גאליוסי 2- פרקים 42 ו-43

גאליוסי 2- פרקים 42 ו-43

עקב זה שלא פרסמתי אתמול, החלטתי לפצות ולפרסם היום את שני הפרקים!

ורועי יקרא מתי שירצה. יאללה.

פרק 42: יונתן, ליעם ודני מחליטים להילחם מול גיא, כשאליה פועלת. יוני חווה פגישה מפתיעה, כשנינה מנסה להשלים עם המצב שלה. גיא מגלה דבר נורא.

פרק 43: ליעם לא מאמין למה שקורה וצריך לבלוע גלולה מרה במיוחד. שקד מנסה להתאקלם כמו שצריך, כשנינה מגלה שמגיע יום בעייתי מבחינתה.

קריאה נעימה!

גרסת הבמאי לפרק 42

דורי עזר ליונתן. יפה מאוד. למרות שהוא היה רוצה לדעת קצת יותר מה יונתן עשה כל הזמן, אבל מן הסתם שלא ידברו איתו בכלל. אבל לליעם יש רצון לחסל את גיא, ואם יש רצון לחסל את גיא, זה אומר שהפעם אנחנו יוצאים לשם... להרוס אותו.

שוב אליה וממרח השוקולד שהיא אוהבת לאכול. אבל הפעם היא מתעמתת מול רונה, וזה לא טוב. אליה לא אוהבת אותה, היא שונאת אותה, היא מפחדת ממנה. רונה היא האקסית הנקייה והאידיאלית, דורי הוא... רגע, בעצם אליה ודורי כבר לא זוג! מה נסגר פה? אליה רק נפרדה מיובל, לא? מה זה אומר?

אויש, תהל. איזו מדריכה מסורה ואימהית את. זה טוב שאת נשארת לעזור לכולם. מגיע לך לקבל ילד! אה... כן... אבל מצד שני יוני...

רגע, אם יונתן וליעם אמורים לבוא... אז איך גיא כזה רגוע? אה... המכשיר... המכשיר שישמיד את הכול... יפה. אז... אוי. רגע אחד... לאן זה נעלם?!

אוי ואבוי, יוני, במה הסתבכת?! משפחה חזקה יש לנטלי, מה נגיד... אוי. רגע, מה הם מתכננים לעשות לאנאהי...? זאת עלולה להיות בעיה רצינית. והנה יוני מקבל אולטימאטום. נשמע בעייתי.

אדם ודפני זוג מוזר קצת. רבים אחד עם השני בצחוק... הזוי. יובל מגיעה וזה מן הסתם לא בסדר שיש עוד זוגות במחנה והיא לא שם. כן, מעניין מה אתם חושבים: נשיקה מציאותית או נשיקה בסיוט? מה משנה? מסכנה יובל, קשה להיות לסבית במדינה שלנו. בעיקר קשה בשכונות של אליה להיות כזאת.

נינה. עוד מדוכאת. מסכנה. בעיקר מדוכאת ממה שאבא שלה חושב עליה. אבל למה, שרדת מלא זמן בלעדיו, מה אכפת לך עכשיו... טוב, נינה בדיכאון, ולא משנה מה יהיה קשה להוציא אותה מזה.

אם כבר מדברים על אלמוגי... הנה הוא שומע את הקיטורים של איתן על הבגידה של שקד. והנה הוא מגלה. כנראה אלמוגי לא כזה מאובן. אלמוגי די חכם. יחסית. אולי איתן גם יבין מי הנכונה בשבילו...

יוני מוכן לעזור... בערך. כל עוד זה לפחות קצת חוקי. קצת. אז הוא עומד להתחיל בחקירה. יפה. אבל אנאהי... מה יעשו לה? ומה יעשו לשוקרון, ומה יקרה למחנה אם הוא יהיה באמצע קרב בין שני פושעים? ותיזהר, יוני, הם חיות יותר ממאיר.

אני מקווה מאוד שהפעם ליעם לא יהיה זה שיסבול מהסוף של העונה! אוי ואבוי, הם יוצאים לשם... ליעם עומד להרוג את גיא...

