גרסת הבמאי
אז ליעם מחליט לצאת לאיים על יוני וכנראה קצת לדרבן אותו בהחלט עוזר... יפה. למרות שיוני בעניין לגמרי, אם כי יש לו איזה משהו שהוא צריך ללכת אליו? המממ... למה? לא משנה, בינתיים הוא פותר.

דני פשוט חייבת לעשות את זה. כמו שכל אחד חייב לעשות את זה. כפי שכתבתי, בכל יקום יש אחר שצריך לסבול. ללי, רחלי... כולם. אבל האם דני תצליח במשימה ותראה שוב את יונתן?

הוגו בעניין של אוצר. עדי בעניין של אוצר. אדם ודפני פחות בעניין של אוצר. ואנאהי? כן, נראה לכם שהיא בעניין של אוצר. כלומר, אין ספק שהיא באמת הכינה פעילות, אבל אנחנו כולנו מבינים מה המטרה שלה, נכון? איזו מוזרה היא. מצד אחד כיפית לגמרי, מצד שני... היא שקרנית!

כמה זה כואב שאליה נבגדה בידי מישהי כל כך קרובה אליה. זה כאילו נטלי הייתה עושה רומן עם דורי. אגב, מצחיק שיובל מתעמתת עם נינה, כי בהצגה שראיתי עם נועם שנהב וליאור כהן, הדמויות שלהן חברות טובות. אז נינה מנסה להתנצל אבל כמובן שזה לא עובד!

שקד יצאה מהחקירה... מאוהבת עד מעל לראש. נינה ויולי עמוק בבוץ במאבק מול הספקטורים.

דורי מתעמת מול אליה ויובל. יובל קצת מנסה לסכסך. אם כי הצדק איתה והאמת איתה, והיא לא אמרה שום דבר או עשתה שום דבר. קורה.

מה דני קיבלה? את זה אני אסביר לכם אחר כך. וגם תבינו מה יש בפנים... לאן דני הגיעה, מה היא צריכה לעשות... המשימה הגדולה ביותר.

דורי אמר את זה! הוא אמר שהיא מאוהבת באליה! דורי שם את הקלפים על השולחן, אני חושב שדברים עומדים להשתנות פה!

נינה ויולי עדיין בבוץ וגם אלכס לא מתכוון לעזור להן. כמה חבל. הן לבד.

יובל מדברת על הגינות... אבל יכול להיות שהיא בעצמה לא הוגנת?

אדם ודפני מתקרבים קצת בשיחות... אוי, הנה שוקרון. יופי, אנאהי, תכנית נהדרת! תכנית פשוט מצוינת.

יולי ונינה חושבות... וחושבות... ומבינות שהדבר היחיד שנשאר להן זה...

נוי. יוצאת למשימה, בתנאי שיש בורקסים באזור. אושר פטנגה, מאחוריך!

דורי מגלה לאליה את הסוד של יובל. נקמה קטנה. למרות שיובל לא מודה בזה בעצמה...

רק דפני תרגיע את אדם. חוקי הרובה... זה מתחיל בפרק הבא.

ליעם מתעצבן, ובעצבים שלו הוא פותר את החידה בשביל יוני! יפה. חידה אחרונה פתורה.

תגידו יפה שלום לדני. לא נראה אותה בזמן הקרוב... דני רובין הולכת לפתור בעיות.

הפתרון הוא אש... רגע, מה אש? איפה המיקום?!

יובל מודה בזה... טוב לא יצא מזה. תאמינו לי.

והשיר של היום מוקדש ללסבית שלנו... האם היא תצליח?