה על דוד.

אני לא רגוע מהחלפות הבגדים של ניקה. רגע היא בלבוש פראי, רגע אחר בשמלה הכי נשית בעולם.

לא חשבתי שניקה תערב את כל השבט שלה בעניין הזה...

פרק נחמד, בעיקר התלהבתי ממה שדורי עשה.

Roei152

Well-known member
מנהל
הוגו כן חזק בחידות .....
פשוט שרון רצתה לתת לדויד מצד אחד כן הרגשה שהוא עוזר ומצד שני לא רצתה שהוא יסבול דברים פיזיים בגלל שאז היו מתחילים לחשוד בה... והיא רצתה את שני החזקים יותר בנושא יונתן ודני ..
זה רק סידור של הכותבים לעשות עוד מלחמת אגו ביו יונתן לדני...

או של שרון
העניין הוא שאת אי הבחירה בהוגו היא יכלה לתרץ.
&nbsp
בכל זאת, זה המקום הטבעי שלו. אף על פי שהוא אמר פעם שהוא חלש בחידות היגיון.

שיר m

Well-known member
התוכנית של שרון היתה בסדר
היא הניחה שכולם יריבו אחד עם השני וזה יבלבל אותם, והיא צדקה. בלי דורי ורונה לחיזוק הם לא היו מנצחים.
&nbsp
הקטע עם המנורה היה נראה אז קטע קומי, ליעם ישב על המיטה ושרון כאילו סידרה את החדר, "איפה לשים את המנורה, כאן או כאן (הזיזה במילימטר)? אתה רואה שאתה לא מקשיב?"

Roei152

Well-known member
מנהל
משהו ששמתי לב אליו...
;את כטותבת "כולם יריבו..."
עדי והוגו בריב?-לא !!! הם בבסה"כ במתח אחד עם השני -אבל מתחח ששניהם יודעים מי אשם -עדי..
מי שבריב אלו רק ליעם ויולי, יונתן ודני שבעקבות כך שעצעט והרסו את המשימה...

שיר m

Well-known member
בכל זאת
עדי והוגו במצב כזה שמשפט לא נכון של עדי, והוגו הולך.
כולם יכולים להסתדר אחד עם השני, אבל גם כולם במצב רגיש מאוד שיכול להתפוצץ בכל רגע, זה מה ששרון יודעת.

שיר m

Well-known member
נמאס לי מניקה
ומהמשימות הדביליות.
&nbsp
ליעם חמוד. יולי התוודתה וזה טוב.
&nbsp
שרון ורועי מדברים כאילו אין אף אחד מסביב.
&nbsp
יונתן עוד חי, פלא.
&nbsp
רונה ודורי ממצים את כל קלישאות האהבה שבעולם.

פרק חביב.
עתידים האלה פשוט חבורה של בבונים.
רק לג'ונגל להכניס אותם.
איתן מנצח עליהם, כמובן...
אז אכן צדקנו לגביו, ושני הנחשים רק ניצלו אותו, על הדרך. גם כן קפטן. וכמו שכתבתי, הוא בא ליולי בדרישה הלגיטימית מצידו. דיר באלק אם הוא ינקום בה
מספיק הוא ינסה לעשות זאת לדורי, וכמובן יפגע גם ברונה...

מחכה לביקור של ליעם אצל ספקטור... מעניין למה הוא יתחפש לכבוד הפעם האחרונה שלו, כנראה...
עד היום, ילדת הצופים לקחה את השאר בהליכה.

האם יולי תגרום לקובי לחזור בו, או שמא הוא באמת עזב סופית ?
כפרעליה, איזו מדהימה! איך שהתוודתה בפני ליעם. טוב, היא כנראה גם יודעת, בתוך תוכה, שזה יישאר איתו ולא יגיע לאף אחד. זה בכל זאת ליעם שלה.

ניקה הזאת כל כך תמימה שזה משהו... "דני רוצחת". רק לשמוע את צמד המילים הזה ואפשר להשתגע. חצופים.

איך הם הפילו את דוד. יצורים. בא לי לתת להם בוקס, למרות שאלה הפראים.

Roei152

Well-known member
מנהל
לדעתי איתן סתם קיקש במיץ
הסייפור של הולך להתחזק מסתם "נציג -שחקן רציני " של עתידים למציק לדורי ורונה...
הוא סתם מקשקש עם הפגיעה ביולי מספיק לו הסיפור של הפגיעה בדורי ... איך הוא בכלל מתכנן להוציא את רונה ודורי מהזוגיות שלהם? הרי אין סיבה שיריבו... עכשיו...ויולי לא תשתף איתו פעולה ... אלא אם כן זה הפוטושופ המדובר!!! אוף שוב יוציאו את יולי כזאת שנפלה קורבן....

וואלה.
אתה חושב שזה יהיה הכיוון אצלו ?
כלומר, שחזור של מה שעשה בזמנו אלכס, וכך הוא ישלב בתוכנית שלו גם את הנקמה הקטנה-גדולה שלו ביולי ? אני הייתי מצפה מהם לקצת יותר מקוריות, ומקווה שלא יחזרו על עצמם, כי פשוט לא. לא.

בכל מקרה, איך שזה לא יקרה בדיוק, אני חושבת שזה די ודאי שהוא יצליח בסוף להפריד ביניהם, לפרק זמן מסויים. נראה לי.
או שכל הקטע יהיה בזה שלמרות שהוא יערער את הקשר שלהם, הוא לא יצליח לגרום להם להיפרד לגמרי ?

שיר m

Well-known member
אולי אולי
איתן ינקום ביולי, וליעם ייצא להגנתה?

אמן סלה!

מושלמים שהם

בכלל, אני הייתי רוצה לראות עכשיו את ליעם משאיר את אבא שלו ממש ברגע האחרון, ואם זה אכן יקרה, זה חייב לקרות כבר בפרק היום. למרות שמצד שני, זה ברור שעוד ייקח זמן עד שהם יצליחו להתגבר על משקעי העבר, וזה יקרה רק בסוף, מן הסתם...
ושלא אחר מקובי יהיה הגורם העיקרי שיגרום להם לחזור בסוף, אחרי כל הטלטלות שהנחשים עוד יעבירו את שניהם... זה יכול להיות ממש יפה ומרגש.

שיר m

Well-known member
נראה לי שזה מה שהוא הלך לעשות, להתנצל.
וכן, צודקת, קובי זה מי שיעזור
הרבה יותר הגיוני מאיתן

למעלה