אלוהים אדירים
כבר מאירועי הפרק הקודם ידעתי שיהיה פרק מצוין. הם הראו הרבה דברים וידעתי שתהיה התייחסות לכולם.

אבל הוגו לא היה! למה?!

רותם וליעם דווקא די הצחיקו אותי, אבל מה הכי קרע אותי? שיולי קוראת כתבות. אם חשבתי שיהודה לוי עבר לרחוב יהודה הלוי זה מצחיק, ההתייחסות לשקד אגוזי (הדוגמנית היריבה של יולי) היה מצחיק, אבל הכי נקרעתי מהשם של חברת התעופה הזולה: "קראש פור שור" (מתרסקים על בטוח)... איך ליעם יחזיר את הכסף אני לא יודע.

בקטע עם יונתן, דורי ודני התייאשתי. אני צועק על הטלוויזיה "תדחפו את המטבע בפאקינג חור! מה קשה להבין?!". טיראן, לעומת זאת, הצחיק. "אני אנהל את החקירה בדרך שלי!... איך?".

ובגזרה של אודי. בואו נודה שזה היה הכי מעניין שהעלילה הזאת הייתה, בערך, אי פעם, וגם הכי מעניין שהדמות של מאיה הייתה בכלל. שמתם לב להבדלים בין ארז לאודי? ארז ביוטיוב, בהגדרה מספר אחת של "רדידות"... אודי קורא ספרים, הגדרה לעומק. כמו שדנה אמרה בתחילת העונה: "איך אתם חברים הכי טובים?".

יונית טובי (דנה) מדהימה, אני נורא רוצה שהיא תהיה דמות קבועה. ההליכה שלה נהדרת והיא דפקה משחק ענק. אבל גם זה שמאיה יודעת שארז היה שם לא ישנה הרבה. אז מה? גם אודי יודע מזה, הוא יודע שארז נשאר שם והזמין אמבולנס. זה רק מגלה שגם ארז היה חלק מהעניין, אבל לא באמת את חפותו של אודי.

הסוף הפתיע אותי, הייתי בטוח שהם סתם לקחו טביעות אצבע בלי עזרתה של מאיה, אבל לא האמנתי שאודי יתוודה. כלומר, נכון, דנה גרמה לו להתוודות, אבל לא חשבתי שדווקא זה מה שיגרום לו להתוודות סופסוף. הוא התאפק שנה...