גרסת הבמאי
מתקרבים כמה שאפשר לרגע האמת!

יוני חושד במשהו? הוא חושד באנאהי בסוף?

אז דפני קצת נתקעת בגמגום בגלל אדם... ואתם יודעים מה זה אומר שהיא נתקעת בגמגום שלה... זה אומר שיש לה איזה רגשות כלפיו. בסופו של דבר גם היא התרככה...

מי אתם חושבים שהשחקנית של הסוהרת? זה מעניין. אבל מה, מעניין לכתוב את נטלי בכלא. היא יכולה לשרוד, אבל למרות זאת היא במצב קשה. והנה. היא גילתה מי זה האסיר שממרר לה את החיים. לא אחר מאשר אבא של אדם. מה זה אומר עכשיו?

מה דורי יתנצל? לא, רגע, זה לא נשמע לי בדיוק כמו הדבר הנכון לעשות!

עדי מעודדת את דפני כמה שאפשר. ויודעים מה? דפני אוזרת אומץ! היא מוכנה לזה! היא מוכנה להגיד לאדם הכול! עכשיו השאלה אם זה יעבוד לה...

כן. חשבתי לעצמי איך אני מותח שתי דקות וחצי של סצנה עם נוי. אז קודם כל משחזרים את הפריצה שלה, ושנית, נותנים לה להתחבא ולשמוע מה חושבים עליה באמת. שזה כיף לא נורמלי. ולא יודע למה החלטתי שאלמוגי ידבר על חשיבות הצ'קים, אבל זה קורע! ואופס, היא נתפסה.

דורי גונב בחורות? ואני הייתי בטוח שליטמן גנב... אופס, כמה קשה לדפני כאן... רצתה לדבר עם אדם, והכול מתפוצץ לה.

ליעם ויונתן יוצאים לדרך... הם יוצאים למסע לכיוון גיא! האם זה יצליח להם ומה גיא מתכנן להם?!

מה לא? מה אדם לא רוצה לשמוע?

אני לא חושב שיולי עזרה יותר מדי...

כל כך עצוב על דפני...

והמסע מתחיל...

אוי. נוי הסתבכה. ושקד לא נותנת לה לצאת מזה. אז זהו. גם נוי כבר לא אופציה עבור חקירות. אבל בכלל אפשרי לדבר על חקירות עכשיו במחנה?

והנה... אלכס חושף את הסוד. סוד אחד אחרון מול נינה. כמה רשע בסצנה. כמה רשע...

והשיר של היום, לכל אלו ששיקרו קצת...