גאליס 5 -המשך שבוע 3

Roei152

Well-known member
מנהל
גאליס 5 -המשך שבוע 3
ע"פי עצתה של שיר ה"סגנית" שלי מעכשיו אחלק את שרשורי גאליס והחממה לשתים בשבוע...למען הנוחות .....
תהנו!!!!! ודיון פורה

מה זאת אומרת
רותם וליעם משתפים פעולה?!
&nbsp
האם הכל חלק מהתכנית של רותם? האם היא שיחקה על זה שליעם חושב שיולי הלשינה עליו (וזאת בטוח רותם)? זה היה קטע מדהים, לא ציפיתי בכלל. ההתנהגות של ליעם השאירה אותי פעור פה- עד שהתברר שהוא עם רותם.
&nbsp
גילי תקבל בסוף? אני מניח שלא. זה טריק יחסי ציבור.
&nbsp
ארז נעלם.
&nbsp
לירית מצוינת! קרעה אותי. מזל שנתנו לה תפקיד קומי בעיקר.

Roei152

Well-known member
מנהל
לירית בהחלט מצוינת ....
התגעגעתיי אליה אחרי הבורר (למרות שנשארה לי עוד עונה של הסדרה ככה שנשאר לי עוד..) פ
אני מת על הכיוון הזה ... אם בהתחלה חשבתי שמי שיצטרך להתנצל ... זאת יולי בססוף זה ליעם. בטוח שעומד מאחורי זה ההסתרה מי הלשין על ליעם באמת....למרות שאני די מבובל גם כן רגע תנו לי לעשות סדר:
יולי גילתה מי זאת רותם ויולי זוכרת מה קרה בחטיבה?? מנגד דניאל לא יודע מה קרה והוא סיפר לליעם סיפורים שהוציאו את ירותם שקרנית ורעה למרות שיולי היא זאת הפרידה בינהם... ליעם הסיק את המסקנות שרותם באה לנקום ביולי ועוקב אחריה .. הוא נתפס ע"י מיקה שטוענת שמישהו הלשין עליו אבל לא ידוע בפירוש מי? רותם או יולי ? מה קרהה שם?

ליעם & רותם - מה לכל הרוחות אחד גדול !!!
אין... שוק טוטאלי.
הם שיחקו את הסצנה כל כך טוב שהטוויסט הזה הגיע פשוט בבום

בדיוק רציתי לבקש הסברים כי באמת שהצליחו לבלבל אותי לגמרי עם כל הסיפור שלהם, אבל אני לא בטוחה שגם אחרי שקראתי אותך, אני מבינה טוב יותר מה בדיוק קרה...
גם התפנית הזאת עם הסרטון שגילי כבר העלתה בעצמה בעבר בהחלט לא הייתה צפויה... וכן, סביר להניח שהסיפור שלה טרם הגיע לסוף הטוב לו כולנו מייחלים...
לא ציפיתי שלירית תופיע דווקא בהקשר שלה. ברח לה מדי פעם קצת נעמי כפית

הבהרה על רותם ויולי וליעם
דניאל משוכנע עד היום (וליעם משוכנע בגללו) שרותם גנבה לו את הדגם. הוא לא מודע לזה שיולי גנבה את הדגם. וגם את זה יולי "שכחה" להזכיר משום מה (ודיברה אל רותם שוב בטון המתנשא של מלכת הכיתה- ותאמינו לי שקשה לתמוך ביולי במצב הזה). רותם בסך הכל מחזירה לה באותה מטבע. כל התכנית הזאת- היא תכנית שהייתה קיימת אצל יולי לפני רותם. רבאק, תסתכלו בתסריט לסרט של רותם! כל כך קשה?!
&nbsp
אגב, מי שהלשין על ליעם זאת לא יולי. הוא הסיק שזאת היא בגלל המעטפה הורודה (זוכרים שעילאי הכניס את המכתב של מירון למעטפה הזאת?) אבל אני כמעט בטוח שזאת רותם שהלשינה. היא הבינה שהתכנית עומדת להיכשל אז ביטחה את עצמה.
&nbsp
נ.ב: חשבתי ונראה לי שליעם הצטרף לרותם רק כדי לגלות מה היא זוממת ולסכל את הכל. היה את הקטע הזה בחולמים כשהדמות של מאיה לא רצתה להיות עם ליעם, אז ליעם אמר לה ש"אני האביר שלך". משמע גם אם היא לא תאהב אותו, הוא ישמור עליה מרחוק. יכול להיות שליעם יהיה מוכן להקריב את העובדה שלא יהיה במחנה יותר (ולהיות רחוק מיולי) בתנאי שהחלום של יולי לא ייהרס.

Roei152

Well-known member
מנהל
הוא גם אומר ליולי משהו בסגנון שאמר למאיה
כאשר הם רבו ליעם אמר ליולי "מאני מי שיציל אותך בסוף"

לגמרי
אחרי הטוויסט הזה של היום - המשפט הזה שלו מקבל את המשמעות האמיתית והמלאה מבחינתו.
ליעם עוד ייצא מלך...

הוא כולו נשמה גדולה...
זה ברור שהוא "חבר" לרותם רק כדי לעזור, או כמו שהוא כבר אמר ליולי - להציל אותה בסופו של דבר...

