גאליוסי 2- פרק 50

גאליוסי 2- פרק 50

לא שכחתי, בסך הכול חגגתי את סיום התואר השני (ובאופן פרטי - את כתיבת פרק הסיום של גאליוסי, בעוד ארבעה שבועות בדיוק!).

אבל פרק 50 עומד לסיים לכם את השבוע בבום. כי משהו רע עומד לקרות.

יונתן מנסה לתכנן משהו קיצוני וגיא מגיב בהתאם. הלחץ על אדם הולך וגובר, כשהאורחים החדשים מנסים להתאקלם קצת במחנה.

קריאה נעימה!

גרסת הבמאי

כן... אז יונתן מחכה למשימה. איזו משימה? מה הפעם הוא מתכנן לעשות? והאם זה יפגע בו, או בדני? טוב, יונתן לא מוכן לשתף את ליעם בשום דבר כאן. הגיוני ולגיטימי מבחינתו. אוי ואבוי, הוא מתכנן להרוג את גיא היום. זה לא טוב.
&nbsp
טוב, אז יוני ואלמוגי צריכים לשתף פעולה. ונינה באמת מוכנה לסלוח לאבא שלה על כל מה שהוא עשה. אבל עמליה לא. חבל. טוב, לפחות לנינה יש מריבות הורים, משהו שקצת היה חסר לה.
&nbsp
דני ממש כועסת על מה שקרה כאן עם גיא. אבל למה? מה הבעיה בלהרוג אותו (שזה דבר מבורך שצריך לקרות בכל סדרה)? אבל הנה, לדני יש בעיה כי היא מרגישה שאין תכנית, אין היגיון, אין שום יכולת לטפל בגיא. וליונתן פשוט לא אכפת מזה. אבל לדני כן אכפת מזה, והיא לא רוצה שהוא ייפגע מרוב העניין הזה. ובגלל זה היא מנסה לפייס ביניהם.
&nbsp
יופי, ליעם. אתה שיכור.
&nbsp
דפני ואיתן. קול. סצנה שהיה נחמד לכתוב, ודפני מבינה בחברים שמשקרים. תאמינו לה. ואיתן מבין. ודפני זוכרת טוב מה זה לשקר למי שאתה אוהב. היא ראתה את זה בעצמה. אז רגע... מה איתן מתכנן? אז זהו, שאת זה נלמד בקרוב.
&nbsp
יונתן באמת השווה עכשיו בין גיא וליעם. באמת. זה נשמע נורא. ועוד יותר נורא שהוא פשוט מתכנן להרוג את גיא בצורה הזאת.
&nbsp
גיא וסלאש. מעניין מה גיא עושה עכשיו. הוא די רגוע. טוב, סלאש לא ממש רגוע. הוא די עצבני. אבל מה התכנית החדשה? ומה בדיוק גיא סידר להם כדי שהם יהיו עסוקים בזמן שהם עושים את זה? שש וחצי... אז מה בדיוק גיא תכנן?
&nbsp
שבע בערב. יופי. אז התכנית של גיא מתחילה.
&nbsp
יוני ואלמוגי בשיחה על נטלי. האם זה עומד לעבוד? ויוני מאשים את עצמו בזה שהוא הכניס את נטלי למצב הזה. בתכל'ס הוא די עצוב, אבל זאת לא אשמתו.
&nbsp
אוקיי, הוגו רציני כי הוא ניתק את הפלייסטיישן. וזה משהו ממש לא יפה. הוגו מתעמת סופסוף עם אדם, אדם איבד את בן בריתו האחרון... אבל אדם מפחד להיכנס לכלא, שזה פחד מוצדק. אבל להוגו יש תמיד תשובות. תמיד! תמיד נגן על החניכים שלנו, זאת התשובה. והוגו צודק. אבל לאדם עדיין לא אכפת. הוא מבין שיש מחיר לשלם...
&nbsp
טוב, הנה פרידה מההורים. יפה. אז יונתן עומד להרוג את גיא, והנה, ארי מבקש ממנו רק לחזור בשלום. אבל האם ליעם יחזור בשלום?
&nbsp
יופי שדפני מרגיעה את יוני. אוי. מישהו מהמעגל הפנימי? נראה לכם שזה יקרה? אז אין עוד פתרון, יוני רוצה עוד מבצע...
&nbsp
והנה שוב פעם, דני עוצרת את המשימה כי היא רוצה שליעם גם יבוא ויתערב בעניין. אז יונתן ממש מתעצבן, כי זה קורה ממש לפני המבצע. ולא משנה שיונתן המיועד, כי מה הוא בעצם בלי החברים שלו? וזה הופך לממש ריב, ממש ממש ריב... רגע. מה קורה? מה נסגר? מה קורה שם? זאת התכנית של גיא? הנה... תכף נשמע...
&nbsp
יוני רוצה מבצע נוסף, יאללה, תנו לו מבצע נוסף! קדימה! אבל לשאר גם לא אכפת, ברור שאליה איתו. ודפני? בוודאי שכן. יוני גם יודע שזאת לא פעם ראשונה שנלחמים בפשעים של בעלי הון בגאליס... ואם כבר מדברים על פשע... ליעם עצור.
&nbsp
מצטער, ליעם, לא אמרתי שזה יהיה קל...

בפרק הבא:

ארי והחניכים נעמדים מול תומר דוידוף.
"אל תאשים אותו סתם ככה. אנחנו לא ניתן לך לקחת אותו."
"מה אתם אומרים. ככה?"
"ככה."
"טוב. אז אני מוכן ללכת לקראתכם. בואו נחקור את העניין הזה."
&nbsp
אדם מסתכל על יוני ודפני.
"אם הם מחליטים שאתה הולך לכלא, אתה הולך לכלא. אין מה לעשות."
"יש מה לעשות! המשטרה הזאת לא תיקח מפה אף חניך יותר. לא אכפת לי אם ליעם באמת עשה את זה או לא. משפחה לא מפקירים."
"ב...בדיוק. זה כל מה שיש לי להגיד."
&nbsp
תומר, עם ליעם לידו, מסתכל על דני.
"את... אתה לא ברחת כי היא מתה?"
"מה? מי אמר לך שהיא מתה?"
"יונתן. הוא אמר לי שבגלל זה השתגעת. הוא אמר לי שהוא רצה לשמוע שיש סיכוי לנקום עלייך. קראתם על שמה תינוקת."
&nbsp
איתן מסתכל על שקד.
"רק רציתי להבין ממתי את כזאת מוכנה להתעמת עם כל כך הרבה דברים."
"אני? אני אמיצה."
"ממתי?"
"מאז שהצטרפתי אליהם. מאז שהצלתי אותם. מאז שפגשתי אותם."
&nbsp
תומר מסתכל על עמליה ודני.
"מה יש ביער הזה?"
"קסם. יש פה קסם עתיק. אתה מבין?"
"בדיוק. והרבה, הרבה חברים. שמוכנים להקריב את עצמם אחד בשביל השני."

למעלה