גאליס-מופע הסיום ....

Roei152

Well-known member
מנהל
גאליס-מופע הסיום .... אז גאליס ייפרדו מאיתנו במופע סיום ענק וחגיגי .. בו ייקחו חלק הרביעייה הקבועה (תובל, אליאנה ,שירן ודניאל מורשת) , הזוג הקבוע של כל העונות שבמופעים הקודמים התחלף בינהים ..( דניאל גד ונווה ) ועל תקן האורח, בן.....
"גאליס -מופע סוף " בהיכל נוקיה ב20.7 ....

panda0zombie

New member
מעניין מה יהיה במופע
זה יוצא אחרי הפרק סיום של הסדרה נכון? אם כן אז זה די יבלבל מבחינת סיומים כי למופעים של גאליס יש מן הסתם עלילה אז הסוף של המופע בעצם יהיה הסוף של הסדרה אם הבנת למה אני מתכוונת

שיר m

Well-known member

Roei152

Well-known member
מנהל
וגם ערוץ גאליס חוזר.......
בניגוד לפעם שעברה בו ליווה הערוץ את החודש שלפני המחצית השנייה של העונה השלישית (5)...
הפעם הערוץ הולך ללוות את העונה עצמה (7) ובעצם ישדר במקביל לערוץ הילדים שישדר את הפרקים החדשים , פרקים וספיישלים של העונות הקודמות ...
שידורי הערוץ יתחילו ב29.5, יום לפני העונה החדשה.....
&nbsp

panda0zombie

New member
יש גם ערוץ לגאליס?
וואו זה באמת הפך למעצמה ענקית. אני מופתעת שלזה לא עשו בינתיים גרסא אמריקאית.

rubmwue1234

New member
האמריקאים לא לקחו את זה
כי הם לא היו לוקחים בחיים ברצינות דבר כזה שטותי...

panda0zombie

New member
די מסכימה
אבל זה די הפתיע אותי שמכרו את החממה לפני גאליס. אולי אני טועה אבל מרגיש לי שגאליס יותר מצליחה מבחינת קהל וכאלה

rubmwue1234

New member
גם החממה הצליחה..
פשוט גאליס עשו מעל ומעבר בקשר לסדרה שלהם,
ומעל ומעבר אלו אולי צמד מילים יותר מדי קטנות בשביל לתאר את שלל הדברים הקיצוניים שהחליטו להוציא מהסדרה הזו.
אני חושב שהקיצון עם הדברים שהוציאו לסדרה זו הסיבה שגאליס כנראה באמת הצליחה קצת יותר מבחינת הקהל, לעומת החממה.
את האמת, אני בטוח שאם החממה היו עושים את זה אז זה היה אותו הדבר..
למרות שהחממה, שוב, גם היא נהנתה מהצלחה מסחררת לפי הנתונים...
אבל אחרי הכל, אני מסתכל על הסדרה עצמה,
וכמובן שזה הגיוני לי שלקחו את החממה ולא את גאליס...
&nbsp

אפרופו...
יש לנו ד"ש מכבודו, היישר מעיר הסרטים והכוכבים הרחוקה...

הוא סיים לכתוב את העונה הראשונה.

הוא ורועי פלורנטין, הבמאי, יושבים להם בנעימים. עכשיו הוא באמת איש העולם הגדול...
למרות שאני כבר לא יודעת מה לחשוב על כל זה.

panda0zombie

New member
אני כבר ממש מחכה לגרסא האמריקאית של החממה
מקווה שהיא תהיה טובה ומחכה לראות את מי ילהקו. מוזר לי רק שמצלמים את זה בישראל ואומרים שהמיקום של הסדרה יהיה בקליפורניה. מוריד מתחושת האמריקאיות שלה. אבל אני סומכת על גיורא ונטפליקס

לא יודעת.. אני פחות מחכה לזה.
כאילו, למרות שעם ההפקה הזאת, נבין (אולי) שהאפשרות לחזור אחורה בזמן קיימת, אני לא אחליף את המקור, שלנו, בעד שום הון שבעולם! מבחינתי, זה הדבר האמיתי.

