גרסת הבמאי
סופסוף דני, ליעם ויונתן מתאחדים! אהובים שלי... שלישייה נהדרת. די, עכשיו הם מאוחדים ודני תסדר את הכול. את כל מה שהם שיבשו.

כן כן, האחים רואס... ברור שהם יחזרו, אחות שלהם בכלא, נראה לכם שהם לא שמעו?! וכזה מצחיק לכתוב את השיחה ביניהם. אנאהי... אני לא חושב שאנאהי כל כך במצב טוב, אם האחים שמעו עליה...

בדיוק המשימה של דני. להפיל את גיא. תמיד. וכן, לוסי זה מכוון. וכל השמות האלה מכוונים, דני תמיד פעלה כמו יונתן שם. והיא קצת מוכיחה אותם על מה שהם עשו. אז דני יודעת מה היקום... אבל מה זה עוזר במצב הזה?

כן, האחים לא ממש רגועים מזה... ואגב, קובי אמר לנטלי בספרדית "כל כלב בא יומו". אז הוא מבטיח נקמה, בעצם.

עמליה לא יכולה ללכת לישון. לא כשנינה במצב כל כך רע! כל החניכים! מעניין אם אלמוגי מקבל את זה שנינה היא הבת שלו באמת. וכן, הוא עובד בשבת. זאת לא בעיה, כמובן, אלמוגי פשוט עובד בשבת. עימות בין שני ההורים. טוב, גם זה הגיע...

אוי וויי, גברת רואס, מה את עושה פה?! טוב, החזרתי אותה מהאוב כדי שאני אוכל לעשות משהו מעניין. אבל הפעם... כן, הפעם... רגע, אם זה חלום, אז...

אוקיי, הם הגיעו לבית של האויב. כמה חבל. והנה הפענוח של עמליה, הרופאה... ואי אפשר להעיר אותם. אי אפשר. רק מתוך החלום... אוי ואבוי. אוי שיט, לא אלו! לא הספקטורים! לא טוב בכלל...

כן כן... נטלי חולמת. יוני גם ככה בחלום. למה לא להפגיש ביניהם? טוב מאוד, לא? וכן, יוני גם קצת קולט את הבעיות. או שלא. אוי, הוא המטומטם שלה... זוג חמוד. וכן, יוני לא יכול לגעת בנטלי. לא עכשיו. הם עדיין רחוקים. יופי, יוני. אתה לא קלטת...

אז צריך להפיל את גיא. ולוסי תנסה להפיל את גיא. טוב, חברים, שתי העלילות מגיעות בקרוב לרגע האמת בפרק 40 הגדול!

נכון, אלמוגי הוא אלמוגי... מה אכפת לו, הוא מכחיש כל הזמן. עורך דין, לא? ולשקד זה הכי כואב. מה, היא הייתה בת בית שם. אגב, איתן ורונה. חה חה... מצחיק. יופי, אלמוגי, בסוף אתה לא יכול להיות חלק מההצלה של הבת שלך.

הם ממש מאוכזבים מאלמוגי. אבל רגע... לדורי זה לא משנה. דורי רוצה להיכנס לסיוט הזה ולהעיר את כולם. עכשיו הכול תלוי אם דורי יזכור את כל זה בחלום... הוא יזכור? אוי, עכשיו?!

מאיה וגיא... המלכה והמלך. אח. וכמובן, מאיה רוצה לחתוך לקרן את הגרון. שאיפת חייה. חוץ מזה שהיא רוצה גם שיהיו גופות בחתונה שלה... והנה. גיא יוצא. המלך יוצא. האם זה באמת הסוף של המחתרת?!

השיר של היום, לכבוד המרידה הקרובה...