גאליוסי 2- פרק 19

גאליוסי 2- פרק 19

אז לרועי נצברים פרקים...

האמת שממש מוזר לפרסם פרקים כשאני רחוק בכתיבת פרקים מתקדמים יותר. אבל זה מה שקורה כשמבקשים לפרסם יותר!

הרצח הנוסף מערער את היחסים בין ליעם ליונתן, וליעם מחליט החלטה. אלכס מנסה לפייס את נינה בעצתה של יובל, ומשימה גורמת ליוני להתעצבן שוב. דפני ואדם מדברים על מה שקרה.

קריאה נעימה!

גרסת הבמאי

דני במצב מיואש... כמה זמן? כמה זמן ייקח לה עד שהיא תצליח להיחלץ משם?
&nbsp
יוני חי בסרט קצת, מה? לא, אנאהי לא מעוניינת בך, ותקשיב לחברה שלך פעם אחת!
&nbsp
אליה ואלכס זה קורע. בעיקר שהיא נוטשת אותו להתמודד לבד.
&nbsp
משימה מעניינת יצאה... ניסיתי לחשוב למה אנשים יעשו את מה שיעשו. אז אליה ואלכס לא רוצים לצאת פראיירים אחד מול השני. נטלי ויולי יותר סומכות אחת על השנייה אז הן בחרו להתחלק. אדם ודורי- גם, מאבק גברים, לא יוצאים פראיירים. יובל ונינה- מאבק נשים חזקות, לא רוצות לצאת פראייריות. הוגו ועדי, כמובן, לא יגנבו אחד מהשנייה. אה, ויוני ודפני... שמנתחים את המשימה ודפני מרמה את הכול...
&nbsp
אז נטלי מתחילה לטפטף את התיאוריה שלה. מצד שני... יובל עוזרת קצת לאלכס. מעניין.
&nbsp
ולמי שלא יודע, הלוח נראה עכשיו כמו בקובץ המצורף. הרץ הלבן ב-א'6 אכל את החייל שהיה שם. ולליעם זה נמאס. נמאס מהמשחקים.
&nbsp
נינה ואלכס שוב ביחד בזה! אה, רגע...
&nbsp
דפני ואדם מתקרבים... מה אתם אומרים...
&nbsp
יונתן בחוסר אונים טוטאלי. וליעם נחוש. היה כיף לכתוב את העימות הזה.
&nbsp
אוי שיט! אז יש מלכודת! יש מלכודת!
&nbsp
כן, עוד משחק. אגב, שמתם לב שהם גונבים עתיקות, כן? בכל אופן, הוגו עומד לשחק משחק מיוחד מאוד עם קוביות זן. האם הוא יצליח?
&nbsp
אנאהי המתוקה. והשקרנית. וואו. והפרידה. נטלי ויוני... נגמרו. אני מרגיש עצוב... אבל נמאס לה. ויוני הוא זה שטועה והיא צודקת.
&nbsp
וכרגיל, מנסים למנוע מליעם להיכנס, ומי מגיעה? מי נכנסה בול בזמן?
&nbsp
ולכן השיר של הפרק!

בפרק הבא:

יולי מסתכלת על ליעם. יונתן, ארי ועמליה מתחילים להתקדם לעבר הדלת.
"אוקיי. אה... אנחנו נצא שנייה, ו... אתם..."
"כן, אתם תדברו ביניכם ותסגרו פערים."
"ו... כל בעיה, אנחנו פה."
&nbsp
איתן ושקד במשרד. נטלי נכנסת למשרד, מאבטחים אחריה.
"תעזבו אותי, גורילות. אלף כמוכם אני אוכלת לארוחת בוקר! אלף!"
"נטלי?"
"מה? מה את עושה פה?!"
&nbsp
לידור מסתכל על הוגו כששניהם מגלגלים.
"אולי אני אשחק ברצינות."
"הנה זה מתחיל. עכשיו הוא רציני."
&nbsp
יולי מסתכלת על ליעם.
"ליעם... אתה מבין שאתה לא יכול לעשות את הדברים האלה? לא משנה למה אתה מתכוון?"
"אני בסך הכול רוצה צדק. לא משנה לי באיזה מחיר. עד שיונתן היה מתעורר, גיא היה כבר חזק מדי. לפחות עכשיו עוד אפשר לעצור אותו."
&nbsp
ספקטור נכנס למשרד מול איתן.
"יש חניכים שחושדים."
"מה? מי?"
"עם המזל שלנו, נטלי רואס."

Roei152

Well-known member
מנהל
מותח ומרתק ..
אז יוליעם סוף סוף נפגשים!! וליעם מחליט לנקום..
שוקרון נוקם באדם בדרך מקורית ולוקח את החוליה החלשה אצלו .. אבל הוגו לא חכם? בשביל להתגבר על משחקים?
אגב , לגבי יקום אפס ,סוף סןף אני הולך להגיד את זה .. חשבתי על זה כמה ימים..
יקום אפס זה העולם האמיתי? העולם שלנו ? בו גיא הוא דניאל ליטמן הנורמלי שאנחנו לא מכירים , אך יודעים שהוא לא רודף נשים במציאות , יונתן הוא תובל שפיר , וליעם הוא דניאל מורשת , ואליאנה תדהר עם לי?

רועי, בגלל זה אני כותב ולא אתה

כי אתה רק מחפש את העולם בו ליטמן יציל את כולם.
&nbsp
יקום אפס הוא היקום שלנו?!
&nbsp
מה זה?!
&nbsp
נראה לך?!
&nbsp
יקום אפס הוא ממש יקום ראשוני! הכי ראשוני! יקום שממנו פשוט התפתחו כל היקומים האחרים, הוא ממש יקום טהור שהוא הבסיס להכול.
&nbsp
נראה לך שאני אפגיש ביניהם לבין השחקנים?! מה זה פה?!

