גאליוסי- פרק 5

גאליוסי- פרק 5

רועי קרא את הכול, אז אפנק אותו בפרק נחמד!

וכמו שהבנת, ליעם הוא הזומבי הנורא, ויונתן הצליח לארגן איתו פגישה... אתה יודע שזה ממש משמעותי. ונינה... ויוני והעצבים שלו. ובפרק הבא... הפתעה!

לדני עולה רעיון נפלא. יונתן לחוץ מהמפגש הקרוב. יוני מתפרץ וכמעט נכנס לצרות, עד שאנאהי מחליטה להציל אותו. אלכס מצליח להשיג משהו יקר ערך עבור נינה.

קריאה נעימה! ואולי נדבר על זה מחר!

גרסת הבמאי

אז הפרק הזה סופסוף יונתן פוגש את ליעם. יהיה מרגש.
&nbsp
אדם לא אוהב את נטלי וזה מכניס אותו לעימות מול יוני. ולמה הוא לא אוהב אותה? נגלה עוד כמה פרקים, אבל זה ממש מכעיס את דפני, לא?
&nbsp
למי שלא יודע, לסבתא של נינה קראו הלנה (ראו את המצבה בעונה הראשונה). אלכס חוקר את המשפחה של נינה. האם הוא יגלה את זה?
&nbsp
לא יודע למה רציתי שיוני ידבר עם נטלי דווקא במקלחת. עלה לי בראש וזרמתי.
&nbsp
לליעם יש מקורות...
&nbsp
תקשיבו טוב טוב לליעם. ליעם עלה פה על מזימה מדהימה, וכאן כל הסיפור. כי אנחנו יודעים שיש מישהו קרוב לגאליס שחורש מזימות, וליעם ראה אותו. אבל יונתן לא ראה אותו.
&nbsp
מצחיק לכתוב את סיגריט. היא מאוד קלילה יחסית למה שקורה סביבה. והלפיד, כמובן... תמיד מעניין אותה. הלפיד בוער חזק בגלל ליעם ויונתן, כמובן...
&nbsp
אוקיי, תהל שומרת שבת, ולכן הסתכלתי היטב על לוח השנה של אותו הקיץ. ולפי התאריכים, כן, זה שישי בערב אצלם. אז רק תחכו ותראו מה יקרה בגלל שמירות השבת של תהל. משום מה "תהל זה בסדר" הפך לקאצ'פרייז ואפילו לא שמתי לב. סתם יצא לי שהיא אומרת ככה... ויוני מתפרץ בצורה ממש נוראית.
&nbsp
הופה, יקומים מקבילים! מישהו כאן מדבר על אותו הדבר כמו דני. אז יקומים מקבילים זה הסיפור שלנו הפעם, ויהיה מאוד יפה. כמובן, אם יונתן יאמין לליעם...
&nbsp
סצנה מרגשת עם סיימון ואלכס. סיימון בכל זאת איש משפחה. ויש כיוון לאבא של נינה.
&nbsp
אז דני תיקנה את היקום הראשון! כבר יפה. אגב, קצת אירוני שדווקא דני עוברת את ה"משימות", כמו גאליס, נכון?
&nbsp
חשוב מאוד מאוד! מה שקורה שם במשרד. עם אנאהי ותהל ויוני. הסיפור הזה עוד יתפתח. ומה אנאהי עשתה כדי להרגיע את יוני? נגלה בפרק הבא.
&nbsp
מסכן ליעם. אף אחד לא מאמין לו, למרות שהוא צודק לגמרי. יש מישהו שמתכנן רע. ואתם יכולים להיות בטוחים שהפעם זה יהיה חמור מאוד.
&nbsp
והשיר של היום, מוקדש לכבוד הדתייה שלנו... תהל ניצן. שבת שלום, תהל... אבל זאת עדיין לא השבת הזאת.

בפרק הבא:

רואים כתבים עומדים ליד ספקטור, שמגלחים אותו.
"מר ספקטור, מחאת הגז תופסת תאוצה. מה יהיה רע אם תקימו את האסדה קצת רחוק יותר מהחוף?"
"כל מה שאני יכול לספר לך הוא שכדאי לאזרחי המדינה לא להקשיב לחבורת הזויים ששונאים עשירים."

נטלי ויוני לוקחים אוכל.
"איך היא הצליחה להרגיע אותך? שאולי אני אלמד."
"מתברר שהיא יודעת משהו בנושאי פסיכולוגיה. היא אמרה שכשהתעצבנתי על תהל, אז נלחמתי בקרבות שלא נלחמתי אותם פעם."
"ועכשיו בעברית?"

