גאליס 6-המשך שבוע 3

Roei152

Well-known member
מנהל
גאליס 6-המשך שבוע 3 תהנוו וצפייה מהנה !!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 176
הפרק הראשון שמגדיל את מס' הפרקים בגאליס לעומת החממה .. ומעניק לגאליס מקום שלישי במס' הפרקים הגדול ביותר של סדרת נוער מרובת פרקים אחרי ראש גדול והשמיניה....

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק פסיכי ...
אז אדם הוא "המסכסך" העונתי .... רוצה לקלקל לדורי על הערה למוטי ששבר את גב הגמל הם מסוכסכים מאז שחזר למחנה... מה עובר בינהם??????
הוגו כותב יומן ומצוטט עם הנדחיפים? לא כ"כ הוגו.. די שונה ממה שהכרנו..
יונתן שובנסיטי ? די מגעיל......

שיר m

Well-known member
יונתן אכן מגעיל ולקח לדני הרבה זמן להעיף אותו לכל הרוחות...

דעות על הפרק
The Bitch Is Back
הנדחפים מגיעים?! וגם שגיא...

נו באמת, יולי, זה היה של דורי לפני הרבה זמן ואת יודעת את זה. תזכרי שאת היית זאת שמנעת את זה ממנו מלכתחילה... וואו, יולי נואשת והופכת ליותר ויותר יולי ההיא. היא סוחטת את דורי כמו שהיא סחטה את רונה בזמנו.

מעניין את מי אדם רוצה. מצד אחד הוא היה מאוהב ביולי. מצד שני גם ברונה. אז עם מי הוא יהיה הפעם? שטן. למרות שהוא צודק שיולי לא יכולה להשתגע.

עשר שנים של הימנעות מהתכופפות בכלא לא ביגרו את אבא של ליעם?

אוקיי, הנשיקה הזאת באה מהר. ובאופן מפתיע. אבל זה מעניין: שרון יודעת שיולי בגדה בליעם, ליעם לא יודע ומבחינתו יש כאן בעיה מצפונית.

יולי הגזימה קצת עם ההתנצלות לליעם...

ריקודים למנהלת
סכנת קרינה?! מה יש להוגו בתיק, אלוהים... קצת מוזר לי שזה יומן, הייתי בטוח שהוא סתם כותב סיפור.

לצופה מהצד היה אפשר לחשוב שאדם צוחק על הרגשות שהוגו מביע ולא על מערכונים. הם כאילו מנסים לרמוז שהוגו זה דבר מצחיק? כי הוא כן.

ריקודים למ-נהלת! ריקודים למ-נהלת! כולם לרקוד, הנדחפים נדחפים לגאליס... חנונים, אני אוהב אותם. וואו, חנונים ברמה של לא נגעו בבת. כל זה קרה להוגו?

רק אני המיועד! רק אני!
הגעתי למסקנה שהעונה הדמויות מתעמתות עם הבסיס שלהן. הוגו עם היותו חנון, דורי עם השקרים שהוא עשה, יולי עם החידוש בדמות שלה, ליעם עם מה שהפך אותו לליעם- האבא בכלא, ויונתן ודני עם... זה שיונתן הוא המיועד.

דני מתלמדת להיות המיועדת.

אוי, יונתן כזה קטנוני... אגב, רוב הפעמים דני גילתה דברים שיונתן לא (שדורי בוגד, שנינה מניעה אותו, שגאיה בוגדת). וואו, עלילה פמיניסטית. יונתן הפך לשוביניסט שרק רוצה שדני תהיה במטבח ותשתוק... הפרידה הגיעה מהר מאוד...

פראים. מגיעים.

אחלה פרק, הפרקים ממש טובים לאחרונה.

Roei152

Well-known member
מנהל
נראה שבמקרה של הוגו..
הכותבים די רוצים שהוגו יתחיל להתמודד עם בנות מאפס וזה די בעייתי בשבילם כי הרי כבר היו לו סיטוטואציות עם בנות...... זה יותר גרוע ממתי.... מעניין מה יקרה לאודי? האם גם הוא יתהפך ככה?
עדי די נעלמת כל הפרקים האלו ... נראה שהם רוצים להתחיל את ההתמודדות ששל הוגו עם עדי מחדש כעבור רק כמה פרקים .. הרי בעונה הראושנה עדי הופיעה רק באמצע המחצית ... מפני שהם רצו שהיא תהיה חלק מכל הקאמבק וחגיגת הקאמבק הם הביאו אותה מהתחלה אבל החליטו להעלים אותה....

