גאליוסי 2- פרק 12

גאליוסי 2- פרק 12

אז גיא הופך לרוצח ולאט לאט הליטמניות משתלטת עליו.

אתם חושבים שזה הסוף? אז לא. הסיפור רק יהיה מפחיד יותר.

דני ממשיכה לנסות להיחלץ, ויונתן מוצא פתרון לבעיה שלו ושל ליעם. נינה חוזרת להפגנות בכוחות מחודשים, ואדם מלמד את החברים משחק. שקד חושדת בספקטור.

קריאה נעימה! בפרק הבא- הפתעה...

גרסת הבמאי

פרק עם התפתחויות רבות!
&nbsp
גיא ממשיך עם המהלכים. הוא עומד להיות יותר אכזרי, חברים. איכשהו קל לי להפוך את ליטמן לאכזרי.
&nbsp
ליעם ויונתן עוד מתווכחים. עצוב כל כך. הם יצליחו בקרוב? אגב, בקובץ המצורף יש את לוח השחמט עכשיו.
&nbsp
אנאהי היא משהו מיוחד! תראו אותה, בכלל לא נרתעת מכלום. וכן, זה יום השנה של ארי ועמליה. אכן. ואנאהי מנשקת נהדר.
&nbsp
מסכן סלאש.
&nbsp
אדם לא ממש מעוניין. כן, יוני פתר הכול. מה אתם רוצים? וכן, אלו חידות היגיון אמיתיות, חידות תרתי משמע. אבל ליונתן זה עוזר.
&nbsp
משחק קוביות שקרנים. תזכרו את החוקים, בסדר? אדם לא סתם מלמד אותם את זה.
&nbsp
נינה חזרה להפגנות, בן אדם! לגמרי! והפעם היא מול אלמוגי בפול כוח!
&nbsp
אדם מנצח בקוביות שקרנים. יפה.
&nbsp
עצוב לי על סלאש. וכן, סלאש היה מאוהב בבילי. תסתכלו קצת בחולמים, הוא היה מאוהב בה! היא הייתה החברה הכי טובה שלו! הוא תמיד דיבר איתה! הם ירדו על ליעם! ואפילו יצאו לדייט! שהסתיים בזה שהם הרסו את הסדנה לשיפוץ, אבל בכל זאת! ומה גיא מחפש? נחכה.
&nbsp
שמעתם? שמעתם? מילא זה שספקטור מכיר את נינה, אבל זה שהוא יודע שנינה חברה של יולי? שקד הבינה משהו... היא הופכת לחכמה יותר. בן חממה מאחוריה כבר!
&nbsp
כן, גיא שנא בצל בחולמים. סלאש יודע את זה, אז הכנסתי את זה לפה. כחלק מאינספור הרגישויות שלו. שמתם לב שהוא אובססיבי לניקיון?
&nbsp
נינה אומרת טיעונים אמיתיים לגמרי, אגב, למי שלא יודע. אאוץ', נינה נעצרה. ושקד לא אוהבת את זה. ועוד ביום השנה של ההורים שלה!
&nbsp
כן, העתקתי קצת מהסצנה שבה באים לגבות מאדם כסף. אל תדאגו, זה יהיה שונה לגמרי הפעם. ולא, הוא לא יהיה עם עדי...
&nbsp
אכן, גזע אטילס. יוני פתר חידה. מה זה אומר עכשיו לליעם וליונתן?
&nbsp
סלאש גרם לקצר, בדיוק כמו שיונתן גרם לאחד כזה. דני חופשייה, חברים. עכשיו איך היא תפתור את המשימות שלה?
&nbsp
השיר של היום, מוקדש לכבוד אלו שעצרו את נינה...

