גאליוסי 2- פרק 40 החשוב!!!!!!!!!

גאליוסי 2- פרק 40 החשוב!!!!!!!!!

רועי מפסיד, אבל הוא לא רוצה לראות את ליטמן במצב רע אז מה אכפת לי...

יאללה, פרק 40 הנהדר, מבצע נגד גיא!

גיא מבצע את הפעולה נגד המחתרת, שמצידה מחליטה להכין הפתעה. דורי יוצא למשימה שלו, שגורל המחנה תלוי בה. איזה יקום יצליח להשתחרר מגיא?

קריאה נעימה!

גרסת הבמאי

מוכנים לפרק חשוב ומשמעותי?
&nbsp
אוי, גיא... למה? למה אתה לא מקשיב למאיה הנפלאה? למה?
&nbsp
והנה ההסבר לאיך שלוסי... דני, הצליחה לחלץ את יונתן וליעם. יפה. יונתן פשוט מתחנן לתקן את מה שצריך לתקן. לוסי עומדת להיפרד מכולם, וכנראה היא חכמה מספיק כדי לעלות על התכנית של גיא. אז יפה.
&nbsp
יפה, השתלטו על הארמון, אבל עוד מעט כל החיילים מגיעים. ליעם מבין טוב עד כמה האסירים האלה יכולים להיות בשר תותחים. מעביר יקומים!
&nbsp
מצילים את המחנה... סופסוף זה קורה. טוב, הגורל של המחנה תלוי בשקד אגוזי. ובעוד כמה חבר'ה. בכל זאת, הם הגיעו לתא, ועכשיו השאלה היא האם דורי יצליח לזכור... הנה מפגש ראשון בין רונה ואליה. בערך. טוב, דורי רק צריך לזכור. אוי, זריקות... טוב, דורי נכנס פנימה. אז זה כבר בסדר. עכשיו השאלה מה עומד לקרות...
&nbsp
ליעם לא ממש סובלני כלפי האסירים. טוב, הוא חייב לחזור... זה ברור. אגב, הפרק הזה מלא באירוניה. כי יש לנו שני גיא ושני סלאש, ושני מישורים... והשאלה היא מה זה אומר. סלאש כאן מורד, וסלאש שם... לא.
&nbsp
יופי, דורי. לא עבד בכלל, פשוט חזרת כאילו כלום, אפילו לא היה באג בחלום. אליה עמדה לספר לדורי שהיא ויובל ביחד, אבל דורי לפתע קולט משהו. בערך. לא, הוא לא קולט. טוב, מזל שיש את יוני שיזכיר לכולנו על המצב. הללויה, דורי נזכר. ועכשיו השאלה היא אם הם יתעוררו...
&nbsp
כן, סיימון מטפל בילדה. ליבי ליבי על דני. ארי בעד פגישה בין אלמוגי ונינה! זה מעניין. לא חשבתי. אז אלמוגי כזה כי אין לו משפחה או שאין לו משפחה כי הוא כזה? שאלת השאלות. וייבס מהעונה הראשונה כשאיימו עליהם בנשק...
&nbsp
מישהו עשה שחמט. טוב, אם אי אפשר לירות ברובים, בואו פשוט נרביץ איתם... מאיה נלחמת בצורה כואבת, תאמינו לי. עצוב קצת, שמאיה יורדת על כולם גם כשהיא כמעט מתה. טוב, בעצם יש שחמט, כי יש כלי שגיא לא לקח בחשבון... טוב, מאיה מעוצבנת, זה ברור.
&nbsp
ומגיא אחד לגיא אחר. אחד הרבה יותר מסוכן, הרבה יותר אכזרי... רונה פשוט לא אוהבת את הדבר הזה. היא לא אוהבת כשיש מישהו שמתעלל באחיו. זה נורא בעיניה. כן, רונה מזכירה גורל... אבל הגורל של מי שכן מתעמת עם אחיו... טוב או רע? אז גיא כמעט מדבר על דני... מעניין... שהם יפגשו אותה, מתי?
&nbsp
דורי, קדימה, תעיר אותם... והנה. הנה הכול. אגב, גם המעצר של נטלי היה אמור להיות חלק מהסיוט. אבל החלטתי שעדיף לי לשים אותה במעצר אמיתי! יופי, הוגו. ירית בחיילים... תמיד רציתי. טוב, הם מתעוררים...
&nbsp
גיא מת כשמאיה מקללת אותו. חבל. טוב, גיא אחד מת. זה כבר יותר נחמד לעולם הזה... אבל לא מספיק לי. טוב... אז... הם הולכים. הם חוזרים. זהו? וסופסוף, לסלאש אחד יש סוף טוב בחייו. סופסוף... לפחות זה. לפחות יש יקום כזה. אגב! במקור המחתרת הייתה אמורה להכיל את יולי ושקד כמנהיגות, כדי להסביר עד כמה המצב גרוע (הכי חלשות הן המנהיגות). נטלי ונינה היו אמורות להיות מתות בעולם הזה, וכל החולמים היו צריכים להיות בצד של גיא. אבל בסוף זה מה שיצא.
&nbsp
גיא מדבר על העוצמה של סלאש בדיוק אחרי שהרגו אותו. מוזר. גיא לא מאמין בזה שהוא ישלם על המעשים שלו. אבל יש דין... אבל חץ בכתף, נכון? דורי מת על זה. או או. הם ערים. וכועסים. דניאל מול דניאל. רועי בטח לא מת על זה... אבל הנה. כן, נו, אז שורפים את הקפיטול, מה קרה? מה עוד הוגו יצוטט? מה? אז הנה, החניכים מרביצים לחיילים. רגע, איפה בדיוק תהל הרביצה ל... לא משנה, אין חיילים! אין! אז הכול בסדר! הכול בסדר! המחנה השתחרר, המצב טוב!
&nbsp
האמנם?!
&nbsp
השיר של היום, לכבוד הרוגע... לא יהיה לנו עוד הרבה זמן רגוע.

בפרק הבא:

אלצ'קו...
אלכס יושב על הנדנדה.

למה אתה חושב שאתה יכול לשכוח ממני?
אלכס מסתובב בבהלה.

אני פה!
אלכס מתכווץ.

ואנחנו ממש צריכים לחזור.
אלכס מתחנן בפני נינה.

גאליס לא ייראה אותו הדבר כשהוא יפגוש את...
רואים את הבחורה החדשה...

ורד אברמוב!
הבחורה נצמדת לאלכס.

גאליוסי 2, פרק 41: ורד אברמוב באה! מחר...

למעלה