סופסוף אני יכול לראות
היה יום קשה, מי היה מאמין שהספקתי החממה?

ריבונו של עולם, זאת רונה שפגעה בדורי, לא להיפך! עכשיו, דורי באמת אידיוט, זה נכון לגמרי, אבל הוא כבר יצא מספיק אידיוט ולא צריך עוד פעם. ולא, רונה, את לא אוהבת אותו, ואת מזכירה את נעמה.

למה, ארי, צריך שיהיה מדריך בהרקולס? על מה המדריך בהרקולס מפקח בדיוק? אבל יולי מקבלת את ההזדמנות לפסילה השלישית.

יונתן כמו מישהו שלא רוצה לחפש. אני ממש רוצה לראות מפגש בין נעמי לרות... איכס, רק עכשיו הם קלטו שיש דם על התקרה?

תזכירו לי למה יש כוננית באמצע היער? אני זוכר שפעם הייתה, אבל לא ממש ראיתי אותה איזה שלוש עונות. רונה ממש מנסה לעזור לאבא שלה, זה נורא. וואו, דורי ורונה אמורים להיות כאלה רציניים ואפילו אבא שלה לא מכיר אותו. מה יולי מוציאה עצבים על האבא החורג שלה? חשבתי שזאת סתם הצגה... אבל ידעתי שהם התגרשו, זה היה ברור מהשיחה של יולי עם מוטי בהתחלה ואז עם רונה. איזו סצנה עצובה. דורי הופך לאלכס, מארגן מסיבות בשביל האווירה.

יולי מפיצה אש כשהיא עוברת, תאמינו לי. מה הקטע עם ההתעטשויות? חשבתי שזה היה מוזר כשהיא התעטשה ליד דורי במקרה. סופסוף ריב אמיתי בין יולי וליעם! לא כל מיני דברים מוזרים ומזימות, ריב! של כל זוג!

רק אדם לא מבין מה הקטע באווירה של תחילת המחנה. כרגיל, חסר עלילות. אני לא הייתי מקרב את ליעם לאש אחרי כל מה שקרה... ולא נותן לו להכין קבבים. מצד אחד אדם צודק בזה שמסיבה עדיף, מצד שני דורי צודק בזה שצריך קצת גיבוש. לא זכרתי אותם כאלה הפכים. הם אודי וארז החדשים, כאילו? והאם אדם באמת חזר לגנוב?

שרון נראית זוועה, הרוסה, כבויה. תמר ריגשה. אגב, זה מזכיר לי את השיחה של הוגו עם דורי, שאז דורי הבין שהוא מאוהב ברונה.

כמה זמן דני ויונתן ביער?! ואף אחד לא שם לב?! אני לא מבין, חשבו שהם נסעו? יותר מדי הסברים, יונתן, לא כולם יבינו.

לא עדיף שרונה תשיר ותנגן עם אדם? נו, פרידה מהירה.

יולי יוצאת מהשירותים עם הרבה נייר טואלט. אבל ממש הרבה. אגב, מעניין מה קרה בשנה הראשונה של גאליס, אתם יודעים, השנה לפני שהשלישייה הגיעה... וואו. איזה סיום. וואו. ממש. בשנה הראשונה הם היו ביחד. בשנה השנייה היא עזרה לו עם דפני. בעונה השלישית היא הגנה עליו מול ליעם. ועכשיו...

"מה עשיתי, דורי?"

סיום ענק, חבר'ה, ענק.