גאליס בערוץ 2?!

"מה קורה כשהמיועד נשאב ליקום מקביל?"

טוב, זאת השאלה הכי דבילית ששמעתי בערוץ 2 אי פעם. מה הלאה? "מה יקרה כשנמרוד ינסה לחבל ללירון במבחני הכניסה לנבחרת"?

גאליס בערוץ 2?!

כן, זה היה הזוי, אבל הם מגיעים עכשיו לערוץ 2, הסרט "המסע לאסטרה" משודר עוד מעט.

הזוי לגמרי לראות "המיועד" כתוב בערוץ 2.

ועוד בפריים טיים!

Roei152

Well-known member
מנהל
אני אסביר
כולם בארוחות חג ... או קיי ?
רשת היא אחת מהמפיקות ששל הסרט ... וכנראה בתור שכזאת , היא בעלת זכות לשדר את הסרט מתי שהוא בערוץ 2..
עכשיו הייתה לה שעה פנויה ... החדשות אף צומצמו לחצי שעה בגלל החג ולא רצו לשים איזה משהו כבד .. ויש מנהג כזה לשים בחגים סרטים בערוצים
רצו לשים משהו קליל שגם ילדים יכולים להנות ממנו ,
אל תתפלאו אם בעתיד תראו גאליס גם בערוץ 10 , הם המפיקים השותפים של הסרט השני...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
לא במשפחה שלי
אנחנו בפרט חילונים , כלומר התא של אימא , אבא אני והאחים . שלי ..
הצד של אבא שלי כולם דתיים (הוא חזר בשאלה... ) לכן אצל הצד שלו חוגגים לפי הדת ועושים ארוחה גם בערב השני ...
&nbsp

d1f2

Well-known member
וההסבר הרגולטורי:

קשת, רשת וערוץ 10 מחויבים להשקיע כ-4 מיליון שקלים כל אחת בשנה על הפקות קולנועיות.

לפעמים אחת מהן מחליטה להשקיע בסרט שלם תחת ניצוחה, כמו "זוהי סדום" של קשת למשל, אבל לרוב כל אחת מהזכייניות "שורפות" כמה מאות אלפי שקלים כדי לממן את הפרסום של הסרט בפרסומות, בשלטי חוצות, עיתונים וכו'. בתמורה להשקעה (שהם הרי מחויבים לה) הם זוכים בזכויות השידור של הסרט בטלוויזיה אחרי ש HOT ו YES מוציאות מהסרט את המיץ ב VOD.

אז הכסף על הסרט כבר בוזבז, הסיכוי להשיג רייטינג גבוה למשדר של שעתיים + (סרט כולל פרסומות) שכולם כבר ראו הוא נמוך וכדי שיכירו להם בהשקעה של הסרט הם חייבים לשדר אותו. האמת? רשת שיחקו אותה עם השיבוץ. אם הסרט יביא להם 10% רייטינג זאת תהיה הצלחה אדירה.

Roei152

Well-known member
מנהל
"זהו סדום" זה פשוט
ארץ נהדרת -הסרט .. בגלל זה זה של קשת..
&nbsp

d1f2

Well-known member
10% זה היה מאוד אופטימי

ערוץ 2: הסרט "גאליס" עם 3.8%
ערוץ 10: השידור החוזר של "יום הולדת 75 לירון לונדון" הניב 6.4%

למעלה