לא את השפה, לא עצם העובדה שזה הדבר המקורי, וכמובן שלא את השחקנים, הדמויות והאהבה המיוחדת הזאת, הגדולה מהחיים, שבאמת כל זוג אחר לידם (שהיה לפניהם, או כזה שהגיע ועוד יגיע אחריהם) יכול להיחשב מבחינתי חמוד, אבל לעולם לא יגיע (בעיניי) לרמה והעוצמות שהם שידרו ביחד...

מעבר לזה, באמת לא ברור לי כמה שינויים יהיו, גם בהתחשב בזה שמחלק מהדברים הם לא כ"כ היו מרוצים שם, כמו שהוא סיפר קצת. למרות שהצופים האמריקאיים לא בדיוק צפו במקור, עדיין נורא מוזר בעיניי שהוא יילך כמעט אחד לאחד. כלומר, את המשולש הידוע לשמצה הוא השאיר, כמובן, אבל מה למשל עם הסיפור הגאוני של רובי? אני כבר לא יודעת האם עדיף שהוא ימיר אותו גם אצלם, או שאחרי ההזיה הזאת שהוא משום מה בחר לעשות, עדיף שהגאונות שהייתה תישאר רק בגרסת המקור.
אבל האמת היא שזה עוד לגמרי חזון למועד... בואו נראה איך ועד כמה זה יתפוס אצלם. בינתיים עונה אחת.

אני יכולה להעלות עוד אי אלו דוגמאות לגבי מהלכים שאני תוהה אם כדאי היה להשאיר על כנם, או דווקא ההפך הגמור.

panda0zombie

New member
נראה לי שיבחרו שם להתמקד יותר ברומנטיקה
אמריקאים אוהבים לראות דרמות של אהבה בתוכניות שלהם

Roei152

Well-known member
מנהל
נו? בחממה לא חסר רומנטיקה.....
כפי שהפורום יכול להעיד...
הפורום הזה עבר את הטלטלה הרומנטית הגדולה ביותר שלו בחממה...
&nbsp

panda0zombie

New member
כן אבל
בחממה עם כל הרומנטיקה היה גם די הרבה מתח... אולי בהפקה שם יעדיפו שיתמקדו יותר ברומנטיקה יותר מאשר במתח ובעלילת החלל או משהו כזה.. אלא אם כן גיורא ילך על כמו שעשה פה שזו בערך כמות מאוזנת (לפחות בפרקים שראיתי)

Roei152

Well-known member
מנהל
אבל יכול להיות שבגרסה האמרקאית
יהיה תיקון רב של טעוית שנעשו בגררסה הישראליית.. למשל גיורא יוביל את המהלכים שנעשו בעונה השניה , ככה שהטוויט על רובי יוצג לנו אחרת, כדי להתקדם לעונה השלישית זה יהיה "תיקון" של הגרסה הישראלית.....
&nbsp

panda0zombie

New member
נראה מוזר שזה ילך אחד לאחד כמו בגרסא שלנו
כי הרי הצופים האמריקאים יכולים פשוט לקרוא על הגרסא העברית ולגלות הכל לפני.. אין מצב שעשו את זה אחד לאחד

Roei152

Well-known member
מנהל
וגם אנחנו הצופים הישראלים רוצים הפתעות....
לצעוק על גיורא "למה עשתת את זה ככה? למה שידכת את דינה לאלפי?"

panda0zombie

New member
דיברנו קודם על זוגות לא קשורים

מעניין אבל איך הוא באמת ישנה את הדברים.. כי זה מרגיש מוזר ולא הגיוני אם יהיו דברים אחרת. בטח יוסיפו דמויות חדשות שלא היו בגרסא המקורית

למעלה