Roei152

Well-known member
מנהל
דורי מתמודד אם כבר
עם הבסיס שלו.. התמים והנאיבי ... הוא לא מתמודד עם זה ששיקר ליונתן ודני בעונה הקודמת ... הוא חזר להיות דורי של פעם ... אבל הוא ילמד איך לשפר אותו.... יולי למשל תלמד איך לעמוד על שלה מצד אחד ומצד שני לא לתת .... שניהם עומדים על הקו הדק שבין מהה שהם היו פעם לבין מה שהם עכשיו.....

שיר m

Well-known member
פרק טוב
ראיתי בהפסקות וקצת שכחתי מה רציתי להגיד אבל פרק ממש טוב.
&nbsp
יונתן תמיד היה קנאי, שמישהו ירביץ לו. אה הנה הם באו. יופי. ועכשיו שמישהו ירביץ גם לאדם.

Roei152

Well-known member
מנהל
מה נהיה פה?
כל פרק מחדש הסדרה הזאת נהית הזויה יותר ויותר.... מה זה כל האינדיאנים האלו ? כן אני יודע שבסדרהה הם פראים ... נראים כאיללו קפצו מפיטר פן ... היער לט מפסיק להביא הפתעות .... ונראה לי שאני יודע מה יגידו ליונתן ודני שכדי להפטר מהיעוד אחת ולתמיד עליהם לכתוב בספר הבריאה ללהשמיד את היער וזה יביא את סופו של המחנה לתמיד.....
שרון תביא מדשמעות לצוות הרקולס.. סוף סוף!!!!

זמן לפגוש את...
הפראיים.
&nbsp
תכניות של אדם לא עובדות
יופי, אדם. התכנית שלך ממש לא עבדה. יולי, צביעות.
&nbsp
משימת עפיפונים? וואו, יולי פשוט שופכת שלוש שנות רוע שנעצרו בתוכה...
&nbsp
"יולי חברה שלי"? חשבתי ששרון כבר לא חברה שלה...
&nbsp
מה מעצבן את יולי? הנשיקה? או ייסורי המצפון שליעם מעביר אותה כי הוא התוודה והיא לא?
&nbsp
לא!!!!!!!!!!! רק לא לצוות הרקולס! שרון לא התכוונה! בבקשה לא! מה היא תעשה שם?! אין לך לב! אגב, המהירות שבה יולי חשבה על העונש גרם לי לחשוב שזה באמת עונש להיות שם...
&nbsp
ממשיכים להידחף
עדיין נדחפים! מגניב... חה, מתמטיקה מחוננים, הם היו רוצים... או או, אני מריח שאדם יגנוב להוגו קרדיט.
&nbsp
"עזרת נשים"- כשקראתי את השם הזה (עוד פעם ב-ME אני, הראו תסריטים) התגלגלתי מצחוק שזה השם של הסדרה שאדם יעשה... אבל הם מושפעים ממערכון ישן ב"קומדי סטור", "כיצד נתנהגה נכון". זה נראה דומה בול... הוגו שוב עם שמלה.
&nbsp
עדי חנונית. ויותר מדכאת ועצובה בכל פעם. נראה לי שהשחקנית שלה רזתה מאז העונה הראשונה... וחבר'ה, לא מפילים אייפונים סתם כך.
&nbsp
איפה ארי שיעשה סדר בין השבטים?
הפראיים נשמעים כמו שבט אכזר. לא היה קשה לנחש מה זה "קאטאמן"... אגב, פעם ראשונה שיונתן ממש לחוץ.
&nbsp
מאיה גסנר זאת מלכת הפראים?
&nbsp
דוד בטוח מסתיר משהו. אבל קצת יותר מדי התלהבות מ"אני המיועדת!". דוד קורא את חאלד חוסייני?
&nbsp
רק למה יונתן לבוש פתאום בבגדי פראים? ומי המציא את השפה הזאת? ניקה עובדת עם ספקטור ומאוהבת בלאון, אני יודע את זה מצפייה ב-ME אני עם טום באום. שיערתי לעצמי שהיא תהיה פראית...
&nbsp
אני חייב לדעת- ניר שטראוס מגמגם? זה נשמע ככה.
&nbsp
טקסיות מוגזמת על פרח צהוב. איזה מבט יונתן דפק בסוף, מוכן להיות מיועד לכמה פראיים דבילים...
&nbsp
פרק יפה מאוד. עכשיו יש לנו שני מיועדים ושאלה לשבוע הבא: מה הנבואה? מי הפראיים האלה?

שיר m

Well-known member
הוגו ואדם

העיקר יונתן נרגע. כמעט עמד למות אבל לא, הוא המיועד! הפרח בעצמו אמר!

&nbsp
האם יהיה פה קרב בין שני המיועדים?
&nbsp
למה לעדי אין סיפור חוץ מהוגו? אני לגמרי עם הוגו בהחלטה שלו.
&nbsp
יולי, מה יהיה?

למעלה