גאליס 5-שבוע 4

מוזר...
כי אני זוכרת שנתקלתי בה במו עיניי בחשבון האישי שלו באינסטגרם והוא אפילו כתב משהו קצר... בהמשך היא באמת כבר הוסרה משם.
באמת לא הבנתי איך לשחקן של הסדרה מותר להעלות ממש ספויילר ועוד כזה.
מן סתם, בעקבות זה התמונה הופצה הלאה בזמנו גם בכל מיני דפי מעריצים של הסדרה...

אני לא לגמרי סגורה לגבי הבכי המתפרץ הזה...
אבל מה שכן - הוא הבטיח לאודי שלא ייקח לו את מאיה. וזה באמת יהיה ככה, גם צפיתי את זה, עובדה גם שהיא ממש לא עניינה אותו והוא אפילו ניסה להתנער ממנה כשהיא באה לדבר איתו.
בקיצור, לא יהיה יותר שום ניסיון התקרבות שלו אליה, אני בטוחה בזה. זה כבר לא העניין מבחינתו ומי יודע , אולי הוא עוד יכה על חטא עם עצמו, עד שיתוודה... נראה דווקא שעצם הוידוי של אודי הכה אותו בהלם מוחלט. לפחות דבר אחד חיובי הוא אמר וגם ינהג כך.
אבל, כאמור, תהיה עוד גיחה קצרה של אבא שלו, עם כל המטענים הרגשיים שיש ביניהם, אז עוד נראה כיצד זה ישפיע עליו...

שיר m

Well-known member
אולי דנה
כשהיא ראתה את אודי הייתי בטוחה שהיא תגיד "אבל ארז..." ואז הוא יקלוט שהיא חושבת שזה ארז וזה יתחבר למה שהוא חשב...
אבל כנראה זה לא כל כך פשוט

Roei152

Well-known member
מנהל
גאליס 5-שבוע 4
דיון פורה!!!! וצפיה מהנה!!!

מעבר לעובדה שלצערי ידעתי מראש שזה מה שיקרה...
למען האמת, בן רביד, השחקן עצמו שמגלם את אודי, העלה עוד לפני שהמשך העונה התחיל תמונה לאינסטגרם שלו (אני מניחה שאישרו לו מההפקה) ועשה לכולם ספויילר, אבל גם בלי זה, מהרגע שדנה הגיעה למחנה, דיברה איתו ובכתה, זה היה ברור על פניו שנקיפות המצפון שלו ממש חזקות הוא לא עומד בזה יותר. וזה בדיוק ההבדל בינו לבין ארז - למרות שהוא היה שותף לכל העניין, והסתיר את חלקו בתאונה עד היום, עדיין הוא זה שמוכן להודות בסופו של דבר, גם אם לא בפשע שהוא עשה, וארז ממשיך לצפות בסרטונים ביוטיוב ולצחקק להנאתו...

ההבדל בין להיות בנאדם, עם כל מה שחווינו העונה ממנו, ללא להיות - ארז.

Roei152

Well-known member
מנהל
העונה הזאת מלאה באנשים שלא רואים את האמת
יונתן ודני-לא רואים את האמת שדורי בוגד בהם....
יוליעם -לא רואים את האמת ... ליעם בטוח שילוי הלשינה למיקה עליו .. יולי בטוחה שליעם ורותם משתפים פעולה וזאת אמת ....
גילי והוגו -? יכול להיות שמילי לא מתכוונת לתת תרופה בחינם?
מאיה היחדה שסוף סוף גילתה את האמת... אודי לא זה שדרס את דנה !!! עכשיו עליה להוכחי זאת...

אכן...
אבל מה הכוונה כשאתה כותב "זאת האמת" לגבי שיתוף הפעולה של ליעם & רותם ?!
אני מקווה שאתה כבר מבין היטב שזה רק "על פני השטח" אבל בפועל, זו תוכנית שלמה של ליעם כנגדה, שסביר להניח עוד תתברר כלא פחות מגאונית ואת תוצאותיה לטובת יולי אהובתו עוד נראה בהמשך...
לגבי גילי - זה ברור ש"הסוף הטוב שלה" עוד יתמהמה מעט להגיע , פשוט כי כל העלילות של החניכים אמורים להסתיים ביחד, רק בסוף העונה, כמו תמיד.

