גאליוסי 2- פרק 2

גאליוסי 2- פרק 2

השאלה היא האם רועי יגיב או שאולי הוא פשוט ידפיס את זה ויגיב אחר כך. שזה לא בסדר, כי הוא הבטיח לי אחרי שכפולה העתיקו ממני עלילה (ואני בטוח שהם ימשיכו!) שגאליוסי יותר טוב...

בכל אופן, בפרק השני העלילה מתחילה להסתבך...

יונתן המום ממה שראה ומוצא קצה חוט מפתיע. יוני ממשיך להיכנס לתאקלים, ועדי מנסה לעזור לדפני בדרך שלה, בלי הצלחה גדולה. נינה חווה מפלה. הגורל של דני הולך ומתבהר.

קריאה נעימה!

גרסת הבמאי

הפרק ממש זרם, היה לי ממש כיף.
&nbsp
כן... יולי משום מה יודעת מה ליעם עושה, היא ידעה שהוא יבוא... ואפילו, כמה מפתיע, רצתה לפגוש אותו.
&nbsp
נינה ואלכס ממשיכים להתעמת על ההפגנה של נינה. האמת שזה רעיון מגניב לדעתי. ועדי ממשיכה לשדך בין אדם ודפני, לא שזה עובד... כן, אדם לעד יהיה אדם חומר משלשל. ואליה מצאה לעצמה חברה חדשה!
&nbsp
היה כיף לכתוב ליולי חקירה... היא די לא זזה מעמדתה.
&nbsp
בינתיים אנאהי היא המדריכה הזורמת יותר, ותהל לא. מה שגורם ליוני לכעסים גדולים. אגב, הקטע שנטלי מסבירה שאליה שפכה עליה מיץ... סתם איזה משהו שכתבתי פעם עליהן ולא יצא לי להשתמש בו.
&nbsp
מה נראה לכם? אני לא אשתמש בנסיעה בזמן? טוב... לא ממש נסיעה בזמן... אבל אני מבטיח לכם שזה ממש לא יהיה דומה לעלילה המקורית. הפוך.
&nbsp
נינה מתפרעת, כיף לכתוב את זה! מזכיר לכם, מאבק אמיתי. ואנחנו פוגשים לראשונה את עו"ד אייל אלמוגי, בגילומו של גולן אזולאי המדהים והנהדר. האמת שזה היה צריך להיות גלעד קלטר משום מה. אבל ראיתי את גולן מגלם דמות של עורך דין בצורה מדהימה והחלטתי לקחת את הדמות ולתת לה טוויסט משלי. אנחנו לא ראינו אותו בפעם האחרונה... הוא עומד להיכנס לעלילה חזק. וכן, נינה מנסה להיות טבעונית. נו, לא מגניב להפוך אותה לכזאת?
&nbsp
העימות בין יולי ויונתן היה מדהים לכתיבה.
&nbsp
אז לא עובד, דפני ואדם. חה חה חה. מצחיק לכתוב את זה, וגם כל הקטעים בין הצוות יפים. ושוב, תהל יוצאת המדריכה הפחות מגניבה. אבל תשימו לב אליה.
&nbsp
תקראו טוב טוב את מה שסיגריט אומרת לדני. זה יהיה חשוב! כל העלילה נמצאת שם!
&nbsp
אוווו... כן, אז יונתן עלה בדרך מתוחכמת מאוד על זה שיולי וליעם כן בקשר. מה היה בשיחות ביניהם? את זה נדע רק בפרק הבא!
&nbsp
השיר, שמוקדש ל"זומבי" שלנו, איש הצדק-לא צדק...

בפרק הבא...

יונתן מסתכל על יולי במשרד.
"זהו, יולי, אבוד לך. אני עומד לדעת בדיוק מה את וליעם דיברתם."
"לא דיברנו."
&nbsp
אלכס יושב עם ארי, יונתן ועמליה על הנדנדה.
"לא... סתם, ההפגנה לא הלכה כמו שהיא רצתה."
&nbsp
ליעם מסתכל על תמונה שלו, של יונתן ושל דני.
"אתה מוגבל. אתה כופה על עצמך את החוקים. אתה מנסה להיות הוגן יותר ממה שמגיע לזבלים האלה."
&nbsp
נינה יושבת על המיטה עם עמליה.
"סתם הוציא אותי קטנה. סתם אמר דברים, אמר שלא אכפת לי באמת ואני סתם עושה את זה כי זה מגניב."
רואים את נינה אוכלת עוף ואלכס מסתכל עליה.
&nbsp
עדי מדברת עם הוגו.
"אוקיי. תשמע. כל מה שהם צריכים לדעת, זה שהם דווקא די מתאימים. תדבר עם אדם עליה."
&nbsp
יוני ואנאהי אוספים שברים כשנטלי מסתכלת.
"אנאהי, את חכמה."
"גם אתה לא רע. Maravilloso."
&nbsp
ליעם רודף אחרי האדם במעיל והכובע.
"תחזור לפה!"

Roei152

Well-known member
מנהל
ברור שאני חושב שגאליוסי יותר טוב
אני פשוט רוצה לשמור לעצמי משהו מהפורום לחו"ל ... אתה יודע , את הפרקים המודפסים יותר קל לסחוב לחו"ל מאשר מחשב כבד.. , זה אמור להיות מחמאה בשבילך ..
.
&nbsp

אבל מי יגיד לי על הפרקים?

מי מי מי?
&nbsp
אוף, נחכה עכשיו עד שתקרא.
&nbsp
תעה טובה, אם יוצא פרק 5, תקרא איזה פרק אחד...
&nbsp
בא לי שנדון על העלילות המרגשות...

Roei152

Well-known member
מנהל
אתה יודע מה ?
אני מאוד רוצה לשמור לעצמי משהו מהפורום לקריאה בחו"ל.. זה אמור להיות מחמאה בשבילך .. שבחרתי את גאליוסי לקרוא בחו""ל
אגב שמתי לב שכתוב שם משפטים בספרדית בפרק הראשון ?

Roei152

Well-known member
מנהל
אני אקח , אין לך מה לדאוג ...
אגב , תקרא לזה "הערותת היוצר " , זה יותר מתאים מגרסת הבמאי .. אתהה כותב ויוצר , לא מביים ..
&nbsp

אני הבמאי!!!!!!!!!!!!

זה כמו גרסת הבמאי, שסרטים עושים עם הערות של מישהו.
&nbsp
מקצועי אז עד הסוף!!!!!!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
גיורא בימים הטובים של השמיניה
הוא כתב הערות על כל פרק ופרק באתר ערוץ הילדיעם , קראו לזה "הערות היוצר"

אל תשווה ביני לבינו!

ביני לבין המוחק עונות, מזווג אחים, אוהב בוגדים הזה!
&nbsp
אני הבמאי, היוצר, התסריטאי, אני הכול!

למעלה