דעות על הפרק
The Bitch Is Back
הנדחפים מגיעים?! וגם שגיא...
נו באמת, יולי, זה היה של דורי לפני הרבה זמן ואת יודעת את זה. תזכרי שאת היית זאת שמנעת את זה ממנו מלכתחילה... וואו, יולי נואשת והופכת ליותר ויותר יולי ההיא. היא סוחטת את דורי כמו שהיא סחטה את רונה בזמנו.
מעניין את מי אדם רוצה. מצד אחד הוא היה מאוהב ביולי. מצד שני גם ברונה. אז עם מי הוא יהיה הפעם? שטן. למרות שהוא צודק שיולי לא יכולה להשתגע.
עשר שנים של הימנעות מהתכופפות בכלא לא ביגרו את אבא של ליעם?
אוקיי, הנשיקה הזאת באה מהר. ובאופן מפתיע. אבל זה מעניין: שרון יודעת שיולי בגדה בליעם, ליעם לא יודע ומבחינתו יש כאן בעיה מצפונית.
יולי הגזימה קצת עם ההתנצלות לליעם...
ריקודים למנהלת
סכנת קרינה?! מה יש להוגו בתיק, אלוהים... קצת מוזר לי שזה יומן, הייתי בטוח שהוא סתם כותב סיפור.
לצופה מהצד היה אפשר לחשוב שאדם צוחק על הרגשות שהוגו מביע ולא על מערכונים. הם כאילו מנסים לרמוז שהוגו זה דבר מצחיק? כי הוא כן.
ריקודים למ-נהלת! ריקודים למ-נהלת! כולם לרקוד, הנדחפים נדחפים לגאליס... חנונים, אני אוהב אותם. וואו, חנונים ברמה של לא נגעו בבת. כל זה קרה להוגו?
רק אני המיועד! רק אני!
הגעתי למסקנה שהעונה הדמויות מתעמתות עם הבסיס שלהן. הוגו עם היותו חנון, דורי עם השקרים שהוא עשה, יולי עם החידוש בדמות שלה, ליעם עם מה שהפך אותו לליעם- האבא בכלא, ויונתן ודני עם... זה שיונתן הוא המיועד.
דני מתלמדת להיות המיועדת.
אוי, יונתן כזה קטנוני... אגב, רוב הפעמים דני גילתה דברים שיונתן לא (שדורי בוגד, שנינה מניעה אותו, שגאיה בוגדת). וואו, עלילה פמיניסטית. יונתן הפך לשוביניסט שרק רוצה שדני תהיה במטבח ותשתוק... הפרידה הגיעה מהר מאוד...
פראים. מגיעים.
אחלה פרק, הפרקים ממש טובים לאחרונה.