אז משהו עם מילי ועם הקמפיין הזה שלה סביר להניח שעוד יקרה...
לגבי אודי - יהיה מאוד עצוב לראות אותו נעדר מהמחנה (כנראה) עד סופו ואת ארז, בחוסר צדק משווע , עודנו שם כאילו כלום... אפשר להתפוצץ מזה!

Roei152

Well-known member
מנהל
לצערי
ליעם כועס על יולי באמת ולא בצדק ....
ליעם חושב ובאמת שיולי הלשינה עליו ... מיקה מענישה אותו שבקיץ הבא הוא לא יורשה להצטרף... ומבחינתו כפי שאת יכולה להבין זה הדבר הכי נורא שיכול לקרות לו ... המניע שלו זה נקמה ביולי על "ההלשנה" אלא אם כן תהיה סצינה עם יונתן למשל שבו הוא יאמר אחרת...

לא ולא!
אני מוכנה להתערב שזו רק תוכנית גאונית שלו לחשוף את רותם בסופו של דבר אבל הפעם כמו שצריך, בצורה הנכונה ועם כל ההוכחות שהוא זקוק להן.
ליעם בחיים לא יפגע ביולי, הוא כל כך אוהב אותה ורק מחכה לרגע שהם יחזרו...
הנה, רותם כנראה כבר כל כך סומכת עליו שהוא בעצם כבר יודע את המטרה הסופית של התוכנית שלה, עובדה שבפרק אתמול הוא הזכיר את השמלה של דורין פרייבורג שרותם בכוונה רוצה שיולי תלבש בתום התצוגה. הוא פשוט הבין עד כמה רותם נחושה לפגוע ביולי וכמה כבר פגעה גם כשזה נגע אליו, לפרידה שלהם. כואב לו על יולי שעובדים עליה מלכתחילה ועוד גורמים לה לחשוב עליו דברים כאלה...
הוא פשוט הבין וקלט את ה"נחשיות" הזאת של רותם ושעם טיפוס כמוה צריך להתמודד בדרך אחרת, מתוחכמת הרבה יותר, והוא יודע גם יודע שהיא זו שהלשינה עליו למיקה וממש לא יולי, אז הוא פשוט החליט "לאגף" אותה, למרות שמן הסתם עוד יהיו תפניות לרעתו אבל זה העניין מתחת לפני השטח, זו מהות "שיתוף הפעולה" הפתאומי והבאמת מפתיע הזה שלו איתה. סביר להניח שההלשנה שלה למיקה למרות שהיא רק איימה עליו עם זה - הייתה הטעות של החיים שלה כי זה מה שרקם אצלו את כל התוכנית.
ומן הסתם לא תהיה סצנה בה הוא יאמר משהו ליונתן, כל המטרה היא להשאיר לנו את זה כאילו כהפתעה נוספת להמשך לבוא, למרות שלא מעט צופים כבר הבינו מהרגע הראשון שזו תוכנית שלו אבל זה עדיין מעניין לראות.

שיר m

Well-known member
לא רועי... ליעם לא באמת עם רותם... רק בכאילו...

אלוהים אדירים
כבר מאירועי הפרק הקודם ידעתי שיהיה פרק מצוין. הם הראו הרבה דברים וידעתי שתהיה התייחסות לכולם.
&nbsp
אבל הוגו לא היה! למה?!
&nbsp
רותם וליעם דווקא די הצחיקו אותי, אבל מה הכי קרע אותי? שיולי קוראת כתבות. אם חשבתי שיהודה לוי עבר לרחוב יהודה הלוי זה מצחיק, ההתייחסות לשקד אגוזי (הדוגמנית היריבה של יולי) היה מצחיק, אבל הכי נקרעתי מהשם של חברת התעופה הזולה: "קראש פור שור" (מתרסקים על בטוח)... איך ליעם יחזיר את הכסף אני לא יודע.
&nbsp
בקטע עם יונתן, דורי ודני התייאשתי. אני צועק על הטלוויזיה "תדחפו את המטבע בפאקינג חור! מה קשה להבין?!". טיראן, לעומת זאת, הצחיק. "אני אנהל את החקירה בדרך שלי!... איך?".
&nbsp
ובגזרה של אודי. בואו נודה שזה היה הכי מעניין שהעלילה הזאת הייתה, בערך, אי פעם, וגם הכי מעניין שהדמות של מאיה הייתה בכלל. שמתם לב להבדלים בין ארז לאודי? ארז ביוטיוב, בהגדרה מספר אחת של "רדידות"... אודי קורא ספרים, הגדרה לעומק. כמו שדנה אמרה בתחילת העונה: "איך אתם חברים הכי טובים?".
&nbsp
יונית טובי (דנה) מדהימה, אני נורא רוצה שהיא תהיה דמות קבועה. ההליכה שלה נהדרת והיא דפקה משחק ענק. אבל גם זה שמאיה יודעת שארז היה שם לא ישנה הרבה. אז מה? גם אודי יודע מזה, הוא יודע שארז נשאר שם והזמין אמבולנס. זה רק מגלה שגם ארז היה חלק מהעניין, אבל לא באמת את חפותו של אודי.
&nbsp
הסוף הפתיע אותי, הייתי בטוח שהם סתם לקחו טביעות אצבע בלי עזרתה של מאיה, אבל לא האמנתי שאודי יתוודה. כלומר, נכון, דנה גרמה לו להתוודות, אבל לא חשבתי שדווקא זה מה שיגרום לו להתוודות סופסוף. הוא התאפק שנה...

