גרסת הבמאי
העלילה מתקדמת יותר ויותר..
.
אז צופן. יולי וליעם דיברו בצופן. מעניין אותי אם אתם (או אתה, רועי) זוכרים מה הצופן...
מסכן יונתן. מה שיולי אמרה עליו פגע בו מאוד. הוא חייב להציל את ליעם, אבל יש מה להציל?

ליעם קרוב. העונה נראה צד אפל מאוד של ליעם. האמת שכדאי שתדעו, אולי זה פיצוי על שכונה. אני מאוד רציתי שנראה צד אפל יותר ממצליח, ואפילו חשבתי על עלילה שבה הוא עושה הכול כדי להדיח את סוזי, כי סבתא שלו (הגוססת) השביעה אותו. והוא מפסיק עם הבדיחות והשטויות והופך ליותר ממורמר ולא נינוח. עכשיו ליעם מקבל את הצד האפל, אבל כמו שרואים, גם אם זה אפל, זה בא במטרה טובה.

יונתן עוד כועס פה...

נינה הולכת להתבגר מהעלילה הזאת, כדאי מאוד שתדעו. עלילה שתהפוך לטובה ומפתיעה. בינתיים אפשר לראות שנינה פשוט מדוכאת...

עדי מתחילה להילחם על שידוך לדפני. נראה לכם שזה יעבוד? או שאולי שוב פעם, להתערב לדפני בזוגיות זה מתכון לאסון?

היה לי כיף לכתוב את יונתן מתוסכל מליעם.

אנאהי חכמה ומגניבה. בחורה טובה. פעם באמת דיברתי עם מישהו על הנושא הזה של תבלינים. אבל... מה, היא ויוני יהפכו לזוג? טוב, אני אגיד ישר שלא, אבל קנאה... קנאה תהיה פה. בטח כשהיא מדברת ספרדית.

אבל אתם יודעים כבר איך פותרים את הצופן, נכון?

סשה. כן, סשה יהיה פה גם כן, אבל יהיה בצורה שונה לגמרי ממה שהכרנו אותו. הוא ברעים עכשיו, והבונקר התת קרקעי הזה מכיל בתוכו את העלילה. הרוע קרוב לגאליס...

יולי ממשיכה לעצבן את כולנו. הרבה דיכאון יש מהעזיבה של ליעם.

אז הסצנה כאן מחולקת לשני חלקים- אחת, נינה שבורה בגלל מה שקרה בהפגנה ומחליטה לוותר על הטבעונות. היה קצת מצחיק לכתוב את התלונות עליה, אבל אני רק יכול להבטיח לכם שאלכס יעשה משהו. השני, נטלי מרגישה קצת לא בסדר עם זה שהיא ויוני לא מתנהגים כמו זוג ומחליטה לזרום איתו. רק ש... שמתם לב למה שקרה שם?

והופ, הצופן נפתר. יפה. ברור לי שקטע כזה לא יכול לשרוד ליותר מפרק. אנחנו מכירים את הצופן מהעונה השנייה, אנחנו אמורים לזהות אותו, אם יונתן היה מסתבך עם זה יותר מפרק היינו צועקים. אז בתחילת הפרק הוא מגלה שיש צופן, בסוף הוא פותר את זה, הכול מתקתק...

השיר של היום, מוקדש לחברנו היקר ליעם, שקשה למצוא אותו!