גאליס 5 -שבוע 3

שיר m

Well-known member
זה לא ממש חור... הוא לא מת, רק קפא

שיר m

Well-known member
השאלה היא כמה זמן הוא היה קפוא
כי אולי העירו אותו דיי מהר, והמיועד הבא לא הספיק להיוולד

מירוסבן

New member
היא ביקשה ממנו לא לספר,והוא היה צריך לכבד את זה
אפשר להשיג כסף גם בלי לבייש אותה ולהביא לה על הראש צלמי פפראצי.

אין על אילנית

אבל אתה צודק לגמרי - נראה לי שהיא נכנסה לדמות קצת מעבר למה שצריך...
היא כל הזמן נוהמת, כמו חיה, ולרוב זה ממש משעשע אותי
אולי ככה היא מרגישה שיש לה יותר נוכחות "מאיימת" כזאת או משהו בסגנון.

שיר m

Well-known member
אני גם חושבת כמוך.
התלבטתי הרבה, אבל בסופו של דבר לא הייתי הולכת מאחורי הגב. אבל כמו מיקה, גם אני לא יכולה לכעוס על הוגו... ונראה לי שגם גילי לא תכעס.

מה אמרתי לכם ?
איזה כיף כשיוצא לצפות בפרק בשידור המקורי

לענייננו - כתבתי כאן על זה ששיערו, עוד בחלק הקודם, אחרי הפעם הראשונה בה דורי דיבר עם דני על אח שלו, שבהמשך רפאל (כמובן לפני שידענו מי הוא באמת) יציע לו לשתף פעולה ובתמורה "יבטיח" להחזיר לו אותו לחיים, אז עכשיו אנחנו כמובן מדברים על טיראן וטולה.
אם צופים חזו שזה יקרה עוד אז, הברקה מקורית זו כנראה כבר לא ממש. בטח לא מקורית - סיפור גאיה ואח שלה 2 מישהו ???
בכל אופן, סביר שכבר בפרק הבא הוא יופיע אצלם בבית כאות הסכמה. אני מקווה שכיוון עלילה חוזר כזה יהיה יותר מעניין עם דורי...
מאותו רגע שזה יתחיל - דורי יכול להגיד שלום לדני, זה כמובן יהיה הסיפור מאחורי הפרידה הפעם...

אודי-מאיה-ארז קצת חסרו לי הפרק, וזה היה צפוי מאוד שרותם תסחט את ליעם המסכן.
איזה מקסים יונתן עם איך שהוא מכבד את דני ומי היה מאמין - אפילו את הזוגיות הלא נכונה שלה.

לא בהכרח
אני חושב שדורי דווקא "ישתף פעולה" אבל יתכנן לבגוד בהם ברגע האמת ולעזור ליונתן ולדני. כמו איתן מהחממה.
&nbsp
אודי-מאיה-ארז זה מעצבן, הם לא מופיעים שבועות וכשהם כן מופיעים זה לא קשור בכלל...

וואלה...
חשיבה טובה ומעניינת. כל הרקע שלהם והשתלשלות העניינים של איתן ודורי כמובן שונה אבל ייתכן וזה מה שבאמת יקרה עם דורי בדקה ה-90...
בכל אופן, באיזו דרך שהוא לא יבחר - בסוף הוא יבין שאין כמו יונתן עבור דני.

אגב, הבעיה שלי עם העלילה הזאת
היא שכבר היה לנו "דורי" שהלך לרעים ושיתף איתם פעולה. לא גאיה, אשכרה דורי (מהשמינייה). הם די שינו דמות מהשמינייה הישנה שם לטובת העלילה החדשה. לא הגיוני לקחת דמות ראשית, מכל העונות, גרועה ככל שתהיה, ולהפוך אותה גם לרעה בנוסף לכל.

יש בהחלט בדברייך...
אבל אני בהחלט מעדיפה שינוי כיוון כזה של דמות כמו דורי על פני המשך הטרחנות הזאת שב"סיפור האהבה שלו", עאלק, עם דני...
קצת "פלפל" או עניין אחר לדמות מהסוג שלו.

rubmue1234

New member
טעות
איתן מההתחלה שיתף פעולה.
הוא שיחק כסוכן כפול.
אני לא צופה בגאליס,
אבל לפי מה שכן כבר צפיתי
לא נראה לי שדורי באמת יהיה סוכן כפול..

