גאליוסי 2- פרק 20

גאליוסי 2- פרק 20

הפאנפיק הנחמד שלמרות מה שרועי חושב, לא יגיע לעולם אל העולם שלנו בו ליטמן יציל את כולם!

והפעם פרק קצת יותר רגוע...

ליעם נאלץ להסביר את מעשיו, והוא ויונתן מצליחים להגיע לפשרה. הוגו חייב לשחק גם הוא בקוביות שקרנים, בזמן שנטלי המדוכאת מחליטה ללכת ולקחת את העניינים לידיים שלה.

קריאה נעימה!

גרסת הבמאי

כיף לכתוב!!!!!
&nbsp
ליעם ויולי צריכים להשלים פערים...
&nbsp
שקד ואיתן דביקים, אבל אני אוהב לכתוב אותם. וכן, נטלי... אוי, נטלי רואס, כבר אמרנו: נטייה להסתבך בצרות.
&nbsp
לידור מסבך את הוגו בקוביות הזן... אז נראה שהוגו מצליח בהימור שלו, אבל לידור מצליח לשנות את ההימור בצורה אחרת. אבל הוגו לא פראייר... שמתם לב, גם הוא יודע להשתמש בקוביות. ונראה שהוא מצליח עם הקוביות האלה, למרות הכול... רגע...
&nbsp
איתן קצת מזכיר את אלכס, מה? וכיף לכתוב את נטלי מאיימת.
&nbsp
אוי. לידור רציני. והנה הוגו מגיע למצב רע וקשה בהימורים שלו. הימורים על אדם! והוגו ממש מנצח שם, אבל באופן ממש לא צודק, לידור מצליח לשנות את המצב!
&nbsp
מרגש. יולי יודעת בדיוק למה יונתן פועל ככה מול ליעם. היא מכירה את ליעם טוב מדי...
&nbsp
יוני לא פותר. זה ממש מסבך את המצב...
&nbsp
עכשיו נטלי מבינה שאנאהי משתפת פעולה עם איתן. נגנית גיטרה? זה ברור... נטלי ושקד. אה, ויולי מתווכת באמצע. שאלוהים יעזור לנו.
&nbsp
היה ממש נחמד לכתוב את יולי וליעם... אוי, האהבה. כמה היא מסובכת אצלי.
&nbsp
אוי שיט... הספקטורים בתכנית נגד נטלי... זה לא עומד להיות טוב. ונגד שקד? מה אפשר לעשות נגד שקד? אז אני ארמוז לכם. זה יהיה ענק. אגב, תשמעו מתישהו איך הספקטורים הגיעו לתכנית שלהם...
&nbsp
הוגו במלכודת... או שלא, כי הוא הופך את המשחק הזה! בום! אדם ניצל יפה.
&nbsp
הבנתם את פתרון החידה? עץ שצומח מסלע. עכשיו השאלה היא מתי יגמרו החידות, ומה יונתן עומד לעשות במשחק השחמט...
&nbsp
ושיר לכבוד הלילה הרגוע הזה, סופסוף, בלי רציחות... בלי בעיות... חכו לפרק הבא במוצאי כיפור, שם יהיה ממש קשה...

בפרק הבא:

ליעם מסתכל על יונתן ביער.
"לא לא לא, אני לא מוכן לעוד חידה."
"חידה אחרונה, ליעם. שמת לב? 'את מחבואי תוכל לגלות'. אם נפתור את זה נדע את המקום."
&nbsp
דני מסתכלת על סלאש.
"אז אלו החיים שלך עכשיו, סלאש? הם יושבים ומחפשים, אתה סתם מתבטל?"
"תעזבי אותי."
"איפה סלאש שפעם עשה מתיחות, שהיו לו קוצים בתחת..."
&nbsp
נינה מסתכלת על אלכס ועל דורי.
"תהיה הפגנה נהדרת. תודה לשניכם."
"בכיף. ואני לא פה בגללך, זה סתם שהנושא מעניין."
אלכס מסתכל על שניהם.
"לעזאזל."
&nbsp
יונתן מתווכח עם הוגו.
"לא אמרת שייקח לו איזה ארבע מהלכים עד שייקח עוד כלי?!"
"ומה הבעיה? *מסתכל על הלוח.* היי, שכחת כאן חייל אחד ש... אה."
"אה! אה! הוגו, זה רציני!"
&nbsp
דפני מסתכלת על אדם ועדי.
"ב...ביי."
"מה?"
"לא. נראה לי שאני יודעת מתי מישהי מסוימת משקרת. זה הכול."
&nbsp
אליה מתיישבת ליד יוני.
"יוני, בוא נדבר."
"לא בא לי."
"שמעתי שנפרדת מנטלי. זה עצוב."
&nbsp
יונתן קורא מפתק.
"'מהלך. עכשיו.'"

Roei152

Well-known member
מנהל
רגוע יחסית..
יוליעם תמיד מתוקים...
שקד קורעת אותי כל פעם מחדש..
מה דעתך את הפרק הבא לשלוח בשלישי ? אני אדפיס ואקרא בכיפור .. במוצאי כיפור אני אקרא את ההערות ונחזורר למתכונת רגילה בחמישי .. בכיפור אני לא יכול לפתוח מחשב , אבל אני כן יכול לקרוא דפים ..

UberStorm

New member
לוקח לך יום אחד לכתוב פרק שלם? וואו

זה יכול להשתלם לך מאוד אם תיצור סדרה לערוץ כלשהו.

Roei152

Well-known member
מנהל
הנה גם הוא מעודד אותך לכתוב משהו מקוריוסי

למעלה