אני מניח שצריך להסביר על הדיאבולו. מדובר ביו-יו סיני: אביזר להטוטנות דמוי שעון חול, העשוי מגומי או פלסטיק, ומורכב משני חלקים דמויי קערות שמחוברים בתחתיתם. הוא נמצא בחוט בין שני מקלות ונזרק באוויר, ואז אפשר לבצע תרגילים. מתישהו בעונה הראשונה, נינה דיברה עם יונתן ועשתה תרגילים עם זה, ואפילו אמרה שיום אחד היא תהיה מספיק מתקדמת כדי לעשות טריקים עם אש. אז תמיד רציתי להכניס את הקטע הזה לפה. אבל אלכס בא למשהו מסוים, הוא בא כדי להחזיר את נינה אליו. נינה ממש עצובה, ולצערו של אלכס זה לא עובד. נינה לא יודעת אם היא בכלל במצב רוח לזה. וכן, מחר יום ההולדת שלה. איך זה תמיד קורה... אוי, נינה. אולי יש לכם תקווה.

מי שהיא... צריכה... לאהוב? צריכה? אוי ואבוי. אליה... לא יפה. גם לא יפה להתייחס ככה ליובל.

אוי ואבוי, גיא שוב מתפרע, והפעם זה בגלל שאין לו נשק גרעיני... עצוב. רגע, מי גנב את... מי שלח את הסרטון ל... אוי, שיט. עמון... חזרת...

השיר של היום... לפעמים צריך לשתף פעולה כדי לשמור על הכדור... בעיקר אם אתה רוצה להשמיד אותו.

גרסת הבמאי לפרק 43

מה לעשות, עמון כנראה לא חינני ומשכנע כמו מאיה. אה, והוא גם הציע לגיא לעבוד איתו אחרי שגיא קיבל את הכפפה... מה ששיגע אותו לגמרי. ועמון ממש לא אוהב את זה. ולכן עמון מתכנן את מה שהוא מתכנן.
&nbsp
אז צריך לבלוע צפרדע מאוד גדולה. יונתן מעדיף שהנשק יהיה אצל גיא, לא אצל אף אחד אחר. יפה, אז גיא מסביר למה צריך לעזור לו להשיג את הנשק ומה עמון רוצה... ושיתוף הפעולה הזה שברירי מאוד. לא למדתם שלא חותמים על הסכמים עם ליטמן?
&nbsp
כן, הגיע שוב היום הזה... יום הולדת לנינה. ונוי נבהלת. וכן, יובל מאוהבת בשקד עד כלות הנשימה. גם הוגו, בעצם. אה... שכחנו. יום ההולדת של נינה זה יום די רע... לפעמים ההורים שלה נעצרים, לפעמים סיוון באה למחנה... כאלה. טוב, נינה לא פה ויולי תחפש.
&nbsp
מסכנה נינה... ממש. ויולי מנסה לעודד אותה, להסביר לה על חרדות... וכן, יש לה חרדות. נכון, נינה מסתכלת רק על השלילי פתאום... וזה מוזר. היא חיובית.
&nbsp
אוי ואבוי, איתן רוצה לחזור לשקד. והוא עוד מאשים את אלמוגי. מטומטם. ואלמוגי מספר מה שהוא סיפר. יופי. סך הכול סבבה.
&nbsp
אז שקד לא פה, נינה לא פה, אף אחד לא פה! וכן, שקד במצב רע, רעיון שקיבלתי אחרי שמי-רן חשפה את האקנה שלה. ויובל מסוחררת מזה. טוב, היא לא רגילה. והוגו כועס.
&nbsp
אז ספקטור לא סומך על הבן שלו. ואלמוגי צריך לסבול... הוא צריך לשתף פעולה עם משהו די מחורבן.
&nbsp
לפחות רונה באה לעזור לנינה. והיא יודעת מי זה אלמוגי, תאמינו לי. ועכשיו גם יולי מעוצבנת, יופי. ונינה עדיין מדוכאת, למרות הכול...
&nbsp
יוני מסכן עוד יותר, צריך לחלץ את החברה מהכלא. אז נטלי בכלא, והשאלה היא למה היא בדיוק בכלא, מה בדיוק הפרטים. והאם ליוני יהיה אליבי עבורה?
&nbsp
אני לא חושב שזה טוב לאליה שיש לה משפחה... בערך... כמו אלכס... כי הנה מישהו שאומר לה שמה שהיא עושה זה לא בסדר. אוי ואבוי, להסתיר שהם ביחד?
&nbsp
כן, בסוף יש הפתעה. אגב, זה היה מאוד מרגש לכתוב את זה. באמת הרגשתי שאני ממש עצוב על נינה שמתרגשת ממה שקורה. כי באמת קשה לה עם כל מה שקורה פה. והאמת? שזה לא הסוף של הסצנות המרגשות עבורה.
&nbsp
אוקיי, הוגו תמיד מעודד בחורות והוא תמיד יודע איך לעודד אותן. שובב קטן. כן, שקד בן אדם טוב בסוף, כנראה. אבל הוגו יודע לאפר (לא להזכיר את האיפור לגילי).
&nbsp
מעניין מה נינה באמת ביקשה, אגב... חבל שלא להעלים את נוי, זה דבר חשוב מאוד. אוי, שיט, מה איתן עושה פה? להחזיר את שקד... כן, מן הסתם שקד לא תחזור אליו. שמעתם שיש לה בן זוג חדש? הנה. בבקשה.
&nbsp
חשוב לציין שזה לא היה הסיום המקורי של הפרק!!!!!!!!!!! הפרק המקורי הסתיים בזה שעמון הופיע על המסך וטען בפני יונתן שהכפפה של גיא יכולה להחזיר את הלוחות, ושזאת המחלוקת ביניהם. הדבר הזה יצר לי באג מסוים... קודם כל, אם גיא יכול לקבל את הלוחות, למה הוא לא עושה את זה? זה היה מראה לו איפה יקום אפס כבר מזמן! אז רציתי להגיד שאפשר לעשות את זה רק בשיא הירח. אבל כאן היו עוד בעיות: לפי מה שאני מבין, התאריך הוא סוף תמוז (תהל צמה את הצום שבוע קודם). אז זה לא שיא הירח (שהיה כשהחבר'ה חלמו, בערך). שנית, גיא אף פעם לא התנהג כאילו יש לו יכולת לקחת את הלוחות, ואם הייתה לו, למה הוא לא משך זמן עד שיוכל לקחת אותם וזהו? ואיך עמון לא יבין שגיא פשוט ייקח את הלוחות בשיא הירח, ואז למה שהוא לא יפוצץ הכול פשוט? אז החלטתי לשנות את הסיום. האם עמון שם? כנראה שכן...
&nbsp
שיר לכבוד ליעם...

