גאליוסי 2- פרק 18

גאליוסי 2- פרק 18

החלטתי להעלות היום ולא מחר, פשוט מחר כנראה ייקח לי זמן ורציתי שיהיה כבר פה.

אז היום הפרק יתמקד בעיקר בדמות אחת מסכנה, שלצערנו הליטמן צריך להרוג...

גיא וסלאש מבצעים את המוטל עליהם, וגיא עושה את זה בצורה ייחודית. איתן מקבל עזרה ביחסיו עם שקד מגורם מפתיע במיוחד, ודני מדברת בינתיים עם סשה ושומעת עליו.

קריאה נעימה!

גרסת הבמאי

פרק שכל כולו מתרחש בלילה אחד, חם,דחוס, ומשמעותי.
&nbsp
קרן חסרת ביטחון. אויש, איזו מתוקה! איזו מתוקה! תחשבו אביב פנקס רק פי אלף יותר מתוקה. להירגע, יוסי, היא בכל זאת הייתה ביץ' ביומני... סלאש רוצה לעזור, הוא בא במטרה לנסות לעצור ועד שהוא אוזר אומץ גיא כבר עמוק בפנים. אוי, קרן. הטובים הם תמיד הקורבנות.
&nbsp
העימותים בין ליעם ויונתן רק יחמירו וילכו. בעיקר בגלל מה שגיא עומד לעשות. נכון?
&nbsp
כן, העתקתי קצת ממה שקרה במציאות. תזכרו. בן אדם מיואש נוקם.
&nbsp
חשוב לציין- אנאהי לא מעמידה פנים. כל מה שראיתם ממנה – המתיקות, החמידות, ההתלהבות – זאת היא! היא באמת מתה על יוני, היא באמת הצטערה בשביל יובל, היא באמת חושבת שנינה נאבקת במאבק חשוב ובאמת חושבת שאימא זה דבר חשוב. כי לה אין. כי ההורים שלה מתו. ואתם יודעים מה? חכו שתשמעו למה היא הגיעה לקיבוץ נדבות ברחוב...
&nbsp
גיא פשוט מוכן להרוג את קרן רק בגלל שהיא מתוקה כל כך. מסכנה. לא עשתה כלום! וכן, סלאש חשב שקרן הצל של מאיה, אבל מי צל עכשיו? גיטרה, מה?
&nbsp
אבל כן יהיו עוד קורבנות. נכון? נכון? ומה יקרה כשליעם יגלה את הקורבן?!
&nbsp
שמעתי את האינטרנציונל במהלך כתיבת הסצנה של סשה. ממש תחושה עצובה שהבחור האמין במשהו כל כך וזה נפל. והוא אובססיבי כמו גיא, בגלל זה הוא עוזר לו. כל כך קשה.
&nbsp
המממ... אז החוב של אדם היה אחלה תירוץ בשבילם לחפור קצת אוצרות... וכן, אנאהי רומנטית מאוד. מצד אחד עושה את הדבר הכי נורא בעולם. מצד שני, היא הכי חמודה בעולם! מה זה?! מה יצרתי?! והאם מאיה בכובסקי תוכל לשחק את זה, וכן, התשובה היא כן?!
&nbsp
סשה מאמין לגמרי במטרה. לא קומוניזם. רק בגיא. רק גיא בראש שלו...
&nbsp
אוקיי, לא יודע למה בחרתי דווקא בשיר של אייל גולן. לא יודע למה בחרתי דווקא שנוי תהיה שם ותהיה בהמה כהרגלה. לא יודע כלום! זה קורע! זה קורע ורומנטי וחמוד. ואנאהי עם סומבררו! אלוהים אדירים, מה עובר לי בראש?! איתן יהיה עסוק הלילה...
&nbsp
אוי ואבוי לנו. נטלי מגלה... וכשנטלי מגלה, חברים, כידוע לכולנו, זה משהו מיוחד. מה זה אומר אם נטלי מבינה?
&nbsp
לא יכולתי להרוג את קרן בסצנה אחת. הייתי חייב לתת לה מוות מכובד, להרוג אותה בפרק שלם שמוקדש לה ולזכרה. היא פעם ניגנה את השיר הזה, זה שיר שאבא של מאיה אהב והיא הכריחה אותה ללמוד לנגן אותו כי אבא של מאיה היה אמור לבוא למסיבה שלה. אבל הפעם זה כל כך עצוב... דמיינתי את גיא שר את זה, מטורף לגמרי, מאיים על שניים קרובים אליו... מהלל את אלוהים, אבל איזה אלוהים? הוא מפקפק באלוהים... הוא רוצח. זאת סצנת רצח שאני חושב שהיא אחת מהטובות שכתבתי. קרן... נוחי על משכבך בשלום. היית טהורה ומדהימה. אבל גם את עוד קורבן. ולכבודך- השיר של היום...

בפרק הבא:

דני יושבת בצינור. לפתע היא מזיזה מבט ורואה את סיגריט לידה. היא נבהלת.
"אלוהים... אדירים. מה את עושה פה?"
"מה זאת אומרת? באתי לבדוק אם את בסדר."
"כמו שאת רואה, לא."
&nbsp
אלכס לוקח את אליה לצד.
"את ידעת שנינה הייתה מאוהבת פעם בדורי?"
"מה? *מסתכלת.* דווקא מתאים."
"אליה! מה?! את זוכרת שזה לא המצב שצריך, כן?!"
&nbsp
יובל מגיעה לאלכס.
"אם זה קשור ליחסים שלך עם נינה- תעשה מה שהיא רוצה. זה תמיד פותר הכול."
&nbsp
יונתן וליעם מסתכלים על קופסת מתנה. יונתן מפחד לפתוח.
"נו? תפתח. לא? כולה גיא, מה הוא כבר יכול לעשות."
"ליעם... בבקשה."
"תפתח! תפתח כבר, יא אידיוט, ותראה לי מה הוא לקח הפעם! מה עכשיו איבדת?!"
&nbsp
הוגו (לבוש כמו מדריך טיולים) הולך עם אדם, עדי ודפני ביער.
"אני חושב שאני שומע את קריאת החיזור של הירגזי צחור הכנף... איגוד הצפרים לא יבין מאיפה זה בא לו!"
&nbsp
יוני ונטלי יושבים ביחד.
"נטלי, בחייאת, אל תתני לי את זה. אנאהי רעה?! נראה לך?! זאת תהל."
"אני נשבעת לך שראיתי!"
"נטלי, בחייאת, תעזבי אותה!"
שניהם מסתכלים אחד על השנייה בכעס. נטלי קמה.

Roei152

Well-known member
מנהל
אל תדאג ראיתי את שרשור הפרק כבר אתמול
אני פשוט בדיוק התכוננתי לעבור לישון בדירה , בדירה כפי שאתה יודע , אני עדיין לא מסודר ..
עכשיו אני כבר בבית עם המחשב כותב תגובות ..
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק לילי אפל...
אז גיא רוצח את קרן .. המועצה לא היתה מאשרת שידור של הגרסה שלך .. כ"כ הרבה רצח , אפילו יחסית לסדרות אחרות , ומשחק המות שממש אבל ממש לא מתאים לגאליס האמיתי ...
נטלי גילתה על אנאהי .. יופי .. רגע מה בעצם שוקרון עושה?

תחכה ותראה

אבל בחייאת, רועי, בגאליס האמיתי גם היו לנו רציחות.
&nbsp
הם כן היו מאשרים, בסך הכול היו מוסיפים שקופית.

למעלה