גאליוסי- פרק 24

גאליוסי- פרק 24

פרק שאני ממש אוהב, בעיקר בגלל המצב של ליטמן!

טוב, בתכל'ס לא ממש חשוב כי כתבתי פרק ממש טוב בזה הרגע, אבל אתם בפרק הזה! שבו העניינים...

גיא משתגע בגלל מה שקרה, ויוני מתעמת עם תהל על מה שקרה לנטלי. יובל כועסת בגלל מה שקורה במחנה, ודני מנסה לבצע את המשימה הלפני אחרונה שלה.

קריאה נעימה!

גרסת הבמאי

כמה כיף לכתוב את ליטמן כועס ועצבני? נכון זה הדבר הכי כיפי בעולם? והכפפה... תמיד הכפפה. תיזהרו מהכפפה הנוראית הזאת! היא הופכת אותו לרע עוד יותר!
&nbsp
יוני ותהל, העימות! איזה פאקינג כיף. נורא נהנה. ארי ועמליה גם חושדים, אבל יוני פשוט זועם. ואנחנו יודעים מי אחראית, כן? זאת אנאהי, יוני. לא תהל. לא הדתייה, המוזרה. אגב, בנוגע למה הייתה הפגישה של תהל, אז נגלה על זה, אבל זה די תמים. תהל עוזבת?
&nbsp
טוב, ליעם ויונתן רגועים יחסית, המצב יחסית בסדר... נקווה... עוד שלושה ימים. אבל האם יוני בכלל יצליח לפתור להם את החידה עד אז?
&nbsp
יובל היחידה שקצת מנותקת מהאבל על נטלי. לא שלא כואב לה קצת, אבל היא מתעצבנת שדורי ונינה משתמשים בזה כתירוץ להיות דביקים לבני הזוג שלהם. ויולי מבינה מה צריך לעשות.
&nbsp
גיא שבור. זאת דמות כל כך מורכבת, יותר מפחידה מדוד... הבחור מטורף על כל הראש. הוא לא יעצור!
&nbsp
שקד לא סתומה. בכלל לא. והיא מבינה גם שאיתן אחראי לכמה דברים. אז היא עומדת לחקור את הנושא. היא עומדת להיכנס לכל הקטע הזה עד ה... נראה לכם. נראה לכם שזה יהיה פשוט. רק חכו לפרק הבא. ורק נחכה לרגע בו שקד תדע מה השם של כל האנשים במחנה.
&nbsp
יוני ותהל, העימות, חלק ב'! אגב, המילים של יוני מכאיבות לתהל. מאוד. היא תסביר בעתיד מה הבעיה שלה איתו, מה בדיוק היא לא אוהבת בו. אבל יוני מעדיף לשנוא אותה. ולא את אנאהי.
&nbsp
מרגש לכתוב את ליעם ויונתן...הם סופסוף מסבירים מה הם מרגישים, מה הם חושבים. יונתן מסביר לליעם והם הגיעו לעמק השווה. השאלה היא מה יקרה כשהם סופסוף... סופסוף... יפגשו את גיא. יונתן חושש מסיבות ברורות מאוד. ומובנות מאוד.
&nbsp
לא יודע למה, אבל לפתע חשבתי שיהיה מצחיק שאליה, אלכס, דורי ונינה ידברו באותה הצורה ויכעיסו את יובל. לא גררנו את זה יותר מדי. היא מעוצבנת. וכשמישהו מעוצבן שם... הוא עולה על שולחן!!!!!!!!!!
&nbsp
ודני במשימה האחרונה.
&nbsp
וגיא בסדר, וישר שולח מישהו להרוג. יפה.
&nbsp
והנה, יובל מתוודה והפעם זה וידוי אחר, אפל יותר...
&nbsp
סשה לא הצליח! דני כן!!!!!!!!!! דני בדרך למשימה!
&nbsp
והשיר של היום, לכבוד הפרידה הבלתי נמנעת שלא נמתחה יותר מדי!

