גאליוסי- פרק 21 המרגש!

גאליוסי- פרק 21 המרגש!

לפני כיפור, אני מפרסם לרועי פרק מרגש במיוחד, אפילו קצת עצוב.

כי היום כמה דמויות יעברו מסע רגשי. לא יכולנו לבחור תאריך טוב יותר!

יונתן וליעם מתקרבים למחבוא של גיא עוד יותר, אבל החשש ממשחק השחמט פוגע בהם. אלכס הולך עם נינה ודורי להפגנה, ויוני מתאושש ממה שקרה. עדי מתאמנת בקוביות גם היא.

קריאה נעימה מאוד! וצום קל!

גרסת הבמאי

איזה פרק מרגש זה!!!!!!!

ליעם ויונתן בתאקל רציני, והחידות של גיא מגיעות לישורת האחרונה. אכן. זאת החידה האחרונה, ואם יונתן וליעם יפתרו אותה, הם ידעו איפה גיא מתחבא. ואולי גם ימצאו את דני?

אז סלאש במצב רע כל כך... האם יש לסלאש סיכוי לגאולה?

היה מצחיק לכתוב את דורי מסיח את דעתו של השומר... עכשיו הוא, אלכס ונינה הולכים להפגנה, אבל דורי מתמצא בחומר ואלכס... פחות. הרבה פחות. קצת חבל לו.

סלאש לא ישחרר את דני. אז מה כן?

גם לכתוב את אלכס מנסה לתת לספקטור קללות של עשירים היה מצחיק. אח, אלכס. עשיר לגמרי, אבל לפעמים זה לא מתאים. לא במחאה הזאת. ודורי ונינה מתקרבים...

גיא מעוצבן לגמרי... והוא יודע שיש עוד מעט אכילה של כלי. אני לא מרגיש טוב עם מה שעומד לקרות במשחק השחמט...

יונתן במצב ממש רע, הוא נלחץ. הוגו די אכזב אותו בשחמט, אבל הוא גם לא מצליח לפתור עבורו את החידה. אז על מי יונתן כן מסוגל לסמוך במצב הזה? גם על ליעם לא!

אוי, דפני... מה קרה לך? מה יש? המממ...

לא, גם ליעם לא כזה אמין. יונתן במצב הכי גרוע בעולם. אין לו את היכולת לפתור את החידה, לרסן את ליעם הוא לא יכול, השחמט ממש לא פתרון, וכאילו זה לא מספיק, הודעה מגיא...

אליה ויוני... שני החניכים החדשים (כבר לא אחרי יובל) שהפכו לחברים טובים. היא אוהבת אותו באמת. בחורה טובה, אליה. בחורה טובה מאוד.

שמתם לב למצב הרע, רע מאוד, בשחמט? הרץ של גיא ב-א'6 מאיים על הרץ של יונתן ב-ג'8. הצריח של יונתן ב-א'8 יכול לאכול את הרץ... אבל רגע, מה עם המלכה של גיא, ב-ד'1? היא יכולה לאכול את החייל ב-ד'7 ואז לאיים על המלכה ב-ד'8. ואתם כבר מבינים מה יכול לקרות אם מישהו יאכל מלכה. אתם מבינים את זה, נכון? ואתם לא רוצים להיות שם כשזה יקרה, נכון? לא רוצים לראות את יונתן מחליט אם להקריב את החברה הראשונה של ליעם או את הנוכחית, נכון?! אמנם המשחק עוד פתוח, אבל במציאות? גיא נעל אותם בשחמט. הלוח מצורף.

לא יודע למה, צחקתי דווקא מהסצנה שעמליה מגלה לאן נינה הלכה. איכשהו החיפוי של יולי, לצד החוסר נעימות של יובל והנונשלנטיות של אנאהי יצרו שילוב מצחיק. ואתם יודעים למה היא לא רוצה שנינה תלך, נכון?

אוי, שיט, דפני התאהבה. חבל... עדי מצחיקה.

