גאליס 5 -המשך שבוע 1

Roei152

Well-known member
מנהל
על זה אין להתווכח

שכונה בהרבה יותר טובה..

פרק שני גם טוב...
אתמול - "רעידת האדמה" הזאת עם החשיפה של טולה והיום - רעידת אדמה אמיתית

אהבתי את זה שגם יונתן מגלה ישר על ההתחלה לגבי טולה וטיראן וגם ליעם כבר יודע לגבי הזהות והמניע העיקרי של רותם, מה שאומר שהדברים, בעלילות של שניהם, אמורים להתפתח בצורה הרבה יותר מעניינת מעכשיו...
אהבתי את איך שהוגו פנה לארז עם תג המשטרה - הוא בעצם רמז לו על הפלאפון שלו אבל בעצם נזרק לנו כאן רמז מאוד עבה לגבי כל סיפור התאונה שלו ושיבוש הראיות לגביו...
ואני כל כך לא אוהבת את דני ודורי ביחד ואני מניחה שאני גם לא היחידה ! כל כך קיטשי ומעושה. אני גם מאמינה שכבר הגיע הזמן לתת לדורי קצת יותר מדמות המאהב, למרות שבחלק הראשון הוא היה כמובן הרבה יותר בעלילה של יונתן והכל...
טוב, אני מניחה שברגע שהוא ודני יגלו כל מה שקורה עם יונתן, והוא מן הסתם גם יזדקק לעזרתם, הכל שוב יקבל איתו תפנית קצת אחרת...

Roei152

Well-known member
מנהל
אהבתי לגמרי מה שרשמת ......
אני אתיחס לדבר אחד שאמרת
האמת שאני חושב שדני ודורי דווקא מתוקים יחד ..... אבל כל זה שהיא תמיד בת הזוג של יונתן.... סתם יפגע בדורי בסוף העונה ... דורי כ"כ מתוק ומגיעה לו אהבה .... אבל למה הטא לא נשאר עם הדמות שגגילממה גאיה טראוב בעונה השלישית ?

תודה רבה

טוב, אז בעניין שלהם אנחנו חלוקים.
אני מחבבת את דורי ומאוד אהבתי את כל העלילה המשולשת שהייתה לו בעונה הראשונה אבל הוא פשוט לא מתאים לדני, רק במישור הרומנטי כמובן.
סתם כידיד - בכיף, אבל זה לא המקרה שלנו...

אם כבר, השאלה היא לא למה הוא לא נשאר עם גאיה אלא למה לא עם רונה - הוא והיא באמת היו מושלמים ביחד, עד שהיוצרים החליטו לערער קצת את דמותה והיא עשתה לו מה שעשתה... חבל.

שיר m

Well-known member
מסכימה כמעט עם הכל:)
דני ודורי חמודים! יונתן היה כל כך נוראי ומגיע לדני את דורי... אני הכי שמחה בשבילם:)

יונתן התייחס ככה אל דני רק בגלל כל הבלבול שלו עם עצמו, המורכבות של הדמות שלו והסיפורים המסתוריים שנסובים סביבו...
תראי איך בסוף העונה השנייה הוא הקריב את עצמו בעצם למען שלום כולם ואיך הוא נישק את דני לאות פרידה...
ממש לא ברור לי מאיפה דורי "נחת" ככה פתאום והתביית על דני, ממש כרעם ביום בהיר
הספיק להבין שהוא מאוהב בה מאז קיץ שעבר ?! לא הכי אמין.
אבל רק דעתי האישית כמובן.

Roei152

Well-known member
מנהל
כל הסיפור של יונתן מאוד הזכיר לי
סדרת ספרי פנטזיה שרק עכשיו גמרתי לקרוא אותה.... "גיבורי האולימפוס" ההמשך של סדרת "פרסי ג'קסון"
קיצר בספרים האלו מסופר על נער -פרסי שגם כן היתה לו חברה והם אהבו בטירוף.... אבל בתחילת ההסדרה השניה פרסי נחטף ומוחקים לו את הזיכרון .... חוץ משם אחד אנבת' .... אבל הוא לא זוכר מי ההיתה אנבת' בשבילו.......

