גאליוסי- פרק 10

גאליוסי- פרק 10

כרגיל, הסיפור שרק רועי קורא, רק רועי מגיב וגם לא תמיד ביקורות חיוביות, כי זה רק בן אדם אחד וזה בכל זאת גאליס אז אפשר לפעמים לחשוב שזה קצת הזוי.

אגב מתים לרגע! היום תראו פרצוף מוכר יחסית... וזה יהיה מאוד מעניין כי זאת לא פעם אחרונה שתראו אותו!

מה יהיה הפעם:

בנימין ויונתן מעדכנים אחד את השני במה שעבר עליהם בזמן האחרון בזמן שדני וליעם מתכוננים לכניסה לעיר האבודה. אלכס מקבל ביקור שמערער אותו ואת נינה. אליה ממשיכה לסייע ליוני בלנסות להשיג את נטלי, ובו זמנית מייעצת גם ליולי שמחליטה לבצע מעשה.

Roei152

Well-known member
מנהל
אז אני חוזר לקרוא כרגיל בשבת אחהצ....
אם אתה רוצה לדעת מתי להעלות את הפרקים ושאני אקרא אותם , אז שבת ...
איך אאני יודע שזה אתה ולא עידו ודויד ? שיונתן אומר משפט כמ ו "אנחנו במדינה כושלת.." פוליטי.. ה שזו ורד פלדמן , זה לא עושה את סיוון פתאום יסמין ..אתה יודע .. למה לא רצית שננחשוב שאתה מעתיק ממתים לרגע ? אהה בכלל השכרות?
אוי אלכס עדייין חושב על דפני ? אתה מתכנן שנינה תגלה את זה בסצינה סטייל אבי , מיקה ואדם?
שקד אגוזי ? משום מה עולה לי בראש שירה לוי כשחקנית שלה.... בעצם נועה קירל יותר מתאימה לאחר קריאת הסצינה ...
ואו איזה פרק!!!!!

אני כזה משועמם עכשיו - יכולים להיות יותר פרקים

אגב, "מדינה כושלת" זה לא פוליטי. זה פשוט מצב מסוים של המדינה, ככה המרצה שלי אמר. זאת הגדרה למדינה שיש בה מלחמת אזרחים, שאין שלטון מרכזי, שכל מי שרוצה יכול להשתמש באלימות... סין, למשל, זאת לא מדינה כושלת (גם אם היא עושה דברים רעים). גם רוסיה לא. סוריה כן ולוב כן ועיראק כן בגלל הטרור.
&nbsp
ורד פלדמן שחקנית ענקית! שתדע לך שהיא נכנסה אל הסיפור שלי לפני מתים לרגע.
&nbsp
אגב, אמרתי כבר מתישהו, שתכננתי להכניס את לילית לסיפור אבל בעקבות מתים לרגע החלטתי שלא... לילית זאת רק יולה עכשיו. באסה.
&nbsp
אלכס חושב עליה מאשמה שהוא עשה את זה. כן, נזכרתי בקטע עם מיקה ואדם ואם אני לא טועה את התגובות שלהם אחרי הנשיקה ביססתי על זה. אגב, אני עד היום לא הבנתי האם מיקה או אדם סיפרו את הגרסה האמיתית...
&nbsp
קירל?! לא, מה הקשר?! נראה לך?! היא גם הייתה סתם נערה מחוצ'קנת עם גשר בתקופה ההיא, עדיין לא זמרת... שירה לוי גם לא (שמעתי שהיא בת דודה של שירן, זה נכון הדבר הזה?). את התפקיד הזה, תאמין או לא, כתבתי למי-רן. לפני שפגשתי אותה במציאות. חשבתי לעצמי שאם היא בערוץ אז אפשר להכניס אותה ואז החלטתי שהכי טוב יהיה בתור שקד.

למעלה