גאליוסי- פרק 5

גאליוסי- פרק 5

אוהבים את השם החדש הזה?

פרק 5 יהיה מעניין... קודם כל, כי יש בו רק ארבע דמויות מהתכנית! והוא היה קשה לכתיבה.

הוא אפל, הוא מוזר והוא הזוי. מלא שמות מסובכים ומקומות מוזרים.

הפרק שחושף את המסתורין ועונה על השאלה החשובה מכל. ארבעה אנשים צריכים להתמודד עם נבואה חדשה, מקומות מסתוריים וספק-אנשים בעלי מטרה מסתורית. האם דני תצליח לעכל את הגילוי שחוותה? והאם היא תצליח לצאת מהמקום שנחשף לפניה בידי החור שבלב?

החל מהפרק הבא חזרה לשגרה, תודה לאל... מעניין אם תאהבו את הפרק הזה בכלל. ספרו לי.

Roei152

Well-known member
מנהל
יש לי שאלה לפני שאקרא
קראתי רק את שני המשפטים הראשונים מודה לא התחלתי לקרוא את המונלוג הארוך של יונתן , רק קראתיאת המצב , אבל למה הכנסת ערבי כחוטף יונתן ? הגשת שצריך לתקן את עלילת עומאר או מה? עלילת עומאר למיטב זיכרוני היתה סבבה דוקא

היי! אני לא גזען!

בסוף מגלים למה יונתן שם, אבל זה לא כי ערבים חטפו אותו...
&nbsp
זה סתם האזור שהוא הגיע אליו.
&nbsp
דווקא יהיו שם תובנות בפרקים הבאים.

Roei152

Well-known member
מנהל
לא התכוונתי שאתה גזען ...
פשוט אני זוכר שבזמן עלילת עומאאר כמה חברה לא אהבו אותו , ולא בגלל הגזענות אלא בגלל איך שזה סופר ... לא שיש לי תלוונות...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
אז זאת עלילת המתח החדשה ?
ארכשיגל , היא גאליסיה החדשה ? מה קורה פה ? עוד פעם ממלכה של עבדות שנשלטת בידי רוזן?
נחש בעל קרנים ? איש עם ראש של דג? יפה , אבל לא נראה לי שאקבל את זה בסדרה המקורית ... אלא רק כי אתה הכותב...
אה! רצית לחזור לסצינות הראשונות בחולמים ... ולהפוך פנטזיה בלתי אפשרית יותר מסתם מלכה ששולטת על עיר אבודה (הכי הזוי שהיה בסדרה ה מקורית לדעתי .. ) למציאות... או חלום בלהות של דני... ובגלל זה הדרקון...
סיימתי ... זה מטןרף הפרק הזה , יש לך דמיון ואו!!!!!!!

למעלה