דעתי
אחלה פרק. הוגו לא התאפק ובסוף היה חייב לפרסם. אם גילי תקבל תרופה, אז אני מניח שגם הקרבת החברות ביניהם לא תפריע לו. וגם לה, בסופו של דבר.
&nbsp
איך אני אוהב סצנות של אנשים "לא קשורים". רותם וגילי, דפני ויונתן, הוגו ושרון... אז הפעם הייתה סצנה עם יולי ודורי, שניים עם היסטוריה. בסופו של דבר זה היה מגניב.
&nbsp
רותם סיפרה בסוף או שיולי הלכה למיקה? כי אני חשבתי שהאיום של רותם לא יעבוד כל כך... אם הוא מספר ליולי, יולי מבינה שיש בסיס סביר לחשוד ברותם בגניבת הכסף. מיקה תחשוב אותו הדבר. רותם כנראה הבינה שהתכנית שלה בסיכון ממשי בגלל ליעם והחליטה לנטרל אותו בינתיים. מה שעצבן אותי היה שליעם אמר לה על דניאל ש"הוא לא מסר לך ד"ש, מי יודע למה...". ליעם אפילו לא מעלה בדעתו שכל התכנית של רותם הייתה כבר קיימת אצל יולי- ושיולי הייתה זאת שהפרידה בין דניאל ורותם (ועד היום דניאל מאמין שהיא לקחה לו את הדגם). רותם רוצה צדק... ולצערי היא צודקת כאן. לא משנה שיולי השתנתה.
&nbsp
דיברתם על איך שליעם הפך לשוביניסט ולאחד שחושב שיש לו בעלות על אישה. ודורי לא? תראו אותו, מציב לדני אולטימטום: או שאת מנתקת קשר עם יונתן או שאני נפרד ממך. זה נורא... מי אתה שתחליט את זה? אני מבין שדורי מעוצבן מזה שדני עדיין מאוהבת ביונתן ללא ספק, אבל רבאק, אם היא לא מאוהבת בך אל תנסה לכפות עליה. אתה יודע שהזוגיות הזאת לא בריאה...

אני עם ליעם לאורך כל הדרך...
עם איך שהוא התנהג כלפי דורי.
עובדה, כמו שאתה אומר - כל משפט שיוצא לדורי מהפה מבטא עויינות בלתי מוסברת, וכמובן לא מוצדקת בעליל, כלפי יונתן, הוא בכלל לא מתאר לעצמו ומבין עד כמה יונתן דווקא מכבד את דני, לא מושך אותה אחריו למסעות בניגוד לרצונה, כמו שהיה בפרק היום, והכי חשוב - אפילו מקבל, גם אם זה לא קל, את הזוגיות הזאת שלה איתו. גם הוא סיפר היום ליולי, שאיך שהם החזירו את יונתן למחנה, הוא הרגיש בור שנפער אצלו בלב ולא הבין מה זה עד שקלט, לפתע פתאום, שהוא מאוהב בדני. נו באמת. זה פשוט לא אמין.
לכן, הטקסטים ומהלכי הדמות הגרועים האלה שהוא קיבל היו חייבים לקבל תפנית קצת אחרת, עם קצת יותר עניין, כמובן בתקווה שהחל ממחר ידעו להמשיך את זה באמת מעניין קצת יותר...
להבדיל, זה אותו מהלך דמות שהתבקש גם עם מאיה, שבעצם לא עשתה כלום עד שהגיע אליה רשף, בתקווה שגם שם זה יתפתח בצורה מעניינת...

Roei152

Well-known member
מנהל
אוקיי אז אני קצת מנסה להבין...
יולי ודורי -אני חושב שזה בשביל להראות לצופים כמה מערכת היחסים בניהם שונה .. לאחר הסיפור הגדול של שניהם בעונה הראושנה .... לא היתי אומר שהם לא קשורים .... הם כן קשורים... פשוט הסיפורים שלהם הולכים לכיוונים אחרים.. יולי פירגנה וזו הסבה שאני אוהב אותה הוא לא נהייתה סנובית לאחר העונה הראושנה ....
לדעתי רותם ספרה למרות שליעם לא עשה כלום אלא אם כן נגלה שזו יולי שהחליטה "לעשות צדק" ולהסגיר את בן הזוג שלה למיקה...
ןדורי בהחלט התנהג בשובניטיות ואת זה אני לא סובל!!! כמו שאם ליעם התנהג ככה כעסתי עליו נורא ככה אני כועס גם על דורי !!1
כל הסצינה של גילי והוגו גרמה לי קצת לדמוע מדה.....

למעלה