גרסת הבמאי
טוב, יונתן פשוט לא יכול לסבול את מה שליעם עושה וחייב לעצור אותו. דני יותר חכמה ומנסה שהם יתנהלו טוב יותר. אוי, סלאש! סלאש עומד ל... רגע, הוא מציע להם ל... לשתף פעולה?!

ליעם לא ממש מת על זה שהוא עוזר לעמון, אבל הוא מוכן לסבול. למה שלא יסבול? מבחינתו זאת הדרך לעצור את גיא. עמון מאוד ערמומי והוא גם מאוד חכם. עם זאת, לליעם לא אכפת מזה, הוא מוכן לעזור לו כאן. כן, זה קצת מוזר, התכנית שלהם, אבל זה מה שיש להם.

אליה ויובל מגיעות לעימות חזיתי. בפעם המאה, אני חושב. לפחות רונה שם כדי לעצור את זה. אבל אליה שונאת אותה אפילו יותר.

אוי ואבוי, גיא ממשיך להיות מטורף. זה הסוף. נכון? זה הסוף! כן, הנה. גיא מוותר לעצמו. לא אכפת לו יותר, הוא לא רוצה יותר. או ש... הכפפה לא רוצה את זה? מה הכפפה רוצה שהוא יעשה?

סלאש רוצה לעזור, יונתן לא רוצה שיעזור לו. יופי. דני מעדיפה אותו, אבל אולי היא נזכרת בסלאש שהציל אותה פעם? מזמן? טוב, יונתן ממש עצבני עליו. וסלאש מנסה לכפר, אבל יונתן פשוט לא מוכן לשתף פעולה. אבל בסוף יונתן משתכנע מסלאש. זה טוב. עכשיו השאלה מה הם יעשו עם ליעם בסוף כל הסיפור הזה... טוב, סלאש עומד להיכנס לשם.

רונה ואליה בעימות המיוחל, שכולנו רצינו לראות מזמן. ורונה מנסה להראות לאליה את האמת. אליה לא אוהבת את זה.

דפני המסכנה. נפרדה מאדם. עצוב. יופי, דפני, תירגעי... יוני. יוני זה לא הזמן. אל תעשה את זה. יופי, יוני, נהדר. עכשיו מה? אולי באמת לכרות לעצמך את הלשון זה רעיון טוב.

סלאש בא להתעמת עם ליעם. שוב הם מתעמתים. אף פעם לא סותמים, שני אלה. אבל אולי העימות זה בכלל על בילי. אולי זה עליה. אולי... אוקיי, הנה התכנית, הנה זה בא! הם תוקפים! יונתן לקח את המכשירים. אבל עמון נלחם מולו! אוי. והנה הוא מת. עמון מת. טוב, אז עכשיו... שיט, סלאש. הנה הבגידה שהייתה ברורה. אז סלאש החזיר את הכול לגיא. והשלישייה? ממש לא בסדר.

יוני ודפני מתנצלים. נחמד. הם חברים טובים באמת. חברים טובים. אוי, מה קובי רואס רוצה ממנו? לא טוב. מרגיש לי לא טוב.

שיט, אליה ורונה בעוד עימות. ואליה פשוט מלאה בשנאה וב... דורי, למה אתה לבוש בסיר ועם פרח? זה מזכיר לי משהו... זה מתרחש. דורי ורונה. הם חוזרים. דורי מנסה לשכנע אותה אבל רונה לא מוכנה, היא לא יכולה... אליה לא יכולה לתת לה. זה נורא. אליה... לסבית? כן או לא? טוב, הפעם רונה לא יכולה להסתכל לו בעיניים ולהגיד שהיא לא אוהבת אותו. היא יכולה לעשות את זה על רגל אחת? אוי. יוני. מסכן.

והנה זה. הרגע שחיכינו לו. גיא חזר לעניינים. שוב חזרנו למצב הרגיל...

השיר של היום, כנראה זה הסוף... כמה גליליאו כבר אפשר להגיד?