גאליוסי 2- פרק 38

גאליוסי 2- פרק 38

ממשיכים בלי רועי, כשאנחנו מתקרבים עוד ועוד לשיא של עלילת "הממלכה של גיא/סיוט".

האם רועי ישלים את הפרקים בזמן ולפחות יגיע עם גיא ליקום אפס?

התכנית של גיא בנוגע למחתרת מתגלה, כשיונתן וליעם מתווכחים בנוגע למה שלוסי עשתה. דורי ממשיך לנסות להציל את החניכים, כשהמחתרת מחליטה מה לעשות.

קריאה נעימה!

גרסת הבמאי

גיא ומאיה. והנה הפתרון של גיא... גיא הוא אדם מאוד חכם, הוא לא עושה צעדים שהוא חושב שלא ישתלמו לו בעתיד. מכשירים מוזרים גיא מוצא ביקומים המקבילים... מה אני אגיד לכם. מאיה קצת מצמררת.
&nbsp
שקד כל כך לא שייכת, אבל בסוף קל לאהוב אותה. רגע... גיא וסשה יצאו, אבל זה אומר ש... מה שמוכן זה... מכשיר הערך הקוונטי. המכשיר שישמיד את העולם... דורי שוב מסתכל על היד שלו. מעניין מה הוא עושה...
&nbsp
אז הנה המצב. לוסי, שבדרך כלל תיווכה בין בילי לקרן, במיעוט. קרן עצבנית גם כן ומחליטה על הוצאה להורג. בילי גם ככה כועסת. טוב, דני... או לוסי... צריכה להחליט.
&nbsp
ליעם ויונתן עוד רבים. זה כל כך קשה להם. בעיקר לליעם. כן, ליעם עדיין מאוד כועס על מה שיונתן עשה לו. המנהיגות של יונתן הופכת לקשה. ליעם הראשון שעולה על זה שיש משהו בלוסי. אז שוב פעם לוסי מגיעה לתווך ביניהם.
&nbsp
טוב, החניכים מנסים לפתח תקווה, אבל בסופו של דבר זה קצת קשה. למרות ש... כן, הנה, דפני ואדם ביחד והחניכים שמחים. והם רבים ביחד. זוג מוזר. עכשיו השאלה היא האם הפנס של החניכים יחזיק עד שדורי יביא להם את האור.
&nbsp
שקד צועקת כל חמש דקות. טוב, אי אפשר להגיד שהיא לא מנסה לפעול ברמה מסוימת... לפחות זה. והנה סלאש יוצא. ודורי יודע שסלאש זה אח של גיא.
&nbsp
לוסי ממש פגועה. דני ממש פגועה, לא לוסי. וליעם ממש עצבני. אבל כידוע לנו, דני לא נוטשת חברים. לא זאת המשימה, נכון?
&nbsp
דורי מנסה לדבר ללב של סלאש, וגם רונה מבינה איך הוא מרגיש. לשקד אין טאקט. אז הנה, ראינו איך בדיוק אפשר להיכנס לעץ. יפה. אבל לשקד יש אס אחד בשרוול, וזה האס הנודע של תרסיס הפלפל הצורב של הדוגמניות. סלאש מנוטרל.
&nbsp
יפה, אז דורי לוקח את המסמכים החשובים האלה. טוב, שקד גם מנטרלת את המצלמות שבמחנה. זה גם יפה. אה, ואת תותח הלייזר. לא נורא. סלאש מגיע ויש לו הזדמנות. האמת שכשכתבתי, ממש חשבתי לרגע לחרוג מהעלילה ולתת לסלאש לבוא איתם ולעזור... אבל לא. לצערי. שוב תרסיס.
&nbsp
יונתן מנסה לשכנע את לוסי והיא לא מוכנה לשמוע, מסיבות מובנות. ליעם מתנשא קצת על היקום של לוסי... לוסי מדברת על דני. כלומר, על עצמה. ויונתן מתעצבן. וליעם עוד יותר.
&nbsp
יפה, אז החניכים עושים קבלת שבת... שבוע כבר של שלטון גיא במחנה. כלומר, בסיוט. נינה מסבירה להם על מה שההשתלטות הזאת עשתה להם. הם באמת השלימו. שמתם לב? כל הבעיות קצת נפתרו עבורם, כי יש אויב יותר נורא. אז מתחילים לנגן...
&nbsp
וגם מאיה מבקשת שינגנו את השיר שגיא אוהב... רגע. יוני וגיא אוהבים אותו שיר? זה אני וליטמן? אני וליטמן אישיות מפוצלת אחד של השני?!
&nbsp
בילי מרגישה נורא, קרן מרגישה נורא. לוסי מרגישה נורא. אנשים לא מרגישים טוב. והנה השיר.
&nbsp
שיר הערש של נתן אלתרמן. אחד מהאהובים עליי. פעם רציתי להכניס אותו במונטאז', ובסופו של דבר שמחתי לגלות שיש לו מקום. אז הנה. כולם ישנים, גם אלו שנעלמו לנו...
&nbsp
לוסי מסבירה להם. היא הופתעה כשהיא גילתה. אבל למי אכפת, בתכל'ס... והנה זה. דני ויונתן שוב ביחד. עכשיו השאלה היא אם היא תצליח להציל אותו.
&nbsp
והשיר של היום, בזכות שני חברים קרובים שלי, אחת מהן אני מכיר בצורה הכי קרובה שאפשר כי היא מתה עליי. רועי, תקרא.

בפרק הבא:

דני מתנתקת מיונתן. ליעם עדיין בשוק.
"אין סיכוי. לא יכול להיות."
"אני יודעת, גם לי זה מוזר שאחרי כל כך הרבה זמן... אבל עובדה."
"את... את משקרת. זאת איזו אשליה ש... גיא... המחתרת... הם בטח..."
"זאת אני, ליעם."
&nbsp
נטלי נכנסת עם הסוהרת לחדר הביקורים.
"אני באמת מתגעגעת ליוני, לא ראיתי אותו כבר... אוי אלוהים ישמור."
רואים את קובי ומאיר יושבים שם. יש מלא שוטרים שמקיפים אותם.
"חבורת אפסים, ככה לקחת ילדה קטנה וחפה מפשע... יחסית... לכלא?!"
&nbsp
עמליה נמצאת עם אייל אלמוגי.
"הבת שלי נמצאת שם, תקועה עם חברים שלה בסיוט שאיזה מטורף המציא. המחנה שלי נפגע. למה אתה חושב שאני יכולה לישון?!
"אני מצליח לישון."
"ברור. מה חשבתי?"
"מה זה אמור להביע?"
"לא, שכחתי. שכחתי מה אתה חושב עלינו. על המחנה. עליה."
&nbsp
נטלי מתהפכת במיטה של האסירים. היא מתהפכת קצת ואז מסתובבת ופוקחת עיניים. לפתע היא נבהלת וקופצת.
&nbsp
דני יושבת מול ליעם ויונתן.
"אנחנו צריכים להפיל את גיא ולחזור ליקום שלנו."

למעלה