שיר m

Well-known member
הכל נכון, אבל
מערכת היחסים ביניהם תמיד היתה ככה (וסליחה מראש על ההקצנה):
&nbsp
יונתן אתה באמת אוהב אותי?
כן אבל אני חייב להבין מי אמא שלי
&nbsp
יונתן אני לא חשובה לך?
כן אבל יש לי הזדמנות לגלות מי אבא שלי
&nbsp
יונתן אולי די?
כן אבל חייבים לעזור להם דני, את מבינה אותי נכון?
&nbsp
יונתן אבל מה איתי?
אני אוהב אותך דני, אני פשוט חייב לגלות/למצוא/להציל
&nbsp
חוץ מזה יונתן לא דמות מורכבת בכלל. יש לו את אותם משפטים כל הזמן: "משהו מוזר פה" "משהו לא מסתדר לי" "אני לא יודע" "אנחנו חייבים למצוא" "איפה זה יכול להיות".
&nbsp
סליחה. זהו.

Roei152

Well-known member
מנהל
חחחח אהבתי
יונתן היא דמות שפשוט "מרגישה" שצריכה כל הזמן להציל אתת העולם -אני קצת ממפשט את מה שהנערה אמרה .... דני היא ן אדם שזקוק ליציבות ולזוגיות נורמלת ... הנה דילן וליבי הסיבה שאני כ"כ אוהב את הזוג הזה הווא שהם אף פעם לא מצליחים להיות ביחד אבל תמיד מתשוקקים להיות ביחד.... והם שמים את הזוגיות שלהם במקו ם ממרכזי בסדר העדיפויות שלהם... ליונתן אין סדר עדיפיות נכון .....ולכן דני מרגישה ככה

אם כבר צפית בפרק היום או אחרי שתצפי...
שימי לב למה שדני אמרה לדורי, שהיא חשבה שיונתן מתעקש להמשיך עם ההרפתקאות שלו אבל עכשיו היא מבינה שמדובר בסיפור מסוכן והרה גורל ואסון עם הצבא של טיראן והכל ומבינה שזה לא סתם עוד "גחמה" ויצר הרפתקנות שלו... במורכבות התכוונתי לאו דווקא מבחינת הדמות עצמה של יונתן אלא כל מה שנקשר סביבו...
ובכלל, תקראי מה שכתבתי לגבי ההתנהגות שהייתה לדורי היום. גועל נפש של ממש. חושב לעצמו יותר מדי, משום מה, ותופס מעצמו כאילו אין מחר ורק הוא קיים שם...
אני בטוחה שהכל מוקצן, תסריטאית , בכוונה כדי לשדר לנו ששניהם לא באמת מתאימים וזה לא מיועד בכלל לקרות בשום מצב. אני מקווה מאוד בכל אופן.

שיר m

Well-known member
אוקיי...
דני תמיד היתה חלק מזה, ותמיד תהיה. זה מעניין אותה גם אם לכאורה היא נמשכת להרפתקאות האלה רק בשביל לעזור ליונתן.
אם זה לא היה מסקרן אותה היא לא היתה עושה את זה. וזה שהיא הלכה לדורי כי נמאס לה זה משהו רגעי שיחלוף עוד מעט, כי ברור לכולנו שדני ויונתן יהיו ביחד לנצח נצחים.

או! עכשיו את מדברת!

הם גם מתאימים, לא יעזור שום דבר, וגם מכירים את תקופת החיים שלהם מאז בית האומנה והכל...
זה פשוט בלתי נמנע

שיר m

Well-known member
נכון נכון, אבל אני עדיין אוהבת את דני ודורי ביחד:)

דורי זה חרא דמות נקודה
בכל עונה הבחור יוצא חרא. מספיק לזכור את הקטע שהוא האשים את דפני שהכשילה אותו ואפילו יזם איתה בכוונה עימותים בעוד שרונה עשתה את זה. או כשהוא אמר לה שהוא שיקר לה "אבל כדי לעזור לחבר! אז זה שונה לגמרי מזה ששיקרת לי!".
&nbsp
וכמובן, כשיולי רימתה אותו, דורי לעג לרונה בכל הזדמנות. ההבדל, אגב, שרונה בכתה ודפני החזירה בחזרה.

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 144
כל מה שאתם חושבים על פרק 144 לכאן!!!!!!

למעלה