גאליוסי- פרק 9

גאליוסי- פרק 9

הסיפור שרק רועי קורא, רק רועי אוהב, רק רועי מגיב, רק רועי מתעניין, ורק יוסי קורע את התחת מסיבה מסוימת כדי להביא!

הסיפור שככל הנראה היו בו כמה אלמנטים ממתים לרגע ורק בגלל שאמרתם לי לראות, נאלצתי להוריד אותם. רציתי להכניס את לילית... למה, יולה, למה?! וחכו, בפרק הבא יהיה משהו שקצת קצת יזכיר לכם אותם.

בקיצור:

יש לילה לבן בגאליס ודני חולמת חלום מעניין. אלכס ודפני המומים ממה שקרה, כשנטלי מגלה את מה שיוני עשה ומחליטה לקחת עניינים לידיים. דורי מכעיס את אליה שמצידה מחליטה להחזיר לו. המצב של יולי מגיע לנקודת שבר, נינה במשבר משלה ואדם מפתיע מעניק להם עזרה. קינגו ואנזו נזכרים בימים הקדומים.

שיר m

Well-known member
יוסי, קבל

לא אוהבת את לילה אבל היה מעניין לקרוא

קראתי, קראתי. חוץ מזה היא מתה עליי

וכמובן שהיא גם העלתה סרטון שלה שרה כילדה קטנה "שלום היא מילה שימושית".
&nbsp
אבל מתי את תקראי, שיר? מתי?

זה לא בסדר!

אני תמיד משלים את כל מה שאת אומרת לי!
&nbsp
אני לוקח אותך להקרנות!
&nbsp
אני גורם לך לצחוק!
&nbsp
ואת אפילו יומני לא מוכנה לראות בשבילי!

שיר m

Well-known member
אתה צודק ואין לי מה לומר להגנתי...

באמת אין עכשיו שום סדרת נוער, זה זמן טוב לראות יומני...
אבל יש לי כל כך הרבה להשלים לפני זה... אני באמת בונה על זה ששבוע הבא יהיה לי מלא זמן ואוכל להדביק את הפער בכמה סדרות.

Roei152

Well-known member
מנהל
יוסי!!!!!!
אני יודע שהתאהבת לגמרי באלינור וקסלר ,.. אבל אל תגנוב קרדיט .. מי זה ששיכנע אותך לראות יומני האי ? אני ומירי!!!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
יוסי מצטער שלא יצא לי לקרוא עד עכשיו את הפרק...
פשוט הייתי כ"כ עסוק עד עכשיו ... אחרי ארוחה טובה , ואולי מרתון של מתים לרגע (אם אח שלי יתן לי את הטלויזיה...) אתפנה לקרוא אתת הפרק....

Roei152

Well-known member
מנהל
קורא סוף סוף לפני יולה
משהו הפריע לי באמצע הפרק עד שזה יתסדר , קורא את הסיפור שלך...
למה אלכס ודפני ? , חשבתי שאתה מסמפט את הזוגיות של נינה ואלכס , ואת דפני , נכון שצריך סיבוך , אבל למה דוקא זה ? אם כבר הייתי מחדש את דורי ודפני ... אם אתה לא מתכוון להבאי את רונה באמצע הקיץ כמו שקרה במקור..?
מה קרה בסיפור יונתן ? קצת שכחתי עם כל הזמן שעבר...
&nbsp

מה, רועי? מה עם שאר הדברים?

דורי?
&nbsp
יולי?
&nbsp
נטלי?
&nbsp
מה קרה?
&nbsp
האמת שאני לא יודע. תשמע, אני מאוד אוהב את נינה ואלכס. אבל מתישהו (אני מדבר לפני מלא שנים) רציתי להכניס את הסיבוך עם אלכס ונינה. טוב, בכל זאת, אתה יודע, גם מיקה ואדם בשמינייה זה לא כזה מדהים!

למעלה