בפרק הבא:

דני מופיעה בחדר של סיגריט. סיגריט נעמדת ומחייכת.
"הו, סופסוף!"
"כן, היה קצת בעיות."
"יפה. אז זהו. ארבע האבנים כבר בתוך מתקן הזמן."
&nbsp
אליה ואלכס מסתכלים על דורי ונינה. כולם מסתכלים עליהם.
"דורי. תענה.,
"לא..."
"תענה לו כבר! פתאום בא לך לשתוק?! תמיד יש לך מה להגיד, דווקא עכשיו?!"
&nbsp
יונתן מדבר עם יוני.
"תכף יהיה לך מאוד קשה!"
"על מה אתה מדבר?"
"אם לא תפתור את החידה בקרוב."
&nbsp
נטלי ועוד אסירות עומדות במדים של הכלא מול סוהרת. לאחר מכן סוהר נכנס עם אסירים.
"אוקיי, אסירות... היום אנחנו עושות סדנת מלאכה עם החבר'ה מאגף הגברים. כל אסירה תהיה עם אסיר."
"זה ייקח הרבה זמן, זה? יש לי..."
"רואס, סתמי. התאקלמת מהר, אני רואה?"
&nbsp
שקד מדברת עם אייל אלמוגי.
"אלמוגי, למה אנחנו מדברים על גאליס? *מזדקפת.* הם... דיברו איתך על זה?"
"מה? על מה..."
לפתע האור נכבה.
&nbsp
גיא מסתכל על סשה.
"נשארו להם קצת יותר מיומיים... ואם הם ימצאו אותי... אם זה יקרה... מחכה הפתעה. נכון, סשה?"
"כן... אמרנו שנכניס אותם. לא אמרנו שנתייחס אליהם יפה."
"זה יהיה ניסוי... מאוד מעניין. בלשון המעטה."

Roei152

Well-known member
מנהל
אני כבר לא אוהב את הכיווון של נטלי בכלא
מה אתה כבר מערבב רומנטיקה ? אלא אם כן זה יתרום ללהתץקדמוןת העלילה ? מספיק בגידות יש במחנה ...

למה אתה ישר בטוח רומנטיקה?!

ממש... ממש... לא.
&nbsp
אתה מפספס פה לגמרי! ואני עוד חששתי שאתה ממש לא אוהב משהו.
&nbsp
לא יודע למה אני לא מצליח לכתוב ליולי מספיק דברים. אולי זה בגלל שכתבו לה אחלה עלילות?
&nbsp
ושקד תחזור בגדול!

Roei152

Well-known member
מנהל
מת על העונה הזאת!!!!
הרבה יותר טובה מקודמתה , למרות שחשבתי על זה שהקצנת את גיא .. אתה יודע לכתוב סיפור מותח ומרתק ...
אז פרק 35 הולך להיות טוב ? פשוט אמרת שכתבת 34 פרקים ואמרת שעכשיו גמרת לכתוב פרק טוב ..
מה עובר על יולי שיוני מתעצבן על הדבקיות ורוצה את נטלי ?
אגב זה לא תירוץ המעצר של נטלי לדבקיות ,יכולת לכתוב שהם דביקים בלי קשר ...
אוקיי אליה ואלכס כועסים ? אבל למה יובל אמרה שזאת לא הייתה נשיקה בטעות , היא כועסת ממש ..
ליעם ויונתן , אני חושב שיותר מדי זמן הם בלי דני .. אבל בשתי העונות שלך יולי היא דמות פחות מרכזית ... קצת חבל .. ומה עם הפלרטוטט של שקד עם הוגו ? תהיה התיחסות בהמשך , או שזה סתם בשביל הקומדיה?
להתראות בחמישי אחרי שבוע עמוס יותר בגאליוסי ופחות אילת ..
&nbsp

וכן, פרק 35 יהיה ממש טוב

אבל פרק 34 הוא גם פרק ממש טוב. אבל זה מסתדר כי כל אחד מתמקד במשהו אחר.

Roei152

Well-known member
מנהל
אגב , שבוע הבא,
אני נוסע לשמחת תורה החל משבת , חופשה ספטונית במדבר...אומנם קרוב לאילת פיזית יותר ממה שעכשיו , אבל בכל זאת בסדרה אתה תפתח את שבוע 8 של הסדרה , אני מפסיד את יום ראשון ושני בלילה השלמות ..
זה אומר לגבי גאליוסי או שנוותר על פרק 27 בשבת או שתעלה אותו ואני אקרא יותר מאוחר .

נעלה ואתה תשלים

הרי אני לא רוצה לאכזב את שאר הקוראים.
&nbsp
שקיימים. קיימים כמו היחסים ביני לבין לילה.

למעלה