בפרק הבא:

דני מופיעה מאחורי עץ.
"קדימה!"
&nbsp
הוגו מחזיק את אדם כשעדי מצמידה אליו צמר גפן בעין. דפני בצד.
"אתה לקחת כסף מהשוק האפור?"
"תשמע, חלק זכיתי בהימורים. אבל השאר..."
"אדם, אתה חייב להם כסף?"
&nbsp
אלכס נכנס למשרד של ארי ועמליה.
"סליחה, מצטער, פשוט... עצרו את נינה!"
"מה?!"
&nbsp
גיא מסתכל על לוח השחמט כשסלאש לידו.
"כמה פעמים אני טומן לו מלכודות וכמה פעמים הוא נופל פנימה. זה פשוט לא הגיוני. היית בטוח שבן אדם ישתנה אחרי ארבע שנים, אבל פשוט לא."
"בסדר, גיא, אז בוא פשוט תעשה את המהלך שלך ו..."
"אנחנו יוצאים, סלאש."

Roei152

Well-known member
מנהל
סלאש המסכן ..
אני זוכר שלגיא לא היה אכפת לו ממנו ברמות גבוהות .. מה קרה בחולמים שסלאש ניסה למנוע ממנו להגשים את משאלת החממה אני זוכר שהוא עשה דברים , אבל לא זוכר מה בדיוק .. משהו עם מבחן , זה אני יודע.. דומה למה שרונה עשתה לדורי כדי שיסכים לנסוע איתה ללונדון
אגב חשבתי כמה אני שונא את היקום שלך בגלל מה שאתה עושה לליטמן , ואתה אפילו לא מסכים לבנות דמות לגאיה שתבוא להרגיע אותו , אפילו דויד לא היה כזה נורא.. תראה כמה היקום האמיתי מסודר טוב .. תקופת החממה -גאליס - דניאל וללי ביחד , יפתח ונטלי כמעט ביחד ודני ויונתן ביחד .. היום- לילוק ביחד , (Oנכון ליטמן אומנם מכבב בשלטטון הצללים , וגם שם הוא יוצא עם זיוי)) , תובל עם נועה , אליאנה עם לי בשתי סדרות , וגאיה עוד מחכה למי שיסדרו לה בגיבור אמיתי..
אבל זה רק סיפפור טוב ... לא בא להחליף סיפור שקיים .. והסיפור הזה טוב מאוד ..
אדם ודפני - מרגישים את המתח באוויר בינהם.. אתה בכלל מכוון לזוגיות בינהם?
&nbsp

רועי, אני לא אומר לך למה אני מכוון

תקרא ותראה. אבל היי, יופי שיש מתח.
&nbsp
אין כזה דבר, לילוק! יש ליליוסי, יש אביוסי, לילוק לא קיים!!!!!!!!!!
&nbsp
אגב, אתה לא צריך לספוד לגורן או לשאר הדמויות ואתה תבין עוד מעט למה. וכן, סלאש פעם גרם לגיא להישאר ער עד מאוחר ולנסות לפתור חידות בלתי פתירות כדי שיאחר לריאיון הקבלה שלו לפנימיה.
&nbsp
חכה חכה, ליטמן רק התחיל פה... עוד יש לנו איזה ארבעים ושמונה פרקים של ירידות עליו.

Roei152

Well-known member
מנהל
אגב גיבור אמיתי
שמת לב שהיחיד שיכול לצאת עם גאיה ,שירה או ג'וי שם הוא נווה ? , עד שאורי יחשוף עוד שחקנים , כי טום לא נראה לי שיצטרף למעגל האהבה גם בסדרה הזאת..
&nbsp

עם ג'וי. היה לו רומן איתה באיזה סרט

אני דווקא רואה את גאיה עושה רומן עם שירה... הן צריכות לעשות את זה מתישהו.

Roei152

Well-known member
מנהל
נכון..
רומן של גאיה ושירה , מסכים איתך לגמרי שזה יכול להיות מצוין ברמה של דורוגו , אבל לא נראה לי שאורי יעשה כפל של עלילה גאה אם טום ימצא מישהו שם..

למעלה