גאלופר 00-01 או פאגרו 95-96???

agzx636

New member
גאלופר 00-01 או פאגרו 95-96???

מה הדעות של מבינים יותר ממני אני לא סגור מה יותר כדאי אמין חסכוני ובכלל כדאי בבקשה תנו דעה{מדובר על קצרים אוטומטים} תודההההההההההההההההההההההה

kfirba

New member
מה הצרכים שלך?

שני הכלים טובים...הגאלופר הוא בעצם פאג'רו בתחפושת...יונדאי קנו את התוכניות ממיצובישי, וביססו את הגלופר על הפג'רו, שניהם קוביות. השאלה היא מה אתה מחפש הגלופר אוטו מעולה ומרווח יותר מהפג'רו לדעתי. אבל המנוע של הפג'רו יותר טוב משל הגלופר, שיש לו בעיה במצבים שצריך כוח מעמידה ההספקים שלו קצת נמוכים אבל המנוע עושה את העבודה יש לו הילוך כוח מזגן מפוצל, בהחלט ג'יפ טוב ואמין. אני הייתי הולך על הגלופר אם אתה לא הולך לכבוש יותר מדי מעלות.

agzx636

New member
תודה אחי יש לך מושג איזה מהם יותר ח

יש לך מושג איזה מהם יותר חסכוני?

agzx636

New member
אההה לגבי הצרכים שלי

אני חדש בתחום הגיפים {עובר מעולם האופנועים לבדוק את העיניין} אני רוצה גיפ סבבה כזה נח מפנק שאני אוכל לטייל איתו בשטח לפעמים אולי בעתיד ים עם אופנוע ים משהוא אמין והיותר חסכוני בניהם הגיפ שיותר מושך אותי מבחינה ויזואלית הוא הפאגרו אבל במחיר של מודל 95 96 אני יכול לקנות גאלופר 00 01 וזה נראה יותר כדאי פחות קילומטרז פחות ידיים אבל קצת פחות יפה והביקורות קצת קוטלות... השאלה מבעלי הניסיון בפורום מה שורה תחתונה עדיף....

kfirba

New member
גאלופר 2000 2001 יש גם לתומר מהפורו

ם והוא יכול לתת לך רק דעות חיוביות עליו...יש לו קצר 99 תחפש שירשור למטה יש לו תמונות איתו והוא גם כתב עליו כי מישהו שאל עליו

אור36

New member
יש כלל אצבע

שאומר שתמיד עדיף לרכוש רכב חדש יותר עם כמה שפחות ק"מ בטח ובטח זה תופס לגבי ריכבי שטח, או שמוצאים רכב "נדיר" ובתול.....

tomig

New member
agzx636 בקשר לגאלופר

לי יש קצר מודל 99 ההבדל במחירים בינו לבין הפאג'רו הוא עצום יחסית לשנה ואני כמוך התלבתתי המון איזה לקנות העים יונדאי חדש יותר או פאג'רו ישן יותר את ההחלטה שלי החלטתי לאחר נסיעה על 2 הרכבים ושיחה עם כמה בעלים . הפאג'רו יותר יפה יותר רך והמנוע שלו יותר חזק (אני מדבר על הדיזל) יש לו ברקסים דיסק מאחורה ונעילה חשמלית אחורית דברים שלגאלופר אין . מבחינת עליות 2 הרכבים כמעט זהים גם תצרוכת דלק וגם טיפולים וכמובן ביטוחים . אני בחרתי דווקא בגאלופר כי לפי דעתי זו היתה התמורה הכי טובה לכסף בכניסה לעולם הגיפים הרכב מצוין לדעתי אין לו בעיות מיוחדות היכולת שטח שלו מצוינת + כאשר אתה לומד את המגבלות של האוטו אתה יכול לדפדף קצת למטה יש המון תמונות של הגאלופר שלי בטיולים לא הכי סטנדרטים אין דבר שרציתי לעלות ולא עליתי כמובן אני לא מדבר על עליות טכניות ברמה גבוה כי זה לא הרכב המתאים. עם אתה מחפש רכב לנסיעה בשבילים דיונות ושטח בינוני זה הרכב בשבילך לדעתי , יש גם המון שיפורים זמינים לגאלופר פה בארץ אני עוד לא התקנתי שום דבר הרכב מקורי לגמרי אבל תעתיד יש תכנון לשפר . עם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן! ועצה קטנה עדיף שתחכה לחורף לקניה כי עכשיו יש ביקוש גדול והמחיר פחות גמיש אבל בחורף אנשים נוטים להתגמש ומוחרים הרבה מתחת למחירון.....

agzx636

New member
קודם כל תודה על העצה המפורטת ו...

כמה מתחת למחירון מוכרים אותם? כמה עולה ביטוח\טסט\טיפול? תודה...

למעלה