גאליס- בקשה מכם...

Roei152

Well-known member
מנהל
גאליס- בקשה מכם... אני לא יודע אם בראשון מתכננים להעלות את הפרק הראשון שיהיה פרק כפול לוי או די ולכן לא אעלה שרשור פתיחה מוקדם...
אם אכן בראשון יעלו את הפרק ... מבקש לא לכתוב שם דעה על הפרק עד שאני מעלה שרשור פתיחה ... תודה ...

כן המפקד!

ככה בדיוק צריך לנהוג במקרים כאלה של הקרנות טרום בכורה.
האמת שגם לא בטוח שאספיק לצפות בפרק כבר בראשון...

Roei152

Well-known member
מנהל
דרך אגב
ראית מה כתבתי בעקבות כתבה של "חדשות הבידור " על הסט של נעלמים?
ומה כתבתי בעקבות כתבה שבה עודד רז מדבר על העונה האחרונה?
מה הפסקת לקרוא דברים אחרים? רק החממה...?

הפרק אתמול, אתה יודע, הוציא אותי לגמרי מריכוז והכל...

נכנסת עכשיו לצפות בכתבה... תודה.
לגבי עודד רז, תשמע, לא נעים לי לומר, אבל הם פשוט כל כך מלאים באגו, עד כדי כך שהם לא מסוגלים להודות בקול רם וברור, שאינו משתמע לשתי פנים, ובאופן הכי פשוט ומתבקש שיש, שזו אכן עונת הסיום. וזו אכן.
נו, אז שלא יודו. שתבושם להם ה"התחכמות" הזאת. נו, אז מה קרה? העיקר שאנחנו כבר הבנו, ואני באמת מקווה שלא צצות לך שום ספקות יותר. זהו.

הם עשו הכל חוץ מלהודות
כי הוא אמר "זה הקיץ האחרון".
&nbsp
והם אומרים שם שזה "הקיץ האחרון".
&nbsp
אז למה שלא יודו וזהו? הנה, העובדות מראות שזה הסוף. למה אתם מכחישים?

סתם פאתטיים. צר לי, אבל חייבים להודות בזה.
זה בלי שום קשר לאיכות היצירה שלהם בפועל.
המון אגו נמצא שם מאחורי הקלעים, עם השנים המצב רק החריף, וזה בא לידי ביטוי כמובן גם בשלל "תופעות הלוואי" שהסדרה הזאת יצרה.

גיורא יודע להעלות בזמן פוסט אישי המודיע רשמית על סיומה המתקרב של סדרה שלו, והם, לעומתו, עיניך הרואות... לא מכבודם להודות כבר שזה באמת הסוף.

כי תמיד אפשר לעשות ספין אוף
לקחת דמות, לא בהכרח דמות ראשית, ולבנות עליה סדרת המשך. כי יש עוד סרט שצילמו ויגיע כנראה בקיץ, בין החלק הראשון והחלק השני של העונה, אולי בכלל מתכננים לחלק אותה ל3 חלקים ולא 2 כמו שהורגלנו ולייצר 75 פרק שזה המון?
&nbsp

לא נראה לי שהם תכננו מספר פרקים כזה, בדומה לגיורא.
אין מצב. זה לא הם.
אני צופה שיהיו 50 פרקים, כרגיל. מקסימום 55.

Roei152

Well-known member
מנהל
לא אכפת לי אם יש 75 פרקים או יותר לעונה ...
ואם הם מתתכוונים לחלק את זה לשלוש או שנים..
אכפת לי רק שפרק הברברקיו הבא יהיה הפרק האחרון בהחלט!!! לא אכפת לי אם יונתן יקפא או לא רק שיגמר בסוף הקיץ הזה ... ובייבייי גאליס....

למעלה