גאליוסי 2- פרק 52

גאליוסי 2- פרק 52

אז בפרק של אתמול הכול השתנה, ואנחנו גילינו שאדם מוכן להעיד.

אז אני רק יכול להגיד שבשבוע הבא יהיה מה זה מפחיד... אבל הפעם? הפעם פרק נחמד יותר. הרבה יותר.

לאחר מה שקרה, יוני מאושר מכך שנראה שמזלו ישתנה סופסוף. איתן רוצה לחזור לשקד ומחליט לגייס לשם כך שותף מפתיע.

קריאה נעימה!

גרסת הבמאי

פרק טיפה מטורף אבל כיפי מאוד...
&nbsp
אז יש את ההוכחה שאומרת שנטלי לא הולכת לכלא, ואדם לא הולך לכלא למרות הכול. אז מעניין מה יקרה כשנטלי תצא משם... טוב, יוני מוכן לסלוח להם למרות הכול, הוא באמת מלא ברגשות עכשיו. ואדם ודפני חזרו להיות ביחד. טוב, זה מתחיל להסתדר.
&nbsp
אוקיי, הוגו הוא הכתובת לאיתן, להמציא לו תכנית זדונית ונהדרת למטרה מסוימת. והתכנית תסתיים ב-14:59. לא בשלוש. 14:59! תקשיב להוגו ותגיע בזמן!
&nbsp
נטלי מקבלת את השיחה. אבל לא משנה, היא עדיין בקטע של לתקוף אסירים. שהתחילו. אבל הנה, נטלי מקבלת את ההודעה שתשנה את חייה. באמת תשנה את חייה. הנה, נטלי, את תצליחי להשתחרר בסוף, זה כבר מגיע... ובאמת, עכשיו כשנטלי תהיה שוב בגאליס, המחנה ממש בלתי מנוצח... אם כי יש לה תכנון בעייתי.
&nbsp
שקד זורקת את הבושם. לא יודע למה רציתי לכתוב את זה. רגע, מה הוגו עושה? זאת התכנית? אוי ואבוי... הוגו מנסה להיות גברי מאוד... אוי ואבוי, זה כזה מוזר... ועדי רואה אותם! חכו חכו, שקד רק התחילה את היום המוזר שלה...
&nbsp
הנה, עדי ושקד, העימות, סופסוף, והפעם שקד היא זאת שבעמדה נחותה. ועדי קצת נהנית מהקטע הזה יותר מדי... ושקד ממש נפתחת פה לאט... היא מספרת לעדי מה היא חושבת. באמת. אז שקד צריכה לאט להבין את מה שהיא צריכה להבין. ועדי ממש גורמת לה לרצות להבין את זה. יופי, עדי...
&nbsp
אז הכול דופק כמו שעון והשאלה מה יקרה בשלוש... ב-14:59! כן! ואיתן קצת מאוים מהוגו בסופו של דבר... אבל הוגו לא נכשל, ואם הוא רוצה ששקד תבין, היא תבין. מעניין אם הוגו צדק בחישובים שלו.
&nbsp
יולי באה לטפל בשקד. כן, כמובן שגם היא חלק מכל העניין... הנה, שקד אומרת ויולי מזייפת את ההלם שלה. ויולי גם גורמת לשקד להרגיש רע מאוד. ויולי מנסה לגרום לשקד להבין את כל זה, האם שקד תבין את מה שצריך? יולי ממש יוצאת עליה. קצת כיף מדי לכתוב את זה. שקד נשברת לגמרי. זה ממש אכזרי, התכנית של הוגו...
&nbsp
טוב, יוני השתנה קצת. והוא ממש לא כועס על אדם ודפני. הוא סתם שמח. והנה! נטלי משתחררת מחר! שזה אומר לא בפרק הבא, אלא עוד שני פרקים בדיוק, וזה יהיה ממש מעניין... למרות שדאבל דייט לא יהיה. אוקיי, הנה זה מתחיל! הנה זה בא! אז הכול מגיע לדבר הזה... תכף שעת ה-ש'... שזה אומר 14:59.
&nbsp
שקד לא אוהבת את הוגו. כזה דבר נורא לא שמעתי מאז שליטמן הגיע לכדברא. שקד מוכנה לוותר על הוגו לעדי. והנה, לאט לאט, שקד עומדת להבין... עוד רגע... כן, הנה, היא הבינה במי היא מאוהבת! כן, הנה, השעה היא בדיוק 14:59. בדיוק מה שהוגו תכנן.
&nbsp
טוב, הנה ההתחלה... שואו מופרז בסגנון של הוגו. והנה, שקד מגלה שעבדו עליה, רק רצו לעשות לה תרגיל. חתיכת תרגיל. אבל למרות הכול... היא מוכנה לחזור לאיתן. זה קרה. עוד זוג חזר לעצמו. תודה רבה. עכשיו השאלה מה יקרה עם ספקטור.
&nbsp
והשיר של היום... לכבוד השואו המופרז?

בפרק הבא:

ליעם, דני ויונתן עומדים מול החניכים. יולי מסתכלת עליהם.
"טוב. אז רק רציתי להגיד לכם תודה. באמת. אתם לא הייתם חייבים לעשות כלום, ו..."
"כן היינו. נראה לך שהיינו מוכנים לתת להם לקחת אותך?"
"לא, ולמרות זאת אני..."
"ליעם, אתה לא יודע כמה זה טוב שזה קרה. באמת."
&nbsp
דורי ורונה מסתכלים על אליה.
"מה? לא, שלא תחשבו, אני עוד כועסת. אבל אני בסדר איתכם. בסוף."
"אפשר לדבר על זה ברצינות?"
"ברצינות? אני מסבירה לכם אלף פעם, אני לא לסבית! לא!"
&nbsp
יונתן ודני מסתכלים על ליעם.
"ליעם... אולי..."