נינה שופכת חלב לדגנים.
"כאילו, מה הטעם בכלל?"
"טוב, מי עכשיו רוצה להשתנות? אלכס, אתה עומד לוותר על הכסף ולעבור לטיבט?"
"שקט, רואס, זה לא צחוק..."

יונתן יושב במשרד מול מישהו.
"תודה רבה שבאת, רב פקד דוידוף."
"קרא לי תומר. *מדובר בשוטר.* טוב, מה אתה אומר לי? שאתה יודע טוב מאוד מי זה הזומבי?"
"כן. זה קשה לי וכואב לי. אבל הזומבי הוא... ליעם בן בסט."

דני עומדת לקחת תליון מהרצפה של המחנה.
"קלי ק... *סשה פתאום מופיע מולה.* מה?"
"נעים מאוד, סשה. את גורמת להפרעות."

יונתן מסתכל על השוטר.
"אני רוצה שתעצור את ליעם בן בסט, ולא משנה מה צריך לעשות בשביל זה."

Roei152

Well-known member
מנהל
תגובות בקריאה
ליעם יודע על המסעוות של דני בזמן ? זה נשמע ככה מהדיבור על זראדה..
קראתי את כל הפרק בבת אחת עכשיו אקרא את ההערות ואז אגיב ...
פרק יפה מאוד .. מתקדם בעלילה ..
תהל ושמירת השבת -לא הגיוני במציאות , יש לה זכות לבקש חופש בשבת .. הדירה שלי בגלל שהיא דירה חילונית למשל , המדריך הדתי לא נמצא בשבתות ...
יוני וההתפרצות שלו , העונה הן גבוהות מתמיד .. אני אוהב את זה , זה מבווסס על מקרים שקרו לך? אתה לא חייב לכענות ...
אולי מחר תפרסם את פרק 6 ? בכלל כדי לזרז את העונה תפרסם פרקים כל חמישי , שישי ושבת.. כמה פרקים כבר כתבת?

בהחלט יכול להיות שיהיה מחר פרק

בגלל שנטשת אותנו להולנד, כתבתי עד פרק 20... נסיים מחר את 21 ואז נפרסם.
&nbsp
וכן, יוני מבוסס עליי ועל התפרצויות שלי. כלומר, אני מניח שזה לא אחד לאחד, אבל כן.
&nbsp
תהל כן בחופש, היא לא עובדת בשבת. היא אמנם שם אבל היא טכנית לא עובדת...
&nbsp
וליעם לא יודע על המסעות בזמן.
&nbsp
אגב, מה אתה חושב על סשה? על הכניסה הקרבה של ספקטור? ועל אנאהי המדריכה?
&nbsp
אגב... בפרק 6 תהיה הפתעה מלבבת!

Roei152

Well-known member
מנהל
תזכיר לי מי זה סשה ?
ספקטור, אין הרבה מה להגיד .. אנהאי טיפוס מגניב , אבל קצת צבעוני מדי לטימי ..למה שלא נעלה פרקים כל חמישי , שישד ושבת ? זה יכול לזרז את העונה .. בהעונה הקודמת לקחה יותר משנה ובסוף שכחתי כמעט
ולפי מה שאתה אומר אתה מתקרב לפרק 30..
&nbsp

אז אני אצטרך אולי הפסקה בשלושים...

או מתישהו.
&nbsp
טוב, ספקטור חכה.
&nbsp
אנאהי מאוד מהממת, יהיו לה דברים מדהימים.
&nbsp
סשה היה אח של גרגורי. כן, הכנסתי את הדמות הזאת (הוא היה המדען של ספקטור, אם אתה זוכר... גרגורי היה בבונקר). הוא הופיע בפרק שלוש, נראה לי?

Roei152

Well-known member
מנהל
או קיי ..
שלושים פרקים והפסקה...
&nbsp

טוב. ועכשיו השאלה

הפסקה קצרה ככה של שבועיים כמו שכונה או אולי אני אקח הפסקה של שנה?!
&nbsp
כן, שנה זה נשמע טוב.

Roei152

Well-known member
מנהל
מי יריב על הסדרה ?
אנחנו והפורום הראשון בו פירסמת את הסדרה ?
לא יפפה יוסי , לא יפה ..
גאליוסי שייכת לפורום סדרות יישראליות בתפוז!!!!

גאליס לוקחת בדרך כלל הפסקות של שנה

אגב, גאליוסי התחילה ב-FXP אבל בגלל שפה זאת עלילה אחרת לגמרי לגמרי לגמרי, אז יש לנו זכויות.

Roei152

Well-known member
מנהל
כמו שאמרתי למירי בזמנו
ההפססקה הארוכה היחידה שהייתה בין מחצת למחצית היתה בעונת טורינו . ככה שזה לא קרה בד"כ כמו שאתה אומר..
&nbsp
&nbsp

למעלה