לא יודעת.. אני פחות מחכה לזה.
כאילו, למרות שעם ההפקה הזאת, נבין (אולי) שהאפשרות לחזור אחורה בזמן קיימת, אני לא אחליף את המקור, שלנו, בעד שום הון שבעולם! מבחינתי, זה הדבר האמיתי.
לא את השפה, לא עצם העובדה שזה הדבר המקורי, וכמובן שלא את השחקנים, הדמויות והאהבה המיוחדת הזאת, הגדולה מהחיים, שבאמת כל זוג אחר לידם (שהיה לפניהם, או כזה שהגיע ועוד יגיע אחריהם) יכול להיחשב מבחינתי חמוד, אבל לעולם לא יגיע (בעיניי) לרמה והעוצמות שהם שידרו ביחד...
מעבר לזה, באמת לא ברור לי כמה שינויים יהיו, גם בהתחשב בזה שמחלק מהדברים הם לא כ"כ היו מרוצים שם, כמו שהוא סיפר קצת. למרות שהצופים האמריקאיים לא בדיוק צפו במקור, עדיין נורא מוזר בעיניי שהוא יילך כמעט אחד לאחד. כלומר, את המשולש הידוע לשמצה הוא השאיר, כמובן, אבל מה למשל עם הסיפור הגאוני של רובי? אני כבר לא יודעת האם עדיף שהוא ימיר אותו גם אצלם, או שאחרי ההזיה הזאת שהוא משום מה בחר לעשות, עדיף שהגאונות שהייתה תישאר רק בגרסת המקור.
אבל האמת היא שזה עוד לגמרי חזון למועד... בואו נראה איך ועד כמה זה יתפוס אצלם. בינתיים עונה אחת.
אני יכולה להעלות עוד אי אלו דוגמאות לגבי מהלכים שאני תוהה אם כדאי היה להשאיר על כנם, או דווקא ההפך הגמור.