גאליוסי 2- פרק 48

גאליוסי 2- פרק 48

אנחנו ממשיכים במסע שלנו, ונחשו מה? מחר ייכתב הפרק האחרון.

אבל הפעם, פרק עם סיום כל כך מרגש... אגב, הסופ"ש יהיה ממש מותח.

נינה מגיעה למסקנה חשובה, בעוד שיוני מדוכא מזה שהוא לא מצליח לעזור לנטלי. ליעם ויונתן מתעמתים שוב, כשגיא מעכל את מה שקרה בינתיים.

קריאה נעימה!

גרסת הבמאי

אוקיי, נטלי מנסה להתאקלם בכלא. מיותר לציין שזה לא מצליח, היא קשה מדי כדי להיות באזור הזה. אה, ושמתם לב? נטלי אמרה את המשפט של מנחם ליוני...
&nbsp
יוני גם מסכן בגלל כל הדברים האלה. אני לא מאמין שנטלי עומדת לשבת בכלא להמון זמן. אגב, יוני לא שם לב, ותהל ואליה לא יודעות את זה, אבל כשדפני משקרת, היא מטה מבט.
&nbsp
נו, אז אולי גיא בכל זאת יחזור למוטב ויהפוך להיות נסיך נחמד כמו שרועי רוצה? אה, לא. ממש לא. הוא חוזר לתכנית. יופי. הנה, רגע האמת תכף מגיע, תכף מוצאים את יקום אפס, ואז עולה השאלה מה יקרה. מסכן סלאש. אין הערכה.
&nbsp
נינה מנסה לעזור ליוני גם כן, אבל חכו ותראו איך... נינה מבינה אותו מאוד. אבל ליוני אין שום הוכחה, אז איך, לעזאזל?! וזה רק מדכא את יוני עוד יותר.
&nbsp
ליעם מקבל ביקור... וזה מאוד בעייתי. הוא במצב מאוד, מאוד, רגיש. ויונתן לא רוצה לראות אותו, והם בוויכוח עצום. אוי, הנה יונתן. הוא נשמע לי ממש כועס, אני לא חושב שזה הולך להיות טוב.
&nbsp
יוני לא מאמין לדפני? מה לעזאזל? ויוני מנסה לעזור לאדם. אם הוא רק היה יודע. יוני מקבל רוח קרב ואדם מבין שנטלי פגשה את אבא שלו. בערך.
&nbsp
גיא שוב שקוע בכל הדברים שלו. ועכשיו הבנתם שלא משנה מה, העתיד של כולם זה למות. אפילו של גיא...
&nbsp
נינה המסכנה, היא במצב קשה. רגע, מה היא באמת מתכוונת לעשות? אוי. רגע. לנינה יש רעיון מסוים... מה הרעיון הזה? נגלה עוד מעט.
&nbsp
ליעם ויונתן בעימות הגדול שלהם. והנה ליעם מסביר מה בדיוק הבעיה שלו, אף אחד לא סומך עליו. ויונתן לא נשאר חייב לו, הוא משיב לו כגמולו.
&nbsp
אגב, תהל אומרת שהם שבוע לפני תשעה באב, אני רק אגיד שבתשעה באב המחנה כבר לא יהיה פעיל, כי הוא יסתיים לפני כן. אז חשוב לציין. ותהל עוזרת ליוני להתעודד, איך היא תמיד יודעת. אז רגע, נינה צריכה שתהל תסיע אותה? עכשיו? בשבת?! תהל מוכנה. מסכנה. עצוב שהיא צריכה לפעמים לחלל מצוות למען החניכים, אבל היא צריכה. עכשיו יותר מתמיד הם צריכים להתפלל...
&nbsp
אוי, אליה מתכננת לקלל את רונה. דורי מכיר את זה טוב... יובל גם מפחדת מזה. מעניין מה אליה תעשה עכשיו...
&nbsp
יונתן יורד לרמה אישית מול ליעם... לא טוב. וליעם צריך לספוג את זה ויונתן עצבני מאוד. וליעם גם יורד לרמה אישית. יולי ודני לא מאמינות שדבר כזה קורה... והנה, ליעם ויונתן מחליטים להפריד כוחות אחת ולתמיד. האם ליעם באמת יכול להציל את העולם? טוב, זהו. הם נפרדים. הנה זה. הסוף.
&nbsp
שתדעו שבמקור לא הייתה אמורה להיות סצנה במכונית, אלא נינה לבד... אבל הייתי צריך דיבור וזה מה שנראה לי יפה. רגע, למי לעזאזל נינה הולכת ל... והנה זה הגיע. אחרי ארבעים ושמונה פרקים, נינה נפגשת עם אבא שלה. ויודעת שזה אבא שלה.
&nbsp
והשיר של היום, לכבוד נינה שחוזרת אל משפחתה...

בפרק הבא:

נינה עומדת מול אייל אלמוגי.
"תשמעי, העלמה בראון, אני לא מעוניין לפתוח את העניין הזה. מקובל?"
"לעזאזל איתך! שמונה עשרה שנה אני מחכה לרגע הזה, אל תהרוס לי אותו! *אלמוגי משתתק. נינה נושמת עמוק.* אל תהרוס לי."
&nbsp
דני ויולי מסתכלות על ליעם.
"לא היית צריך לעשות את זה, ליעם."
"ברור שאת תמיד תהיי בצד שלו. גם את, יולי?"
"אני לא בשום צד, אנחנו באותו הצד."
"זה מה שאתה לא מבין, ליעם. אתה ויונתן, ואני וכולנו בגאליס... יש לנו את אותה המטרה."
&nbsp
"אז... בעיות רומנטיות?"
"ועוד איזה."
"מוזר, את יודעת. לא הייתי חושבת על אליה שהיא אוהבת נשים. מעניין מה נטלי הייתה חושבת."
"למה כל הנושא הזה של מה מישהו היה חושב? מה זה מעניין?"
&nbsp
אדם יוצא מהמקלחת. הוא מסתובב ואז נבהל כי עדי שם.
"עדי! מה יש לך?!"
"אתה עדיין לא מתכוון להודות ששוקרון היה פה."
"עדי, בחייך."
"תענה לי. אתה לא שינית את דעתך."
"ממש לא, עדי, אין סיכוי."

למעלה