בפרק הבא:

עמון מסתכל על מכשיר הערך הקוונטי. הוא יושב על הספה בבקתה.
"איך בן תמותה הצליח בכלל ליצור מכשיר כמוך...? מה יש בכפפה שלו שעושה את זה?"
&nbsp
שקד מתנתקת מהוגו שדי נדהם. היא נצמדת אליו ומחייכת. איתן לא מאמין.
"מה... מה זה?"
"מה נראה לך? אני התקדמתי הלאה. נראה לך שאני חייבת להישאר מאוהבת בך? לא."
"מה אתם רוצים מהחיים שלי, מה?!"
&nbsp
גיא, סשה וסלאש יושבים מצד אחד של שולחן. יונתן, דני וליעם מצד שני.
"אוקיי. *עובר על שרטוט.* באמת, ליעם? אני מבקש ממך לצייר את הבית, זה מה שאתה מביא?"
"אויש, סתום, תשלם לרוסי שלך בשביל זה."
"בוס, הוא צוחק."
&nbsp
יוני מסתכל על נייר ליד תהל. דפני יושבת על הספה ליד.
"ל...לא נורמאלים. פ...פשוט..."
"שקט כבר! תודה, תהל. באמת."
"בשמחה. אבל איך אתה..."
"תהל, אני לא יודע. זה נראה לך שאני יודע מה אני עושה? כי אני לא."
&nbsp
גיא ויונתן מגיעים עם השאר לאזור של הבקתה. הם מתחבאים בעצים. כמעט שקיעה.
"אתם מאחור, אנחנו מקדימה. בסדר?"
"כן. תיזהר שם."
"על הפצצה, לא על עצמי. כן?"

למעלה