ההבראה שלה...
לראות אותה חוזרת ללכת - מול העיניים שלו + שיחה אישית פנים מול פנים ולא רק מאחורי המסך, זה בדיוק מה שגרם לנקיפות המצפון שלו "לעלות על גדותיהן" וחוסר יכולת לעמוד בזה יותר...
אני באמת תוהה - דנה פשוט חזרה להיות חניכה במחנה, ככה כאילו כלום? מגיעה לקראת הסוף. כי אם כן, תהיה חייבת להיות לה השפעה, בעצם נוכחותה, להמשך הסאגה שלהם...
בכל אופן, לאבא של ארז, יופיע כמה שיופיע, בטוח תהיה משמעות , בתקווה שהוא זה שיוביל אותו להתוודות בסופו של דבר, כמו שכבר כתבתי. זה הסוף החינוכי המתבקש לסיפור הזה, אין מה לעשות.

בעצם היא לא חזרה למחנה או משהו...
לא ברור מאיפה הבאתי את זה בכלל. ת'כלס זה לא הגיוני, גם עם הטיפולים שהיא עוד צריכה לעבור...
פשוט פספסתי שהיא אמרה שהיא רק באה להגיד שלום והולכת. טוב, גם מספיק שמאיה שם, עם כל מה שהיא כבר גילתה.
אין, זה קורה לי לפעמים. אני צריכה להיות קצת יותר "מפוקסת" כשאני צופה...

מירוסבן

New member
סאגת התאונה
יונית טובי מדהימה! היה נחמד לראות אפילו רק לשנייה אותה יחד עם אודי ומאיה על המסך.
&nbsp
אני חושב שזה ישנה שמאיה יודעת שארז היה שם, אם אודי בהרגשה שאין לו כבר מה להפסיד יספר לה סופסוף שארז סחט אותו.
וזה כמובן בהנחה שמאיה תמשיך להיות הדמות האקטיבית של הפרקים האחרונים ולא תחזור לאכול את השטויות של ארז.

שיר m

Well-known member

זה היה כל כך ברור שצריך לשים שם את המטבע

&nbsp
יונית טובי שחקנית ענקית, ראיתי אותה כמה פעמים בתאטרון...:)

שיר m

Well-known member
דבר אחד קצת מעצבן (יש מצב שרק אותי)
נכון מאיה נכנסה בסערה למשטרה, אני יודעת מי הדורס
ואז הוא אמר לה גם אני
באמת?
הוא התוודה
וכל הזמן הזה אודי שם
וזה ממש לא הגיוני שהיא לא ראתה אותו
אבל רק בסוף המצלמה זזה ומאיה מגלה אותו עם הצופים
שזה כל כך דפוק, כי היא אמורה לראות אותו ברגע שהיא נכנסה.
&nbsp
זהו, סתם זה עצבן אותי.
&nbsp
ועושים את זה במלא סדרות.

בעיקרון זה בהחלט משהו שכל צופה חשב עליו באותו רגע...
אבל מיד ראיתי את זה - הסצנה בויימה במכוון בצורה כזאת שמאיה נכנסת "כרוח סערה" לחדר, במטרה לומר את שלה והיא הרי גם בסערת רגשות אחרי מה שגילתה, ובמצב כזה אתה לא ממש שם לב מי מצדדייך אלא מסתכל בצורה חדה וישירה רק אל עבר מי שנמצא מולך - במקרה שלנו רשף. ניכר היה שהם השתדלו להוציא את זה בצורה הכי אמינה שאפשר.

למעלה