נינה מנסה להתחמק מאלמוגי, המוקפד והמסודר. ואלכס ודורי ושאר המפגינים לא מתים עליו. והנה. כל מה שעמליה חששה ממנו מתגשם. אלכס יודע... מה זה אומר? אגב, זאת הייתה אמורה להיות הסצנה האחרונה של הפרק, אבל החלפתי בינה לבין הסצנה הבאה.

היה כל כך כואב לכתוב את יונתן נשבר ככה. כל כך קשה. ליטמן... אה, גיא, זה יריב שהוא לא פגש מעולם. מעולם לא. והנה, יש לו בקשה. בקשה אחת קטנה. קלף נואש. זה יעבוד?

והשיר של היום, מוקדש לזה שהגיבור נפל מגדולתו...

Roei152

Well-known member
מנהל
תגובות על בטן מלאה
קראתי בבוקר כיפור
יופי דפני סוף סוף מפסיקה של למשוך בצמות עם אדם וסוף סוף מאוהבת..
יונתן וליעם מתקדמים ..
אגב יופי שאתה לא מתעסק העונה יותר מדי בזוגות יציבים שלא הכרחי שיפרדו (עדי והוגו יוליעם..) רק דורי שוב אתה הופך אותו למי שהוא גלגל שלישי בזוגיות יציבה .. למה אתה חייב לעשות את זה איתו ?

Roei152

Well-known member
מנהל
כתבתי במשחק של למשוך בצמות עם אדם
עכשיו אני רואה שבטעות נשמט "במשחק" ובגלל זה הבנת לא נכון .. זה ביוטוח אתה יודע... שאומרים על בחור ובחורה שמוצאים חן אחד בעיני השניה ונועדו להיות ביחד ובכל זאת מתעצבנים אחד על השני בהתחלה ... אתה יודע .. זה לא קשר..
מה קשור דניאלים מעצבנים , אני בסה"כ אמרתי שזה לא כיוון מקורי לדורי , מי מעתיק ממי? אצל עידו ודויד ואצלך ? הפעם?

הבנתי נכון, זה סתם לא נשמע הגיוני

בחור בדרך כלל מושך לבחורה, הרעיון הוא שהבחור לא רוצה להראות רגשות. אבל זה לא אמור לפעול באותה דרך הפוכה.
&nbsp
אני מעתיק ממי בדיוק? אתה זה ששופט לפי פרק 21. ולא יודע מה ילד יום. אתה חושב שזה לא מתוכנן? יש לי עד פרק 34 כתוב, וחכה מה יקרה עם דורי בקרוב.
&nbsp
אבל אתה רק מחפש את ג'וי ואת גאיה! רק זה יש לך בראש!

Roei152

Well-known member
מנהל
לא נכון .. ג'וי רלוונטית לאו בוי
כאן רלוונטית רונה .. זה שאמרתי פעם אחת שדניאל חוזר בקרוב לג'וי שוב אחרי דרך ארוכה , וזה פיצוי על איך שאתה מתעלל בו מבחינה רומנטית פה, זה לא אומר .. כבר השלמתי עם זה שגיא הוא פשוט רע
יופי שכתבת 34 פרקים .. בקרוב נצא להפסקה ..

בפרק הבא:

יונתן וליעם במשרד.
"גיא! יש לי בקשה. אני מבקש ממך שתתחשב בה.
"על מה לעזאזל אתה מדבר?!"

אלכס עומד מול עמליה.
"עמליה, למה את לא רוצה שנינה תצא לשם?"
"אתה יודע טוב מאוד שזה בגלל שבפעם הקודמת..."
"אה, אם את מפחדת שהיא תבין מי אבא שלה, אל תדאגי, אין לה מושג."

אליה יושבת מול יובל.
"אני לא יכולה. בסדר? לא רוצה להיות חברה של לסבית."
"אמרת שזה לא קשור."
"אבל זה כן. בסדר? אני מתחננת בפנייך, אל תעשי לי כלום. בסדר? כלום."

יולי מסתכלת על יוני.
"תגיד אידיוט, בא לך להסביר לי למה... שוב! ויתרת על האהבה של החיים שלך?"
"כי עשיתי טעות."