Roei152

Well-known member
מנהל
אבל יוסי או בן (לא זוכר מי) מציגים טענה אחרת
ליעם חושב שיולי היא זאת שהשלינה עליו בגלל שהמעטפה בה השתמשה רותם היא מעטפה שהיתה מעורבת בפרשה של עילי מירון ונטלי למרות שזה נשמע מופרך כי רותם לאע יודעת על מה שקרה בקיץ הקודם בגאליס.... ולכן זה בשביל לנקום לא בשביל לעזור.....

לא...
מה שהציג יוסי הוא באמת כנראה נכון - אבל משמש מבחינת ליעם כ"הצגה" שלו מול רותם, זו העילה שלו ל"שיתוף הפעולה" הזה איתה, בינתיים הוא יעבוד בצורה הרבה יותר יעילה וטובה ממה שעשה עד עכשיו, על מנת לחשוף את רותם סופית , על כל הנזקים שהיא גרמה והמטרות שלה.
ככה, בכל אופן, אני רואה את הדברים.
לגבי המעטפה של יולי, יוסי רק הזכיר שהיא הופיעה גם בעונה הקודמת, בהקשר שלהם, אבל גם לפני שני פרקים כבר ראינו אותה, כשהיא הראתה אותה לדורי כשהיא לקחה לו מדידות לחליפה שלו, שם הייתה ההזמנה שלה לתצוגה.

וואו, תודה רבה על ההסבר המפורט...
תקרא לי משוגעת או קצת חסרת קליטה, עם הסיפור הכל כך פתלתל הזה של שלושתם, אבל אני עדיין לא לגמרי מבינה.
אני חושבת שאני פשוט אקרא מה שכתבת עוד פעם-פעמיים ואולי אצליח להבין סופית... נשבעת - התעייפתי מזה לגמרי

על דניאל אני כמובן יודעת והבנתי, זה ברור לכולנו שזו אשמת יולי דאז.. וכן, הנוכחות של רותם, עובדה שזה קרה גם לפני שיולי חשפה את זהותה, מיד מהווה עבור יולי "טריגר" ומוציאה ממנה לזמן קצר את יולי של פעם...
ליעם אכן "איתה" רק כדי לגלות עליה יותר, פשוט אין מצב שהוא רוצה לנקום ביולי בחזרה. זה יוליעם - הוא כל כך רוצה אותה בחזרה.

Roei152

Well-known member
מנהל
לא רק את ללא מבינה לגמרי גם אני ....
ונראה לי שזה בעיקר בגלל שגם יולי ,גם ליעם וגם רותם לא לכמרי בעמדות שלהם....
יולי -אממורה להיות "הנפגעת" במקום זה היא צועקת על רותם .. מתנהגת אליה כמו שהיתה בחטיבה...
ליעם -אמור להיותת "האביר" שמררגל לטובתה ומציל אותה מהתככים במרקום זה מצטרף לררותם.....
רותתם -אמורה להיות "הרעה " שיוזמת הכל במקום זה היא בוכה ומיבבת ....

כן הא?
יצאה ליולי ה"יולי הישנה" ברגע שהיא קלטה מי היא ומיד עשתה 1+1 והבינה שהיא הגיעה למחנה במטרה מכוונת לנקום בה, אז היא בעצבים עליה. גם מבחינת יולי זו בהחלט פרשייה מהעבר לא פתורה ונוראית , גם אם לכאורה היא המשיכה הלאה בחייה, בניגוד כמובן לרותם...
טוב, כל שנותר לנו הוא רק לחכות עד שהכל יתבהר ויתברר...

שיר m

Well-known member
דיי ברור שרותם היא זאת שהלשינה על ליעם למיקה...

שיר m

Well-known member
רגע, דורי! אולי דורי?
יכול להיות? מה הבעיה שלו לבקש מעטפה... והוא כועס על ליעם... או שאני סתם מסבכת יותר...

מחשבה מקורית בהחלט...
זה סימן שהראש שלך עובד בצורה מפותחת ביותר וזה יפה

אבל לא נראה לי שדורי יהיה מעורב, באיזושהי צורה, בסיפור הזה של שלושתם...
בכלל, כמו שכבר אמרתי, וכמובן אולי אני טועה, אבל אני לא חושבת שיהיה עוד "תאקל" מופגן כזה בין ליעם ודורי, לפחות מבחינת אלימות פיזית , עד שבסוף העונה הם ישלימו...

אוי נכון

את הפרומו כבר ראיתי בזמנו, עם כמה שזה לא אופייני לי, פשוט לא ממש אפשר היה להתחמק מזה...
כנראה שכחתי שיש שם באמת שתי הצצות של מכות ביניהם וזכרתי רק את הסצנה שכבר ראינו, ביער. אולי הפעם הזאת תהיה קשורה אולי לזה שליעם יחשוד בו קצת, כמובן בהקשר של שיתוף הפעולה שלו, אולי זה ימשיך שוב לגבי היחס שלו כלפי יונתן, אולי זה יהיה כשיונתן עדיין יהיה חטוף... נראה.
וואי, הקטע בסוף שרותם מחבקת את יולי וליעם - כמה אני מחכה לרגע היפה הזה...
ומעניין באיזה הקשר יהיה ריקוד הבלרינה בין הוגו לדורי
העונה הם כבר חברים הרבה פחות קרובים אז יהיה נחמד לראות את זה ביניהם...

למעלה