גרסת הבמאי
פרק שהכתיבה שלו זרמה...

מספרים לזיהוי היקום! שמתם לב? אז חכו ותראו מה התכנית של דני, אבל כמובן שזה יהיה מסובך.

לפני שמישהו יגיד לי- איך עמליה לא שמה לב שהיא בהיריון, אז יש נשים כאלה. אני מכיר אחת. ומאוד התרגשתי לכתוב את זה. אבא של נינה מכחיש שהוא אבא שלה.

כן, שאלתי את עצמי איך נטלי תגיב, הגעתי למסקנה שהיא לא תתעצבן על מי שלא מתביישת במי שהיא. אליה בחרם...

הפגישה בין יונתן וליעם... אוי, איך אני מחכה.

רק שתדעו, שאם כבר תליון גילגמש וכו', בסצנה שבה עדי והוגו מדברים עם מיקה אז היא התעצבנה על הוגו ונתנה לו לחתוך בצלים. אז כן, זה עונש שכבר קורה... עדי מתקדמת בתכנית שלה.

העלילה של דני עומדת להתקדם עוד יותר בפרק הבא, אבל כאן התברר שהיא עשתה טריק אחד קטן. היא לא הגיעה בדיוק לזמן הנכון. סשה בא, ועכשיו דני יכולה לנסוע בכיף ולנסות להרוויח זמן.

שקד בכלל תאמין לחבר'ה? ומה בדיוק רוצים מהמחנה? למה תמיד עשירים מנסים לקחת את גאליס? למה לא יכלו לקבוע את המחנה במקום אחר? למה?!

נו, ברור. לשקד אכפת רק מבן אדם אחד במחנה וזה מהוגו! הוגו, שמשום מה לא מגלה את שם המשפחה שלו. חתיכת מעצבן. יוני נאלץ לסבול מזה ולהחליף אותו.

ובכן, תליון גילגמש נמצא אצל ליעם באופן רשמי! הכול מסודר, הכול טוב, אבל מה זה האקדח הזה? מי זה הבחור שמתפעל את סשה? ומה הם מנסים להשיג, שאף אחד לא חלם? והשאלה היא, איך דני תמנע מסשה לעצור אותה בכל שאר המשימות שלה?

כן, שקד אמנם מושפעת מהוגו, אבל זה כלום לעומת כמה שהוגו מושפע משקד. וכמה שנוי מושפעת ממסעדות. אה, וחיכיתי לרשום את הסצנה שבה שקד אומרת את הדברים האלה להוגו. זה פשוט מצחיק... נו, מתברר ששקד הייתה יכולה להיות עם הוגו. טוב, אנחנו מדברים על יקומים מקבילים... לכו תדעו, יש יקום כזה איפשהו!

קצת עצוב על אליה. אבל היא מוחרמת ומושעית.

הנה יונתן בא...

עדי התחמנית. נו? איך ילך בדייט?

ו... הנה. הפושע בא, ועכשיו הזומבי במלכודת. מה זה אומר? ומה יקרה בפרק עשר המדהים?

השיר של היום, מוקדש לכבוד כוחות הביטחון באשר הם שם...