גאליוסי- פרק 33!

גאליוסי- פרק 33!

הסיפור שמוכיח שכמות תגובות לא בהכרח מעידה על איכות!

והיום, פרק מלא ברגשות. ואני לא מדבר רק על רועי שמנסה לשכוח שיונתן הוא בעצם שחר סילאן קפלן.

דני וליעם מנסים לעקוב אחרי יונתן וליעם מגלה תגלית מפתיעה. יונתן מחליט לפנות לעזרת חברים. אלכס מתעצבן על עילאי והמנהיגות של דפני עומדת למבחן. עמליה מחליטה לעשות משהו בנוגע לארי.

קריאה נעימה!

Roei152

Well-known member
מנהל
טוב
קטטה מוגזמת מדי . אפילו במקורי זה לא היה ככה .
ליעם סוף סוף חושד ביולי?
משחק אותה אורי גרוס שנוהג לשבור את הקיר הרביעי?
אם כבר הקיר הרבייעי , יונתן אמור להחיות בן הזוג של יולי , וארז אמור להיות של שקד..
אז בכל זאת החלטת ללכת לפי המקור ולחדש את סיפור האהבה של רות וארי ? ובכלל עמליה נהייתה כזאת אגרסיבית , זה ממאיס אותה עלי , איפה זאת שהייתה בסה"כ הרופאה הטובה ואימא של נינה בעונה הראשונה .. בלי מזימות ודרישות?
נו באמת יוסי , אם כבר פרק 33 , ואתה רוצה לסיים בפרק 50 , צריך כבר שליעם יגלה אנחנו באותו ראש ..
טוב אני צריך ללכת אקרא את ההמשך שאחזור...
&nbsp

שבירת קיר- מה הבעיה...

כן, רועי, לא חשבתי שתאהב בחורה שנלחמת על הבחור שלה, שמגיע לה. יש לך בעיה עם זוגות נכונים. שיתגרש כבר!!!!!!!!!!!!!!
&nbsp
מי אמר שאני מסיים דווקא בחמישים?

Roei152

Well-known member
מנהל
מי שמדבר :
יורד על נטלי שנלחמת על יפתח שאני דווקא אוהב ...
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
חלק ב
אגב יונתן ושחר , תובל מעולם לא היה "הדמות היתומה ", אתה אמרת שסבתוש הייא פיצוי על כך שלא ב\היו לדמייות של תובל משפחה , אבל תראה כמה שזה לא נכון .. בשמיניה דגנית היא אמא שתופסת מרכז בחיו של בן בן וגם הכרנו את שלומקה שלא היה אבא נוכח עד הסוף , אבל כן הכרנו אותו , בנשרים משפחה הכי נורמטיבית של אבא , אמא ואח , יונתן הכי סבל מבחינה משפחתתית , זה נכון , אבל אתה לא יכול להגיד שארי לא היה נוכח מספיק בסדרה, אם כבר זאת רות בתור תמר קינן ... וזה נכון שבעוננת טורינו לא טיפלו בבעייה לגילוי לארי האמיתי שבנו חי..
פשוט בכפולה תובל קיבל פעם ראשונ לאחר ששנים בתור יומנתן לא היה לו , אובר משפחתיות ..
יונתן מתכוון בסימון נקודת מפגש לשרון?
אנזו כל פעם משאיר נוצה , יש לזה משמעות? חוץ מזה שאנשים שרוצים למצוא את יונתן שנמצא איתו יכולים לעקוב אחרי הנוצות או שזה סימן להחלשוות שלו?
סוף די מעצבן ...
&nbsp

למעלה