Roei152

Well-known member
מנהל
אז אתה לא משחק איתי הפוך על הפוך
אתה עושה את העולם הכי בסיסי? העולם הכי ראשונ ?
&nbsp
&nbsp
פשוט העליתי השערה...

Roei152

Well-known member
מנהל
חוץ מזה זכותך לשנוא את ליטמן ולהפוך אותו ליצור הכי נלאח בעול
ולי יש זכות לחשוב שמדובר בבחור מקסים מהנשרים ...

אבל זה לא גיא

גיא הוא ליטמן מיקום אחר!
&nbsp
וגורן הוא ליטמן מיקום אחר לגמרי!
&nbsp
אגב, רועי, מצחיק שהזכרת את גורן כי חשבתי עליו קצת היום.
&nbsp
אחרי גאליוסי- בא לך שכוניוסי (תיקון לעונה 2, אם כי אני לא חושב שאעשה 3) או חממיוסי? (תיקון לעונה 3)? כי מצד אחד בשכוניוסי אתה תסבול, מצד שני בחממיוסי אתה לא תקבל ממש את כל מה שאתה רוצה (למרות שאני כן אתן לך דניאללי ואפילו אציג את גורן כמקסים מקסים מקסים). כלומר, אתה תקבל את מה שאתה ר... כלומר מה אתה רוצה?!

Roei152

Well-known member
מנהל
כדבריוסי
בא לי לראות אותך סותר את מיכל ..חממיוסי ,,אמרתי לך שלא אקרא .. אלא אם כן תעשה עלילה שדניאל כן עם ללי בסוף בצורה הגיונית ..
אפשר גם נעלמיוסי שיובל חוזרת ובגדול , ואיתי נזרק משם והרגל השבורה שלו...

נעלמיוסי גם רציתי

פשוט פחות חשבתי על זה... וזה גם בטח יהיה קשה לכתיבה (אלא אם אני סתם כולל פלאשבקים ולא כמה עלילות במקביל).
&nbsp
היי! לא יוצאים נגד מיכלי! לעולם לא! שכתוב שלי מקבלות רק סדרות עם בעיות. בגלל זה גם נעלמיוסי פחות מושך, כי איך יוצאים נגד ירון?
&nbsp
בוא אני אגיד לך ככה: גורן יהיה בתמונה עם ללי עד הפרק האחרון אחרון אחרון, ושם אני מבטיח לך בחירה הוגנת בינך ובין מירי. כן, הוגנת... אני גם מבטיח לך שהוא לא יגמור עם יובל, נטלי, סופי, דינה (חס וחלילה, דר!) או כל בחורה אחרת...
&nbsp
או שאתה מעדיף "משהו מקוריוסי", אבל לזה אין רעיונות. אלא אם תרצה לקרוא סיפור על מעריץ חנון שנפגש עם מי שהוא מעריץ ומתאהב בה?

Roei152

Well-known member
מנהל
משהו מקרויוסי הכי טוב..
באמת יוסי , תבנה איזה עולם ותשחק בו..

וחוץ מזה רציתי להפוך אותו ליצור מקסים!

אבל אתה אמרת שאין הסכם!
&nbsp
אז עד עונה 3, הוא נאלח, אבל בעונה 3 הוא חבר שעושה הסכם טוב ונתון לשליטתי, מתנה ממיכל.

Roei152

Well-known member
מנהל
וחוץ מזה בכלל לא חשבתי על זה בהקשר של ליטמן
חשבתי על זה כי אמרת שחשבת על היקומים בגלל משחק הפורום , מה העולם הבסיסי בעולמות שהיוצרים יוצרים?< העולם האמיתי שלנו ..
&nbsp

כעיקרון תהיה התייחסות קטנה למשחק הפורום

בפרק 30 אתה תראה משהו ואתה תצחק כי זה יהיה קשור למשחק הפורום.
&nbsp
אגב, כל העלילה נוצרה בגלל משחק הפורום... אם אתה זוכר, בפרק הראשון בגאליוסי קצת ירדתי על גיא ואמרתי שהוא לומד בכנרת, ומשם נבעה כל העלילה.
&nbsp
אבל כמובן שיקום אפס הוא הרבה יותר ראשוני. תחשוב על זה כמו בספיידרמן, יש גם את העולם האמיתי שקיים איפשהו, הוא פשוט לא העולם הבסיסי.

UberStorm

New member
יש איזשהו ארכיון פרקים? :)

בא לי לקרוא הכל מההתחלה!
תרשה לי להחמיא לך גם על צורת הכתיבה התקנית בצורת תסריט מקצועי. הדבר היחיד ששמתי לב אליו זה שפעולות אתה כותב עם כוכביות ולא עם סוגריים כמו שצריך, אבל זה שטויות
&nbsp
דוגמה:
*מרים את הדף מהשולחן* ---> (מרים את הדף מהשולחן)
*מחייכת* ---> (מחייכת)
&nbsp
אני בדיוק סיימתי ללמוד תסריטאות, ובימים האחרונים כותב תסריט לפרק אקראי של סדרת נוער שאני מתכנן לפתח כמה שיותר מהר, אז ממש נחמד לראות שיש כאן עוד חובבי תסריט

Roei152

Well-known member
מנהל
אל תדאג אני אעשה אוגדן ראשון לעונה 2
שנגיע לפרק המחצית ונצא להפסקה..
אגב ראית גאליס?
&nbsp

למעלה